A másik meg miért kellene nekem itthon megvennem valamit magasabb áron amikor máshol ugyan azokkal a feltételekkel olcsóbban tudom megvenni.Vagyis nem bocs rosszul fogalmaztam.Máshol ahol olcsóbb előbb tudom biztosan megvenni mint itthon.Soha nem volt szükségem a Magyar livére most se várom számomra semmi,de semmi plusz dolgot,előnyt a többivel szemben a mai napig NEM tudott prezentálni.A mai napig 360 on se érhető el minden rajta ami teszem azt usa storon fellelhető...Tehát 1 rakás szar arra volt jó hogy sok embernek legyen puli meg 1 valag elveszett tartalom a régio lock miatt.És érdekes módon ahogy lehetett vissza migrálni rengeteg ember megtette újra angliai és usa lakos lett.Ez a legnagyobb ismérve,hogy szar...
De most őszintén ha van 2 pékség egymás mellett az egyikbe mindig van kifli és olcsóbb is viszont usa a tulaj a másik drágább és reggelente nincs kifli viszont magyar a tulaj.Hol vásárolnál szívesebben kiflit???Vagy hol TUDNÁL reggelente kiflit venni...Ez számomra ennyire egyszerű.És nekem senki ne jöjjön a Magyar tudatosság meg majd mit eszik a magyar kereskedő,mert pont leszarom adja olcsóbban és mindig legyen OLDJA meg!
Itt volt példának a titanfal 11.én magyar idő szerint reggel 08:01 perckor szedtük Tyrantal usa storrol. 12.én még UK storon se volt fent ezért lett pár angliai ismerősöm usa accos