banner
  • Totti5
    Metal Gear Solid V: Ground Zeroes demo

Graf: Nagyon szép. Esőben, fények, árnyékok, taknyok a látvány az eléggé ütős. Köze nincs ahhoz a mosott képekez ami ki lett adva a prevgen ( magyarán annyit ér a képekről szakértés, vagyis semennyit ). Teljesen más képet fest, szép éles. A frém is ok, a képet nem töri.

Átvezetők: ezek kb tökéletesek, mind animációkban mind rendezésben nagyon jók

Gameplay: irányítás nem áll kézre, az animációk egy részé ok, a másik förtelmesen szar ( snake a magasságokból leesést, földre érkezést nem ismeri ). Különösen vicces amikor 10 méteres őrtoronyból leugratok vele és leesik mint egy kő, term. egy nanométer életvesztés vagy halál nélkül.

A következő helyzetet nem értettem. 3 őrt lelőttem alatótval a pálya egyik felén, akik 20 perc után is ott horkoltak, ahol hagytam. Adtam 4 dózist a következőnek is, majd felkaptam és arrébbvittem és akkor jöttem rá hogy lehet rúgni. Belerúgtam párat, majd mentem a cél felé. 1 perc múlva az az őr már talpon volt és riasztott. WTF? miközben a többiek továbbra álomban, de ez meg felpattan 1 perc után. No mindegy...

Nem igen köt le, karaktereket sem ismerem, a tábort már ezerszer láttam videón. Tecsdemónak jó volt, többet számomra nem ér.