Tegnap délután a World of Tanks jegyében telt. Úgy durván 4 óra játék után rájöttem, hogy átbaszták a fejem. Persze hogyan is gondolhattam azt, hogy adott egy keretprogram, és minden jóság is vele együtt ingyen. A legelején relative hamar megtelik az a pár slot, ahová az összeszenvedett xp-t el lehet verni egy jobb lánctalpasra. Mész előre, fejlődsz, fejlesztesz és egyre csak megnyílnak az újabb és újabb tankok vásárlásának lehetőségei. Csakhogy egy idő után nincs hová megvenni őket! Vásárolj minimum 300 aranyért egy újabb slotot. Törölni, eladni a már meglévő slotban rostokoló vasat, persze nem lehet. Gondoltam egy csököttebbet eladok, és a fejlettebbet beteszem a helyére. Nem bazmeg, VEGYÉL slotot. Mondom szépen lassan a fejlődés gyümölcse talán beérik, és lesz még Tigrisem vagy Párducom egyszer... A gondolatmenet elején leírtak ellenére tudatában voltam annak, hogy sok dolog pénzbe kerül a későbbiekben, de akkor is felbaszott, hogy már egy rohadt garázshely is plusz lovetta. Tehát hiába puffogtat el az ember fél napot egy maxra fejlesztett Leichtraktorral, tulajdonképpen megszexuálhatja, mert egy idő után nincs hova belevert pénz nélkül fejlődni. Bocs Urak, de ez most le kellett írnom...