XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És bocsi,de nem bírtam tovább ellenállni a kísértésnek és beraktam ebbe a boxba is a ...!!!<#vigyor0>#vigyor0>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ki mondta neked hogy õk kevésbé korruptak vagy kevésbé nem lefizetett emberek mint a többiek?
Csak mert nem istenítenek egy játékot, mert egy nagy sorozat 5. része?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
nem értem az összefüggést. 😄
Vagy nekik nem vitte csak ki az Amazon 😛
10
Több:
The Escapist – 3.5/5
Polygon - 9.5/10
Eurogamer – 9/10
CVG – 10/10
IGN – 10/10
Joystiq – 4.5/5
OXM – 10/10
OPM -10/10
Edge – 10/10
StrategyInformer – 10/10
Kotaku – Yes
DigitalSpy – 5/5
Eurogamer.de – 10/10
GameInformer – 9.75/10
GamesVillage.it – 9.8/10
Destructoid – 9/10
GiantBomb – 5/5
Gamereactor – 10/10
Gamespot – 9/10
GodisaGeek – 10/10
Videogamer – 10/10
Akihabarablues – 100/100
Xbox 360 Achievements – 100/100
LaPS3.com – 100/100
Eurogamer.cz – 10/10
NowGamer – 9.5/10
USGamer – 4.5/5
Gamesurf.it – 9.5/10
Games.it – 10/10
FZ.se – 4/5
XBOX Live Gamertag:Waczkor
De nem értem minek kérdezed, egyszerûen próbáld ki. <#confused>#confused>
A bankkártya és a hitelkártya közel sem ugyan az.
Vagy mint ha valaki állítja,hogy nem lehet a boxhoz egeret+bill-t csatlakoztatni.Soha utána se nézet ez biztos,de állítja,hogy így van nem nem lehet még akkor is amikor pár hszel lentebb írom,hogy létezik és használom is.
Ma erre melóhelyen volt 1 nagyon jó eset,hogy mibõl tanul a hitetlen tudatlan ember.
Megjön a kamion mondom ponyvázzon gyorsan,mert raknám targoncával fel a cuccot.Erre közli,hogy az targoncával oda nem megy be ez biztos!Mondom bízza ide kiponyváz mehet irodába rendezni a papírokat addig felrakom.Meg is történt jön vissza vigyorogva közli persze felraktátok kézzel.Mondom na akkor figyeljen megmutatom 1 szer,hogyan lehet felrakni,azaz vissza venni,mert ugyan az mint fel nyilván.Megcsinálom kiforgatom ámul és lerakom a kocsi mellé.Közli,hogy ez nem semmi mondom nem ám és ott hagyom.Szalad oda hát most nem rakom vissza?Mondom nem!Szóltam,hogy 1szer mutatom meg...5 perc után azért elõ ugrott 1 ezres amiért hajlandó voltam újra megmutatni,hogy lehetséges a dolog,hogy ne kézzel keljen pakolniuk.
Gyûlölöm,amikor valaki valamit állít amirõl halvány sejtelme sincs vagy megkérdõjelezi azt,hogy Én mit tudok.<#kacsint>#kacsint>
a hitelkártyán van egy keretösszeg amit levásárolhatsz és jön a számla amit aztán befizetsz 😊
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
XBOX Live Gamertag:Waczkor
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
hitelkártyával ne az egyenleged töltsd fel, hanem azzal vásárolj - mi értelme is volna? egyenlegbõl egyébként sem lehet pl az xbox.com-on se fizetni, szal "szarazegész" 😊
Forza.
Bocs ha rossz helyre írtam.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
On Xbox 360 the openworld game comes on two discs: one mandatory "install" disc and one "play" disc, both around 8GB in size. It's a similar situation to Forza 4, which also shipped on two discs on Xbox 360.
Prospective GTA5 owners - some of which already have the game as a result of early shipping from Amazon.co.uk - might have wanted to install both discs, but Rockstar recommends against it.
"For optimal performance, we recommend not installing that disc," tweeted Rockstar Support.
Then, "An 8GB install is required. For optimal performance, we recommend not installing the play disc."
Rockstar has promised more information soon. For now, the upshot is, with GTA5 on Xbox 360, you have to install disc one but run disc two from the drive.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
viszont van csomo exklu, ami nagyon jól néz ki (forza4, horizon, halo reach, halo4, gearsok, stb)
Forza.
Félig off mert csak pc, de akkor is:
Rajongói Halo játék jön PC-re.
My streams: https://beam.pro/oriic
A játékok renderelése, viszont általában 720p vagy kisebb felbontáson történik egész jó AA-val. Azt skálázza fel egy chip a végleges felbontásra.
Vagy HDMI, vagy VGA, attól függ milyen monitor.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Most mennék egy xboxért ha minden igaz még a héten. Azt szeretném kérdezni, hogy mitõl függ az, hogy fel tudom-e dugni az asztali monitoromra? Kábel kell hozzá, esetleg átalakító?
Forza.
Dobronski: Te meg fõleg ne, kinn van a no warez a bannerban és gép törési wiki anyagok nélkül is van már itt elég nem idevaló tartalom, úgyhogy NE! Privátban írj rá mondjuk Harlira, õ aztán tud mesélni! 😊 Vagy Google ...
Merevlemezrõl visz minden játékot még az XBLA címeket is. Soha többé nem kell lemezt írni és bármilyen védelmû játék menni fog.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
DVI-os monitoron nem is tudok játszani? Mármint hanggal...