banner
  • Totti5
    Eldurvult a konzolosok közti ellenségeskedés

Phil Spencer szerint a különböző konzolok iránt rajongók egymással szemben gyakran esnek túlzásba, ez a viselkedés már nem elfogadható.
    Phil Spencer, a Microsoft Xboxos vezetője szerint az ellentétek a különböző konzolok rajongótáborai között már túlzottan nagy méreteket öltöttek. Szerinte ez a fajta viselkedés nem egészséges, sőt, Phil személy szerint gratulált a Sony új konzoljának sikereihez, és elismerte a cég eddigi eredményeit.
    “Úgy tűnik, hogy mindkét konzolnak megvan a saját természetes tábora, és ezek között egy…leginkább ‘egészségtelen ellenszenvként’ jellemezhető viselkedés figyelhető meg. A versengés természetesen érthető, de az maradjon a játékpiacon. Rettentően tisztelem a srácokat a Sonynál, nem semmi, hogy milyen franchiset építettek fel. Ugyanez a véleményem a Nintendo és a Valve csapatáról is…végül is, mi mindannyian ugyanazt szeretnénk: a szórakoztatás egy tökéletesebb formáját akarjuk létrehozni. Imádom a rajongóinkat, de az, hogy az ember Xbox fan, az még nem jelenti azt, hogy ne szerethetne más konzolt is, azt pedig végképp nem, hogy a többi konzol ősellenségévé válik. Nekem van PlayStation 4-em. Több játékkal is játszom rajta. Ugyanez a helyzet a Wii U-val. Seregnyi tapasztalattal lettem gazdagabb általuk.”

Mindent összevetve, azért ennek a versengésnek köszönhetően a piac és a játékosok is nyernek azért valamit, hiszen a PS4 és az Xbox One is megmutatta a világnak, hogy a konzolokra még mindig érdemes odafigyelni a játékvilágban.
    “Mindezek ellenére úgy tűnik, hogy a játékvilágnak ez nem jelentett különösebb problémát. Ha csak azt nézzük, hogy a két új konzol mit alkotott eddig, már azzal is látszik, hogy egy hihetetlen évet kezdtünk meg, valószínű az elmúlt idők egyik legjobbját” - tette hozzá Spencer, akinek korrekt szónoklata előtt kalapot emelünk, mióta mondjuk már, hogy nem számít, hogy min játszunk, csak játszhassunk.

Ámen. Ezt a vérben forgó szemű, alprái szennyt ami úton útfélen egymást ütik, bármi féle tisztelet és erkölcsi normák nélkül azt már én is egyre kevésbé tűröm. Kb alig lehet valahova írni, mert csak a harag, az ugatás, a lenézés és a kötekedés megy. Szomorú ez... túl nagy lett a szabadság az interneten. Mindent lehet bármi félre retorzió nélkül.