banner
  • Macccy
    Totti! Hallod ez az F1 2013 ez számomra valami fantasztikus jóság!! Nagyon izgalmas, nagyon nagyon szép (én Forza 4-hez viszonyítva aszittem ocsmány lesz, de sok területen van olyan szép + effektekkel játszanak), nagyon részletesen be tudom lőni a nehézséget és a segítséget és a fizika részletessége számomra itt is megdöbbentő!
    Na most itt közbe kell szúrnom, hogy én NEM vágyom valóságra, kínszenvedésre, seggembe nyilalló G erőkre és ilyen százgombos irányításra! Nekem a Forza 3-4-5 kábé a tökéletes verseny szimulátor játék eddig! Ettől a Codemaster F1 13-astól pedig pontosan azt kaptam, amit szerettem volna. Ráadásul nem is nagyon értek a Forma1-hez, pl nemis tudtam, hogy a pilóták maguk állítgatnak üzemanyag keveréket, fékerő eloszlást és nem tudtam pontosan mi az a K.E.R.S és D.R.S csak azt tudtam, hogy van valami ...
    Az üzemanyag fogyása, a súlycsökkenés, a gumik kopása, hőmérséklete (Forza itt fejlődhetne), a pályaelhagyáskor felkerült szennyeződés és kavics, az esővíz (Oh yeeah) mind mind nagyon élvezetesen bonyolulttá teszik a játékot. Még csak 2 Amateur nagydíjon vagyunk túl cimborámmal a Co-Op bajnokságban (ausztrál és maláj) és mellette nem sokat köröztem így még bent van a Full TCS és az Auto váltó, valamint már Low Break assist-nél tartok, lassan komolyan jön a Lowest aztán Off ...

Szóval tényleg jó ez