-
"hát melyikkel is játszol többet?"
HARLEKIN543's Summary stats during the whole of 2014
XBOX one!!
HARLEKIN543 won 215 Achievements and 7 Challenges in 8 games, for a total of 8,773 TrueAchievement points (5,370 GamerScore).
Xbox 360
HARLEKIN543 won 40 Achievements in 3 games, for a total of 1,101 TrueAchievement points (865 GamerScore).
"ja, értem... :)"
Nem nem kurvára nem érted csak mondod!!!!!!!!
"2 évig nem játszom ezzel a 3 játékkal? "
Ezzel sem és majd még jó párral sem így a helyes!!!!!
"hát bizony lelkibeteg is leszek tőle :))"
Meg kell venni a x1 et vagy majd orvoshoz kell menni!!!!
"Ryse a tesztek és egy személyes félórás harcélmény után már nem érdekelt"
Ez már egyéni probléma nem a konzolé,de azért kíváncsi lennék arra a fél órás egyéni részletest tesztbeszámolóra,hogy mik is történtek ott!
Dr 3 jaaa hogy nem érdekel aha értem!
Tehát a forza 8 majd jó lesz amikor már lessz addig a többi ami már most is van nem!!!
"addig is minden lényeges játékkal játszunk"
Ismét rossz a megfogalmazás!!!!Így a helyes -addig is játszunk minden 360 ra kiadott játékkal"Ami így 4 hónap alatt már minusz 3 ba van TÉNY!!!!
200-at addig másra költöm!
Szíved joga nekem viszont rohadtul semmihez nem hiányzott az a 200 sőt vettem hozzá 250 ér 1 tv-t is hogy jó legyen a kép!
a porfogást azt hiszem kitaglaltam a kezdéssel...Jelenleg 360 a porfogó...
"tedd bele a legjobb 35-40 x360 játékod" 9 Éves a konzol totálérdekes,hogy van hozzá játék!
Te benne van a nevébe 360 és a 360 ba bele is tudom tenni bár mikor oda való.Én megtudom oldani hogy gamáljak vele bár mikor.Te meg akár hova teszed csak ezt az említett 3 gamát se tudsz vele játszani.Ja de majd 2 év múlva ha már 100 alatt lesz és veszel x1et!!
De x1 hez semmivel sincs kevesebb így az első 4 hónapba mint ami 2005 novemberbe megjelent 360 után volt az első 4 hónapba.És tegyük hozzá,hogy megjelenéskor 300 és 400 euró volt akkor a 360as gép amihez kinekt se volt és csak a nagyon nagy csomagba volt 120 as vinyó.De ezeket is sokan megvették első nap!Ja amiről később kiderült,hogy ipari hulladék.Mert az első fél évbe elkezdtek a konzolok 3led halált halni...
Nincs ezzel gond,hogy neked nem kell x1 csak ne baromságokat hozz fel ellene.