C64-es időkben is volt ilyen, aztán amigás időkben is, aztán jött a nintendo. Csak akkor még szűkebb tere volt, mert nem volt internet, és nehezebb volt odamenni pistékéhez közölni vele, hogy az amiga egy szar. De én most arra gondoltam, hogy régebben random hülyeségek miatt hadat üzentek és leölték egymást az emberek, ahhoz képest ez hogy szájkaratéznak az interneten, hát ha jól esik, miért ne.
Olvass vissza a pc játékoknak leáldozott topik elejére ott micsoda flamewar ment, vagy egyes multis játékok topikjaiban. Akkor még olvastam, részt vettem ilyenekben, aztán kinőttem, hogy fel se tűnik, hogy van ilyen, mert nem olvasok ilyesmiket. Tudom mindkét rendszer előnyeit, hátrányait, választottam is egyet az igényeimnek megfelelően, de sehol semmi olyat nem olvastam ami egyik vagy másik gp tulajdonosai közötti ellentét lenne, mert az internet nagy és nem megyek olyan helyre. Tudod, focimeccsre se járok verekedni, így a focihuligán kérdés se érdekel, de ha érdekelne se oldódna meg a dolog. És amíg ez simán megkerülhető addig nem túlzott mértékű.