Azt sosem értem meg hogy miért fáj másnak ha valaki élvez valamit. Pláne ha másik zsebében turkál. Mindenki annyit áldoz a dolgaira amennyit akar, vagy tud. Itt most egy hobbiról van szó, egy kurva drága hobbiról, amire a világ pénzét is el lehet költeni.
Az nem hozzáállás hogy egy terméket majd akkor kell megvenni ha lecseng a kezdeti hype. 1day kell, előrendelni kell, azonnal kell megvenni, mert attól lesz valami sikeres. Ha mindenki kivárna akkor bukna a dolog. Ez az egyik. Ez nem jelenti azt hogy mindenkinek azonnal kell rohanni és kiadni 160at, de aki kiadtak érte, azok alapozzák meg a generációt, rajtuk múlott a sikeres start ( hál isten sikeres volt ).
Játékok ügyében pedig a láncsot követően 2 hónap volt amikor 1-1 játék jelent meg. Itt van március, indul a dömping. Jön minden, jönnek hegyekbe a játékok, csak pénzzel bírja az ember. Év végére raklap cím lesz mindegyik gépre. Már most látom hogy már idén lesznek amik nem kerülnek sorra és csúsznak jövőre. 360on is ez volt és ott áll hegyekbe még a jobbnál jobb játék, ami ráadásul meg is van véve.
Szóval ne itt és ne amiatt baszogassuk a másikat, mert áldoz a hobbira, szeret játszani és 8 év után belevágott a nextgenbe. Eleget vártunk, nem most kell a filléreket számolni az új gépekre, hanem ezt már 1 éve kellett annak akit érdekelt láncsra ( én legalább is így tettem ).