XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk így estére már csak felkerült valahová nem?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Beszarás game fulra treníroztátok a lovat meg lett minden ruha,Professional difficulty megvan???<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
PSN ID.: Beegabor
1. Atyaég ennek a szemetnek volt 1. része is?
2. A zoofília nem büntetendõ?
Patent troll, mert levédeti, hogy "fekete keret", hogy "rugózó scroll", majd utána él is a szabadalmi jogával.
És nem csak US-ben perel, tiltat 😊
(az tény h az usát földig kéne már csak emiatt is BOMBázni (szia Prism!!!)
Mögöttem ült évekig egy html(-t is) fejlesztõ abban az idõben, amikor az MS kezdett durván helyzetbe kerülni.
Elég sokszor kapott szívinfarktust, mert nem sodródott az árral és írta meg csak ms-html-re, mint akkoriban kb mindenki.
Forza.
Tegyél be valami szart ajánlom a my hors end me 2-t igérem 4 nap múlva vágyni fogsz a DS2 szopásra...<#nevetes1>#nevetes1>
Na és mond azt hogy ezt nem kihívás 1000 gs-re megcsinálni na ez a kihívás
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Ezért utálom Én is ezeket a waves baszásokat fõleg amikor még pluszba netán coopos is na azt örökkévalóság letudni vagy fagyás vagy valakit kibasz a net halmozottan hátrányos...<#nevetes1>#nevetes1>
Van ez a 10 szintes bunyó labirintus, ez az Arbiter Maze. Ütöm a genyákat mint a cséphadaró, eszembe jut "ejj dejópofa lenne ha lefagyna ez a szar most, mert a labirintusban nincs save lehetõség, egyszuszra kell!"
Hát szerinted az utolsó szinten mit csinált???!! 😊
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
OFF: Patent troll mert a szar U.S jog lehetõvé teszi, mindegyik patent troll aki ott jelenvan még Józsibácsi kisiparos is, csak az Apple messze a leghíresebb, azért van minden hírben. Erre gondoltál e már? Nem?
Te amúgy HTML programozó vagy?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
(az tény, hogy én nem gondoltam, h akár csak technikailag is kivitelezhetõ, ezt megcáfolni LÁTSZIK ez a techdemo... az MS bullshit továbbra is bullshit, az ami konstans nem változik)
"a többi cég csak jót akar neked"
nézd, az, hogy az MS baszott támogatni a szabvány HTML-t és a parasztok torkán lenyomta az MS-HTML és ActiveX nevû szarjait, majd ezzel monopolhelyzetet teremtett, amit éveken át élvezett, mostanra emiatt az egész net emiatt van évekkel lemaradva ... az tuti, hogy ekkora hatással kevés "vérgeci" cég büszkélkedhet - talán csak az általad említett patent-troll apple.
bocs, ha én a gyengébbnek, a kisebbnek inkább szurkolok, ill. annak aki nem szopatott, ahogy csak tudott, amikor megtehette.
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha ezek az igénytelenség meg síkság valakinek tetszik, oké.
De egy lapon említeni a régiekkel az nagy butaság.
Ez a megtestesült káosz, annyira baromság és összevisszaság, és akkor ezt letudják egy olyan dologgal, mert hogy ennek ilyen a stílusa, ez oké, csak ez egy szarság.
Régebben részletesen leírtam mindent, miért tartom szar játéknak, még1x nem részletezem.
Az egy másik dolog hogy manapság fõleg pc-n a sok mocsokból kiemelve ez valóban jónak számít.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Pl most csempén DMC HD collection 8 ezer Ft-ért. Haha.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nyertem valamit?😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Tomb Raider egy klasszik széria. Mivel stílust teremtett, amit azóta sem tudott senki megugrani, versenybe szállni vele furcsa olvasni hogy nem volt jó. Ami a TR azt majdnem mindig hozta, mert voltak gyengébb és volt rossz rész is ezt kár tagadni, de azok nem a TR1-2-3-4 és nem is a Legend, Underworld volt, hanem ami ezek közt jelent meg a Chronicles és az Angel of Darkness. Underworld és a Legend is egy olyan játék ami másik nincs, egész generációban még csak hasonló sem jelent meg.
Last of Us nehezen képvisel ugyan azt... teljesen más. A Tomb Raider mindig a platofrming, a puzzlék és ezek mellett a autólockos hót egyszerû ( azt nem mondaném hogy könnyû ) harcokról szóltak. Nyilván ebbe nem tartozik bele a rebbot, mert az a harcokat tette elõtérbe, puzzlékat hátra.
TR rebbot egy szinte tökéletes játék lett. Igen vadászatnak nem volt benne sok érteme, ezt ki kellett volna aknázni egy DLCben, de mivel a fejlesztõk nem akartak DLCt ezt szomorúan tudomásul kellett venni hogy ennyi volt, hiába volt benne még bõven amit meg lehetett volna mutatni a szigeten.
Mellesleg mostanában minden sale ott van a fõoldalon ahogy bekacsolod a boxot. Heti sale, gold sale, publisher sale. Akárhogy is nézem nekem 3 csempén leárazés van.
Sait azért szoktam csak használni,mert hamar tölti a momentumokat.
Mindig a legerõsebbre kell menni ami védi a többit azt hiszem kék pajzzsal...
feltölt a cucc
LB+y azt hiszem és ha még ez sem elég nekik akkor lb+b az smg fegyóval tuti a siker.
hogyan kell kinyírni a sok Sinister-t
elõször jön 2
majd 3-4
végül 5
lövöm õket mindennel, kapják a katanát is rendesen
az 5-nél mindig kinyiffanok
help 😊

Just do it :)
Szerintem csak karbantartás jellegû dologról lehet szó,mert folyamatosan töltik fel a képzéseket...
Mind 1 a bankszámla számot majd biztos,hogy jól adom meg...<#nevetes1>#nevetes1>
A megadott oldal nem jön be.
<#vigyor>#vigyor>
Arty neked is szól! ... Tudom szar X1, tudom ...
Ezennel meghirdetem a achievements jampizási OKJ-s kurzust!!!
Minden páros héten kedden,szerdán és vasárnap 2 kurzusban jampizási oktatást tartok...
2 havonta Epénisz méréssel záró vizsgaidõszakkal...
A legjobb 10 kockulási szint mérõ kézi készüléket kap sikeres vizsga után...
A tandíj 100ft/alkalom.
Jelentkezni privátba,tandíj szigorúan utalással...
PROMO!!!!
KÖNNYÛ ACHIEVEMENTSET MINDENKINEK
- NAPPALI ÉS ESTI TAGOZATON
ACHIEVEMENTS nélkül ma már nem boldogulsz,leszólnak a fórumokon!
Szerezz jampizási tudást, OKJ-s bizonyítványt OLCSÓN!
Nézz körül legújabb képzéseim között!
www.harlijampi.hu
Nem lett meg ponthatárod? Nálam így is tanulhatsz!
Ha elmúltál már 6, de nem vagy még 100 éves
ha nem szereztél még állami finanszírozású OKJ-s végzettséget, akkor tiéd a pálya!
Imádom az SG-t...
DMC külön és önnmagában is egy középszerû összecsapott játék.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mert talán pont az a lényege a rebootnak, hogy jobb legyen, frissebb legyen, aztán meg sok esetben mégsem lesz az ...... az eredetit akarják felülírni, aztán sok esetben csak viccet csinálnak belõle.
Az új TR-rõl meg annyit, hogy lehet jobb mint az eredetiek, azoknál nem volt nehéz manapság jobbat csinálni ... de ettõl még nem lett jó játék. Hasonló gameplay stílust képvisel a The Last of US és sokszorosan kenterbeveri.
TR-be az az ál szenvedés majd játékmenetben meg mindenkit fejlövéssel irtás, céltalan QTE fesztivál ... megjelenés elõtt demózgatott kamu vadászat (amiben a LOU megint mérföldeket ráver egy hasonló részen). Nálam a TR hatalmas csalódás. A LOU-ban meg lehet nézni hogy kell élvezetes gameplay, jó (és nem QTE kényszerített) történetvezetést és hangulatot csinálni.
Még mielõtt jönnek a jelzõk, van X360-am és PS3-am is ... de pl a TR-t PC-n toltam kontrollerrel (ameddig toltam) 😊
Egyébként ha a TR tetszett, akkor a 'másik' szinte kötelezõ 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Azt nem is értem amúgy.
Solo-ban lehet könnyebb.
Mert kell.
Tomb Raider, igenis fasza lett, ezzel ellentétben, nem úgy fasza mint a régiek, van amiben kevesebb de sokmindenben fejlõdött.
És minden a helyén van, átgondolt.
DMC-ben többekközt az egész egy odahányt paca.
9/10-et adhatsz rá igazad van csak éppen nem számít ha másnak akarod mondani, mert másnak mondva baromság. 😊
Tökmindegy mit érzel, még csak feltételezni sem lehet 9/10-et.
Ellenben a TR-nél jogosan, vagy egy Bio Inf-nél..
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A videóban elmondja, hogy a DMC 4 mennyire szûk arénákkal rendelkezik meg milyen unalmas a sok ismétlõdõ helyszín meg boss.
Ez tényleg így van. Unalom tömeg a DMC 4.
Meg nem értem ezt a hülye logikát. Miért kell egy reboot-ot hasonlítani az elõzõ részekhez? Az új Tomb Raider is jobb lett mint a régi.
DMC-ben egyedül a fõboss elõtti pálya volt unalmas. A többit élveztem.
A diszkós pálya is milyen jó volt már. Akkor a TV-s csávó likvidálása is tetszett meg hogy a tükörképe volt a valós világnak és börtön volt.
És hogy grebbert idézzem, számomra ha 10/10 egy játék akkor az annyi és nem érdekel ki mit gondol róla. 😄
Számomra ez 9/10, mert bõven van benne újrajátszási ráta is. Zenék is jók voltak. Nem is szaggatott sehol.
Oks és ez mit jelent?
Olyan tesztelte aki tövirõl hegyire ismeri az elõzõ részeket?
Persze lehet pc-n inséges idõkben a 4 kezét összerakva örül hogy van.
De pláne nem 9/10, pláne nem szép, pláne nem "nem unalmas", pláne nem "nem monoton".
A DMC5 egy faék, nagy F betûvel, idétlen világító paca ellenfelekkel, nem beszélve a Boss-okról, amik még idiótábban festenek.
ÉS mérföldekkel könnyebb mint a többi rész.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Érthetetlen nekem ez az egész.