-
Szögezzük le. Nekem semmi bajom az X1el ( azon kívül hogy a blúréj meghajtók szeméttelepre valók a samsungal együtt ). Mind a hardwer, mind a keretrendszer, mind a kinézete, működése nagyon tetszik, nextgen feeling minden téren. Egy kultúrált és gyors masina, azok a gagyiságok amik a 360 esetében voltak itt nincsenek, minden téren előreléptek, hozták az minőségi szintet.
A hardwer erős és gyors. Trials Fusion pedig egy cross gen játék, és az Evolution nextgen kiadása, új pályákkal, új lehetőségekkel. Nyilván nem kell spórolni a textúrákkal, gyorsabb a töltés, vannak szép új látványos effektek amik prevgenen nem voltak megoldhatóak 60 fps mellett ilyen minőségben. Namost ettől még ez se nem crysis, se nem ryse, se nem forza szint hogy spórolni kelljen bármin is egy a prevgennél min. 10szer erősebb és összehasonlíthatalanul többet tudó és gyorsabb hardweren.
Ezt adhatják lemezen is, mert láthatóan a letöltős szekció nextgenen nagyon megszűnni látszik és 2-3 ezer forintos XBLA játékokat simán adnak 10ért lelkiismeret fulkdolás nélkül. Ez egy dolog én kifizetem ha az egy Trials, hisz az Evolution annyi tartalommal, annyira minőségi contentel rendelkezett hogy megér teljes árat is egy ilyen cím, ami ne feletsük el XBOX-on kezdte a pályafutását, ott lett több milliós óriási siker ( pontosabban 2011-ben túllépte a 2 milliót ).
Elvárom hogy azok a fejlesztők akik MS gépre fejlesztettek azok egy a 360hoz képest bivaly erős gépen ne gagyizzanak már, és nyújtság azt amitől nextgen a nextgen egy ilyen játéknál. Ráadásul ez a peccselés az utolsó pillanatokban azt mutatja hogy kapkodtak, nem volt idő, nem jól csináltak valamit, s azért kapok gyengébb minőséget mint a PS4en vagy PCn, mert kapkodás van. Ez engem nem érdekel, nem is érint, én is ugyan annyit fizetek érte mint PS4en más, ugyan azt várom el.
'Oda van írva hogy a 60 fps meglesz'
S ha le van írva, akor az biztos is? a felbontást sem tudták hozni aminek alapnak kell lennie egy ilyen címnél ( lásd Strider, Max pl ), akkor miért hinné azt hogy a fix 60 fpst is hozzák majd? kapkodásban nem sikerült optimalizálni és nem lesz fix, de majd peccselik biztos......... ne így legyen, legalább az fps legyen makulátlan.