-
Szappanopera folytatás van! Vissza írták a sablon szöveget! 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tisztelt Levélíró!
Szeretnénk tájékoztatni,hogy a visszaélések elkerülése miatt az internetről letöltött képeket vagy katalógus képeket sajnos nem tudjuk elfogadni oldalunkon.Természetesen nem vonjuk kétségbe, hogy Ön a termékkel rendelkezik, azonban ennek a mellékelt képeken is meg kell jelennie.
Mivel oldalunkon olyan terméket lehet eladni, amivel rendelkezik, kérjük készítsen róla saját képet is, és azt is töltse fel a hirdetése mellé, amelyen az adott termék látható.
A vevők is nagyobb bizalommal fognak Öntől vásárolni, hiszen látják, hogy valóban létezik a termék és olyan állapotban, ahogyan az Ön a hirdetésben leírta.
Figyelmét és megértését köszönjük!
Levelünkkel kapcsolatos további kérdéseit erre az üzenetre válaszolva teheti fel ügyfélszolgálatunknak. Kérjük, hogy a válaszlevél tárgy sorát ne módosítsa, ellenkező esetben válaszát nem kapjuk meg!
Üdvözlettel:
az apród.hu csapata
www.aprod.hu
Ment a válaszom!!
Üdvözletem!
Ezzel semmi gond nincs becsülendő,de mivel kép nélkül azonnal elfogadták a hirdetést így a legviccesebb az egész!Tehát ezek szerint, ha nem tudok készíteni képet a NEM létező dologról akkor az már maguk szerint van és van helye az oldalon. De ha a nem létező dologhoz a netről szedek képet akkor már képem van ami nem jó ,és ezért dolog sincs??LOL
És akkor már legyen!Itt ugye 1 olyan termékről van szó aminek az értéki része megfoghatatlan és láthatatlan. Hiszen 1 digitális tartalomról beszélünk és a byteket meg nem nagyon lehet itthoni körülmények között lefényképezni. Ezért ha Én a visszaéléssel szeretnék élni akkor 1 üres lemezt küldenék,Ami lefényképezve pontosan ugyan úgy néz ki mint a tartalommal megtöltött lemez,netről leszedve vagy itthon készítve. És aztán ezt sehogy senki nem ellenőrzi!!! És ha már ennyire mélyreható a dolog,akkor csak megemlítem,hogy így minden játékeladásnál aki képet készít a DVD TOKRÓL megtéveszti a vásárlót,hiszen az eladott termék NEM a DVD tok hanem maga a szoftver amiről ugye nem lehet képet készíteni tehát pontosan ugyan ott vagyunk mint a netről leszedet képpel. Mert hát maga az érték az vagy van vagy nincs és ez saját készítésű kép nélkül is igaz!Remélem ezen észrevételemmel segítettem a munkájukat és még jobban megnehezítik majd a hirdetés feladásokat.
További szép estét!