Összecsapott olcsó budget 12 ezerért. 1:1ben ugyan az mint a MotoGP és az SBK, a menütől kezdve minden másig, csak a pályák és a motorok lettek másak. Ez a COPY-PASTE iskolapéldája. Ezzel nem is lenne gond, de ez az engine már a SBK alatt is ócska és elavult volt 5 éve, hát még most. Teljesen élvezhetetlen annyira csúf. Fizika a szokásos semmire nem jó, de legalább buta. A Trilas többet számol és többet tud mint ez. Béna, súlytalan, túlontúl árkéd ( amivel nem lenne gond, de annak is ócska ) mindent kikapcsolva is. Egyetlen pozitívuma a ragdoll borulásnál, de az meg iszonyat bugs ( mindenbe belelógnak a karakterek ).
Ebből is lehetett volna egy jó játék, de nem ezzel az ócska motorral ami már az előző ( vagy mostani? mit kell mondani:) ) generáció elején is csak közepes volt, most meg egyszerűen vállalhatatlan szint, hisz semmit az ég világon nem fejlesztettek rajta. Az ég világon semmit. Én még ilyet sem láttam........
WRC, SBK, MotoGP, Motocross... én egyszerűen nem értem, hogy hogy lehetnek életképesek és hogy van pénzük ennyi mindenre, hogy évente min. 2 világbajnokságot feldolgozó játákot kiadjanak. Milánói mafia pénzmodásja?! másra nem tudok gondolni. Igényes játékokat készítők studiók zárnak be, ezek meg ilyen kotvaléokkal vígan lubickolnak. Nincs igazság a világon.