-
Szeretnék pár dolgot leszögezni.
1. Nekem édesmindegy, hogy mit csináltok, nagyok vagytok, el tudjátok dönteni.
2. Viszont én is nagy vagyok, én is el tudom dönteni, és az hogy én másképp döntöttem, az nem jelenti azt, hogy ez az egyetlen helyes döntés.
3. Ez az utolsó kommentem ebben a témában.
4. Amiről ebben a hozzászólásban írsz az egy természetes emberi viselkedés. Többek között ez amiért nem érdemes bankrablónak menni, mert az ember hajlamos egyes múltbéli eseményekből kivetíteni a jövőt. Tehát mondjuk, ha mégis bankrablónak mész, és nem kapnak el az elsőnél, akkor jogosan gondolod, hogy a másodikat is meg lehet úszni, aztán amikor már mögötted van 100 sikeres bankrablás, akkor fel sem merül benned, hogy pont a 101.-nél fogsz megbukni. Miért pont akkor? 100x sima volt, majd pont most. Aztán másnap egy túlbozgó biztonsági őr homlokon lő. Váratlanul. Mert mindig az első sikertelen bankrablás az első sikertelen, és ennek semmi köze ahhoz, hogy 100x sikerült avagy sem.
Pont ugyanez történt ománnál. A kínai AC3at vette vitta mindenki, aztán jött marokkó talán (nem emlékszem az országok sorrendjére), aztán omán. Kína, marokkó, bosznia meg mittomén mi simán lement, miért pont omán után bannolnának? Teljesen valószerűtlen, nem? Hát mégsem így lett. Szóval ez a 6 éve nincs baj az angol accal dolog az én világomban azt jelenti, hogy "még nincs semmi gond".
5. Pont azért adok meg mindenhol valós adatokat, hogy tudjak reklamálni. Pl PC-re vettem online játékokat, kiderült, hogy régiózáras írtam, hogy nadegyerekek magyar címmel regisztráltam, itt meg nem megy a játék, kérem vissza a pénzt. Visszakaptam másnap, mert nem volt mibe belekötni, nem kellett magyarázkodni, hogy miért angol/amerikai a címem, megtévesztettem őket.
Szóval örülök, hogy nektek minden problémamentesen megy, de nehogymár hülyének nézzünk vkit, mert a szabályok mentén éli az életét.