Castlevania Lords of Shadow 2 : lepörgött a stáblista.
Őszintén nem értem mi volt a hiszti a játék körül van benne kb 5 darab lopakodós rész ami 3-5 perc terjedelműek ezen felül végig harc van a játékban meg egy kis ugrálósdi.
A harcrendszer valami fenomenális az egyetlen gyengéje hogy a kamera maradhatott volna fix mert azzal nekem semmi bajom nem volt ez meg néha olyanokat alkotott hogy a hajam égnek állt.
Ezzel a nyílt és bejárható világ stílussal sem értek egyet . Imádtam az 1. rész fejezetválasztós rendszerét és hogy Patric Stewart felolvasott pár gondolatot a kezdés előtt.
Alucardból és Victorból pedig lehetett volna kicsit több mert szimpatikus karakterek nekem főleg az utóbbi de ezeket a hiányosságokat DLCvel biztos pótolják majd...
Grafikailag teljesen rendben van számomra a játék , a karakterek nagyon szépen ki vannak dolgozva , a környezet pedig két részre oszlik : a kastály pöpec a város pedig szép de nagyon egyhangú.
Ellenfelekből nincs túl sok variáció sajnos és a fegyveres démon micsodák kicsit furcsák voltak.
Végezetül én iszonyat jól szórakoztam rajta berántott a játék és hangulatban végig hozta a számomra tökéletes szintet.
Az első rész az én szememben egy 9/10 játék , ennek viszont nem sikerült megugrania a szintet néhány apróbb hiányossága miatt : számomra azonban simán 8/10.