"még1x: nem ugy működik a világ, hogy odaállsz valami elé és egyből perfekt vagy. ki. kell. ismerni."
De most tényleg ennyire nem értitek????????????????
1 kibaszott szóval nem ezt mondtam 1 szóval se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azt mondtam,hogy az eszköz maga az eszköz erre a tudásra első perctől alkalmas volt,miért azért mert 1 szer se ismétlem 1szer se volt rajta változtatás.Tehát amit akkor tudott azt tudja most is!!!!!!!!!!!!! #145430
Amit másodlagosan ecseteltem,hogy hiába tudták volna kihasználni azt amit most tudnak vagy fejlődtek volna 2 év múlva erre a szintre akkor sem csinálhatták volna!Miért azért mert csak a fejlődés tarthatta ennyi ideig piacon azt a gent!!!!!!!!!!!!!
És ezt bizonyossan a tudatos visszatartással érik el!!!!!!!!!!!!!!
Ennyi.............
Tudom,hogy nagyon nehéz felfogni ezt ÍGY,de azért na mégis csak próbálkozzatok végre és ne kicsavarva értelmezni...
És most jössz 1 hódeszkás példával!!!!!!!!!!!
Nem magamnak kell fent tartanom az ingert!!!!Mert ha az a sípálya ami a kívánalmaimnak nem fog megfelelni 13 év múlva,mert nem érzem magamon az ottani fejlődést akkor keresek másik pályát...
Hanem a szolgáltatást biztosítónak kellet ezt fent tartani
Azaz a 13. évbe is oda csábít,mert nyit 1 új pályát.De ha ezt meglépik 2008 ba,mert meg van rá a lehetőségük,akkor biztos hogy 2010 be már máshol síelek....Tehát van 1 adott fejlődési lehetőségük amivel a lehető legtovább az érdeklődés középpontjába kell tartani magukat és ezt csak kizárólag tudatos irányított fejlődéssel tartható fent MERT MINDEN VÉGES!!!!!!