-
No, kipróbáltam a youtube feltöltés. A fene tudja, jobbnak jobb, de még ez sem az a minőség amit elvárok.
Méltatlanul hanyagoltam a Dead Rising 3at. Nem állt kézre, nem éreztem, nyomasztott a sok zombi, bementem olyan helyekre ahol lealáztak ilyen ninibossok...
Nem úgy működik... lassan fejlődni kell és majd akkor odamenni ha már kibírja a karakter, mert nagyon sok dologben lehet fejleszteni a karaktert, ezekhez meg ilyen olyan feladatok tucatja van a térképen. Ezzel a szemlélettel már más a játék! ( hiába sosem voltam Dead Rising hardkór, eleve abbahagytam őket nagyon hamar, mert időre ment )
Na itt nem. Van idő, nincs idő. Ami bámulatos az a térkép részletessége. Az utcán szó szerint hömpölyögnek a zombiagok, ami ha nem lenne elég, minden tele van objektumokkal, amiket szét lehet rombolni természetesenn ( a zombik a haláluk után nem tünnek a földről ( nyilván később igen, de amíg ott vagyunk nem ), így elég szép tud lenni a látvány ), s minden ki van dolgozva!!!. Ez elég impresszív. Ráadásul nagyon sok épületbe is be lehet menni, ahol szintén minden apró részlet textúra, berendzés a helyén van és fel lehet fedezni a titkokat. A térkép ráadásul nagy és változatos, járművekkel öröm száguldozni.
Ami döbbenetes az a használható tárgyak mennyisége. Zavarba ejtő, se ezzel együtt a zombik kinyírása nagyon változatos. Több mint 100 megabrutál és agyahalott eszközt lehet összetákolni, ha megszerezzük a leírásukat. Nem is érdemes nekikesni külön, itt tömegekben kell gondolkozni:D
Persze a sok sok minden más mellett amivel el lehet szórakozni, van a főstory is, főkarakterekkel, átvezetőkkel, BOSS-okkal ami igen rendben van, nagyon hangulatos.