XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi nem jön ki 360 - ra

Mr Manson
na sajna ez nem lesz 360-ra

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Waczkor

Jófajta!

XBOX Live Gamertag:Waczkor

köszi!
Harlekin
zephyr,falkon,jasper jöttek ki viszont a 2011 jasper,de a legkézenfekvõbb beazonosítás ha megnézed,hogy 12V---12.1A.Hátul az adattáblán megtalálod.
A fehér boxok milyen lappal jöttek ki? 2011-es.
Harlekin
hotel meló után 3 nap alvással + 217000 dolcsi úgy hogy a küldetés csak 7000-t ad.<#kacsint>
Tinman
Jogos!

Tele van a topik a mások játékélményét rontó spoiler fílingû dumákkal. Legalább a spoiler tagot használnák...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shan
Nem is a szpojler miatt kérném. Csak könnyebb kiszûrni, hogy mit olvassak.
Ha érted mire gondolok..<#papakacsint> Persze inkább befogom. Na.
Macccy
Nem. Nem tartalmazott semmi spoilert sem szerintem, amit írtam.

Tatyla: Felvettelek barátnak, ne cseszd el! 😉 😛 Azért írok ide mert csak ebbe a topicba szeretek járni ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Zavar? Én is kipróbáltam GTA-t tegnap, lenyûgözõ a cucc. Ha mindezt valami sci-fi témában villantanák, mondjuk egy hatalmas ûrbázison... lábujjammal csettintenék is.
Shan
Lehet olyan kérés, hogy ha gta-ról van szó, akkor így kezditek :

***GTA5***
Éppen lógattam a fa...ágat, amikor (...)
Tatyla
Nem értem hogy a GTA5 tippeket, élményeket miért ide írjátok?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

bakkerman
amióta kijött az x360 most állok a legközelebb ahhoz,hogy tényleg vegyek egyet...madden nfl,gta5,red dead redemption,nba live,ezek miatt nagyon ácsingózok egy XBOX felé...nagy dilemma 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Macccy
Figyelj oda, ha kis zsebpénzt akarsz csinálni, hogy egyes feladatok elõtt érdemes lehet rivális cégek részvényeibe fektetni pénzt. Ha az egyik céget tönkrevágod, a másiknak emelkedni fog a részvényárfolyama! Az okostelódról felmész a BAWSAQ oldalára mondjuk és ott vehetsz részvény csomagokat!

<#vigyor> BE-SZA-RÁS

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Waczkor
Lerakhatatlan a cucc.Feltuningoltam egy terepjárót aztán 2 órán keresztül csak mentem összevissza.Egyszer leszarta egy madár a frissen mosott autót.De nem ám olyan kicsi,jelzés értékûen,francokat kocsi oldala végig.

Közben belebotlottam egy leszámolásba,körbe autók állnak,zúg a duda,mindenfele holtestek kicsivel arrébb egy pénzel teli táska.Felveszem megyek tovább erre rám jön a gang többi tagja hogy adjam vissza a pénzt,még szerencse hogy volt golyóálló abroncs a verdán😊

Aztán megmentettem egy nõt akin egy szál pélóban feküdt egy öreg fószer mellette a haverja,mondom levegõbe lövök egyet,hát nem nyert mind2 töltve volt.Utána templomnál egy menyasszony meggondolta magát😊

Volt kis jet skizés,fél órán keresztül ugrattam le-fel a vízesésen.Utána nyílt vízen megállok gyönyörködni a hullámokban,feltûnik egy piros pont,mondom mi a ... nincs semmi hajó,vitorlás a közelben,közelebb ér meglátom a jellegzetes hátuszonyt...

Mind három karaktert bírom,nagyon jók az eltérõ küldetések.
Vettem részvényeket is,mert egyik küldetésnél alá kellett csapni a konkurenciának és így biztos volt a siker.

Beszarás jó a cucc.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Myselor
jah baromi hangulatos volt ^^ és milyen lesz a többi még én se tudom de tuti hogy kurvára durva ^^
Macccy
Fuuuck, ez a GTA ez megkúr mégmindig! Most volt az elsõ nagy rablás, egy gyémánt-ékszer üzlet. DURVA!

Michael a legjobb szerintem! 😊

DarkSector
Nem. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Myselor
pontosan,én is így érzem,mindegyikkel máshogyan is játszom,nagyon jó ez a játék 😊
Totti5
Nagyon komoly ez a 3 szereplõs story. Annyira eltérõ mindegyik világa, gondja, személyisége, hogy valóban 3 teljesen más játékot játszik az ember, így érdemes váltogatni köztük s akkor a változatosság is fennmarad végig.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Myselor
azóta se,megvan kattanva xd
Myselor
nem ezt így kell érteni ahogy van xd
arty
már csak egy dolgot kell tudnom: kaptál kakaós csigát? 😉

Forza.

DarkSector
Régi kakaóscsigás story. 😄DDDD

Nem is tudom melyik nap került szóba. 😄
Jah igen, hogy sokan elmentek hajnalok hajnalán a GTA5-ért, és kinyitott a bolt nekik éjjel.
Erre mondtam én meg reggel megyek a boltba fincsi kakaóscsigáért, és nem nyit ki nekem a bolt, pedig az többet ér mint egy szar GTA5. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
ez valami kódszó valami kábszerre? 😄

kissé megöregedtem, nem vok képbe'

Forza.

DarkSector
😄

nem értetted a szóviccemet? "nyugtával dícsérd a napot" ! 😄

Myselor
kakaóscsiga hiánya van megint szegénynek <#gonosz1>
DarkSector
😛

arty
ecsém, te beittá' 😄

Forza.

arty
inkább azt mondanám, h végletekig, mármár zavaroan kedves a support és általános dolgokban tudnak is segíteni

DE

sajnos nem mindenhatók... lásd játékbukta migrálás után ill. a god/árkád cover-eket sem képesek megoldani, ahogyan a magyarlájvon nemlétezõ tartalmak se jönnek .... (pedig anno megígérték)

Forza.

DarkSector
jaja az ellenõrök miatt vigyázni kell. 😄

arty
ismered a mondást, hogy "nyugtával dícsérd a napot?" 😄

Forza.

DarkSector
16GB-os 14.3-at lát kb asszem.

Vagy egy USB HDD vagy 32GB-os pen a zsir...mert 32GB-ig engedi az USB-n keresztül. 😄

TaRka0107
Értem. Akkor mind1.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Tatyla
minimum 16 gigás kell hozzá

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TaRka0107
Az reális ha a 8GB-os pendrive-omból a box (konfigurálás után) 6.7 GB-ot lát? Tehát nem tudom felrakni rá a GTA V play disc-et?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Renjike
hol lehet megnézni milyen sebességgel jön? Betettem a letöltést lementem kajálni mire feljöttem kész volt 20-30 perc max 150MB upc internetem van
14-16 Mb/s-el jönnek a dolgok gépen , Boxon nemtudom.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Tatyla
elég sok kibekeapcsolás volt de már azóta le jött most szedi a fable 3-at az már kicsit gyorsabb

davidka003
Hagyjad már lol.
Nekem 7 Mbit/s-nél sose jött gyorsabban semmi.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Renjike
Nekem 20 perc alatt lejött ha raymanrõl van szó. Egy ki-be kapcsolás lehet jót tenne 😊

davidka003
Nekem is csak 75%-on áll.
Bízok benne, hogy ha már így megvettem akkor nem fogják elvenni.
Volt már olyan a történelemben, hogy elvették a játékot, tudja valaki?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tatyla
nekem valamiért nagyon lassan csordogál és néha meg is áll 78% még mindig 😞,szerintem a fable 3-at hagyom is a francba...

Totti5
Eddig a support a világ legjobbja amivel találkoztam. Akár magyar, akár angol. Közebn rettentõen elszomorít hogy a Zavvi meglopott sok pénzel és még le sem szarta a gondomat, meg sem próbált kárpótolni, de még elnézést sem kértek, s azt sem mondták hogy sorry, de ez a postai gond, a kezük meg van kötve... aztán a magyar PCs bolrokról nem is beszélek, ahol másfél hónap után nekem kellett telefonálgatni hogy ugyan már mi van a granciával, amire a válasz az volt hogy jaaaaa ( te kis senki, már 3 hete megvan a garanciád, de mindenki tett rá hogy értesítsen ), ez meg ez van, de mivel pozitívan jöttem ki belõle végül, és nem mondhatom hogy nem voltak korrektek ez csak semleges ügyintézés volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Renjike
nagyon korrektek voltak a srácok!! Kedvesen válaszoltak , segítettek a miben tudtak , és bíztattak hogy elintézik! Illetve felgyorsították a történéseket (hogy ne maradjak le a games with gold Rainbow Sixrõl) 96 óra mulva felveszi velem a kapcsolatot valaki akivel elintézzük a dolgot 😊

++ lenyûgözõ MS lehet hogy a pénz sosem elég neki de legalább ott van ha kell valami 😄D

DarkSector
NM Arty.😄

arty
hazaértem és le volt jõve a Sugárember Legenda!!!! 😄

köszi MS 😛

Forza.

Renjike
fuck.. közben már csevegek a live support egyik tagjával 😊

davidka003
Mert Magyarországon vagy. Magyar acc-al kéne leszedni.
Van amelyik régiózáras.

DarkSector
Még nem. :S