176884

-
"Elérhetőek az ingyenes Live Gold-os Xbox One játékok is!
Érdemes bezsákolni őket, jól jöhetnek a későbbiekben! :P
Max: The Curse of Brotherhood
Halo: Spartan Assault
Akinek magyar profilja van, az görgessen lefelé, és állítsa át az oldalt USA vagy UK-ra, úgy engedélyezni fogja a "vásárlást"! ;)"
LINK
LINK2 -
hát igazából ha jól odafigyelsz és kellően felkészülsz annyira nem érhetnek nagy meglepetések . de nem könnyű játék az tuti :) -
Aham, letoltam.
De asszem volt egy rész, amit easy-n kellett, aztán visszaraktam normalra.
De ott legalább volt lehetőség easy-re rakni :D
Játékmechanikai problémáim is vannak a Dark Souls-szal. Nincs szinte semmi segítséged a játékban (pl. a STR requirement is csak egy ikonnal van jelezve a fegyvernél, ki kell bogarászni a karaktered tábláján, hogy melyik az az ikon). Persze utána lehet olvasni neten, de 10 percenként nézegethetem a telefonomon a Google-t, az meg nem játék...
Annak való tényleg a Dark Souls, aki szeret szöszmötölni egy "játékban", utánajárni a dolgoknak, olykor tényleg be.rni, mikor elédugrik egy hatalmas boss, és 2 csapással agyonvág, és töltheted újra a játékot fél órával előttre (ez remek élmény 3x eljátszva - rá is megy az egész estéd). -
Halo 4-et letoltad normalon?
Annál könnyebb. -
heady #148606 Ejj, a mindenit. Ha nem jon be a Driveclub, akkor kotelezo lesz egy X1. A Halo miatt meg ugyis befigyel majd. -
na örülök, hogy nem vettem meg soha a Dark Soulst. tényleg annak való, aki szeret szenvedni. :/ pedig próbálkoztam. delete -
Carbon-fekete minta volt csak, de az nem nézett ki jól. -
jó, jó.. de nekem fekete MATT matrica kéne :D -
Megjött Hongkog-ból az X1 matrica.
Így már nem fogja enni a port amit most hogy eltávolítottam , hogy tiszta legyen szarrá karcoltam persze, pedig a legjobb minőségű erre a célra kitalálta made in japan törlőkendővel és sűrített levegő kombóval próbáltam tisztára polírozni... de hát ennek mindegy volt.
Most már ilyen gond nem lesz + jól is néz ki. Matricák minőségiek ( van még kinectre is, meg kontrollerre de azok feleslegesek )
-
Odabaszcsizik az UFC demó!
Ezek a részletek, kidolgozás, textúrák, képminsőség, animációk. Minden izom mozog, bárhol üti az ember ott látszik a bőr rugalmassága, látszik a sérülés, izmok, bordák, csontok. Ütközésmodell most is tökéletes, a kontaktok tükörsimák, minden a fizikának megfelelően ütközik, csúszik le.
Tutorial 1/3adánál már elvesztettem a fonalat. Annyi kombó van hogy ehhez idő kell mire bevágja az ember, a földharc meg szintén egy külön téma, ami így játszva egész jó, persze inkább állva csaptam ( volna szét a gépet ), de kiütött 2szer is:D -
Mivel hétfőn járt le a goldom és nincs még, gyakorlatban is láttam: X1-en ( eddig se ) nem kell gold a demókhoz, nincs 1hét csúsztatás -
Future megvéve
multira. :D -
Szuper, bár addigra tuti lesz ps4 vagy one-om.Most nyáron sok kiadás lesz,görög ország,balaton..Viszont ha 0 thmre megint lehetne vasarolni (kb 1honapig volt rá lehetősèg)az E Digitalba(Győr) akkor már most vennèk,de szerintem megvárom One megjelenèsèt magyarországon, ès utána is tuti lesznek ilyen akciók:)Sok jo emlèkem fűz az xboxhoz ezèrt jelenleg is afelè hajlok:) -
És a saints row 4? Az is 2400 píz. -
Rayman: Legends: 2400 Ft Live-on(GOLD)
gyk tartalmazza az origins-t is.
Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier™ 854 Ft
Cod Ghost 13400 Ft (20k helyett)
Idióták.
Future-en gondolkodok. Csak ha meg azt adják 1-2 hónap múlva GOLD mellé esetleg akkor meg lehet nem éri meg, mert már letoltam. -
Unreal Engine 3. -
Mortal milyen motorral fut x360on? -
Komolyság lesz
Forza 5 grafikai motor
Forza 5 fizikai motor ( megfelőlen skálázva árkédosabb játékmenethez )
Dinamikus napszak
Dinamikus időjárás
Több 100 nextgen autó
Dél európa térkép
Turn 10 ebben is belekontárkodik
Xbox 360 verzió a Forza Horizon 1 motorját fogja használni
Fejlesztők : Sumo Digital ( ők csinálták pl Sonic & All-Stars Racing Transformed-et ) -
-
Ezekszerint nem játszottál a Horizon első részével?! -
vg #148590 Éjszakai verseny még mindig nem lesz? Pedig az ősrégi Shift 2 tudta már. Abban volt sisak nézőpont is.
-
erről van szó!!!!!!!
-
XONE -
TomStorm #148587 Itt csak az nem stimmel,hogy ha U.engine 4 lesz akkor X360 és PS3 hogy jön a képbe? -
Ha csak másik helyszín, más kocsik - az is elég. Több? Időjárás lesz, új "sztori" azaz fesztivál (gondolom).
De mi kell még egy ótósba? :)
totti: ne terelj! melyik gépre veszed! :D
(ha one + kormány, akkor ... kabbe :D ) -
Mortal Kombat X - 2015-ben
X360, XOne, PS3-4, PC
NetherRealm: "ez lesz az eddigi legbrutálisabb Mortal Kombat, ami új játékmenettel és filmszerű jelenetekkel frissíti fel a sorozatot".
MOST KELL!!! -
hiteles a borítókép... :)
Lambo tulajok sokan csapatják földúton
mit ígérnek, mennyivel lesz több a Forza H1-nél? -
Borítékolható h sokkal szebb lesz. 60 fps meglepő lenne.
Lesz benne időjárás rendszer is!
-
az a gáz, h ha one-on sokkal szebb lesz és még 60fps is, akkor ... akkor vagyok komoly bajban :) -
Szerintem pöpec lesz. Horizon 1 motor hajtja + csak csak fejlesztettek valamit rajta nameg az extra tapasztalat sokat számíthat.
X1 en meg tuti beszarás lesz már a FM5 is beteg főleg ha photo modeban körülnéz az ember minden olyan részletes hogy az 60km/h nál igazából tökmindegy lenne de mégis megvan csinálva minden kavics az aszfalton meg a környezet is.
-
ajaj ... remélem a plusz cuccok nem mennek a frém rovására 360on ...
annyira ostoba az MS :(( régen nyomnám az FM5öt, ha nem szarik a kormányosok torkába ... remélem az egész tákolmányuk rájukrohad. -
van, csak
- visszalépés minőségben a mostanijához
- pedálok nevetségesen gagyik - váltó meg pl egyáltalán nincs
- és így is kurvadrága (100+ ezer) és még ps3-4el se kompatibilis
szánalom. ms

-
Tyrant01 #148578 Forza Motorsport @ForzaMotorsport 12 p
X1 version of Horizon 2 is built on the Forza 5 engine, led by Playground. X360 version is built on Horizon 1 engine, led by Sumo Digital. -
X1hez nincs kormány? Vagy csak Tottinak nincs? -
dettóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
-
Ha valaki nem tudná, FH nekem a generáció játéka, úgyamúgy... szal ez a bejelentés ... HUH!
totti!
te mire veszed? :D
360 + kormány?
xbón + konti?
nem irigyellek :DDDD -
aztakurvaaaaaa :D
1.) jön idén ősszel
2.) 360-ra is
3.) háromhatvanrabasszusÁÁÁÁÁ!!!! :D
4néééégyháromhhhhhhhhhhhhhhhhhhhtvanrarr!!!!!!!!!!! nem kell onet vennem!!! :DD (az majd lássam az összevetés videókat)
csak a déelcé-acsivmentek :(((( blöe!
(dél európa nájsz, HA(!) nem lesz sárgamocsok, mint az első!) -
első öt perc alapján totti értékelését osztom (10/10)
:D -
Ha néz majd ki úgy 360-on, mint a Horizon volt akkor várós. -
Helyszín: Dél-Európa