Az első résszel egyetértek, a másodikkal nem. :) A másodikkal azért nem, mert szerintem nincs fika áradat (vagy nekem legalábbis nem tűnt fel), illetve ha lenne is, akkor sem azok lennének a problémák amiket a második részben írtál. Legalábbis nekem. Engem három dolog tart vissza x1-től, az egyik az elvi ok, hogy ha MS szerint nem kell nekik a pénzem, mert harmadik világ vagyok, akkor kapják be és nem kapják meg a pénzem, második hogy 1 éve van 360am is, amire 1 év alatt beszereztem 120 címet és még vagy 115öt végig kellene vinnem mire mehetne kukába a 360, addig meg csak porfogó lenne az x1 (ez teljesen egyéni szocprobléma kategória, tudom), harmadik pedig, hogy én emlékszem hogy anno 360nál is kb a harmadik hardverszéria volt, amiben 5% alatti volt a random elhalt cuccok aránya, és ezért is érdemesnek látom kivárni, mert nem akarok ilyennel szívni. Ez megint egyéni ízlés kérdése.
Ami a széles tömegek kritikája lehet viszont arra meg frappáns választ adtál az első bekezdésedben, és azzal meg maximálisan egyetértek.