banner
  • Totti5
    Multkor motors videóra azt mondták nekem, hogy nem a player jó, hanem a szerveren mindenki láma. Mondjuk ezt nem értem hisz BFet a legjobbak játszák. Tegnap le mertem írni G365ön a COD hírhez hogy a COD singlije még mindig igényesebb mint a BFé, erre 10en estek nekem, primitív személyeskedő ugatással. Na nekem elég volt, G365accomat legszívesebben bezúznám, de még nem találtam meg a módját, viszont többet nem fogok oda írni. Elképesztő a BF és a GT meg a Sony fanboyok folyamatos ugatása, a másik játék leszólása, az igénytelen játékuk istenítése. Egyszerűen képtelenség beszégetni, mert a BF fanboy egyből leugat hogy CODos csicska vagyok, a BF mi mindenben jobb, a COD meg semmiben. GT fan az teljesen menthetetlen kategória.

Szégyen hova jutottunk, hol tartunk. Forma 1 kapcsán a magyar TV hivatalos oldalán két pofával megy egy pilóta, csapat, vagy más F1es emberke anyázása stb stb...

Sehova nem lehet írni, mert vagy neked esnek, vagy eleve az egymás baszogatását olvasod elképesztően legalja módban.

Bocs de ezt így le kellett írnom:(