-
Látom ez a dolog megint kezd elmenni a kinek a nagyobb dolog felé.
Jelen pillanatba nincs releváns mértékű használatból eredő minden eszközt érintő tapasztalat senkinél szerintem.Ezért minden észrevétel tényleg csak egyedi és "önös".
Én se azt mondtam,hogy nem jó XO kontroller!!!Jelenleg ez a pár óra amit eddig tudtam használni nem mondatja velem azt,hogy jobb de azt se,hogy rosszabb mint a 360 ennyi se több se kevesebb.Szimplán érzek hiányosságokat 360hoz képest,de ez megint csak nem az,hogy szar csak máshoz vagyok szokva.
(Pl: ha téged éveken keresztül otthon vaníliás cukorral ízesített marhahúslevessel etetnek,nyilván szarul fog esni étterembe 1 rendes sós húsleves)
Viszont ami valóban messze veri a 360 kontrollert az a D pad XO-n az most tökéletes lett az 360on számomra 1 anomália volt.
Az LB RB nél ott valóban sántít a dolog XO-n.És ezt az is észrevette aki most először vette a kezébe és kipróbálta a fifat első perc után mondta,hogy nem mindig érzékeli a benyomást az LB RB.
De ez is megszokással orvosolható.
Mobynál amikor próbáltam a DS4 et az valóban annyira idegennek tűnt,hogy számomra használhatatlan volt,mert nem ahhoz vagyok szokva.Képtelen voltam az ujjaimat oda tenni ahova kell.De messze nem szar ez miatt!!!Mint eszköz és ha csak szemmel nézem nagyon jó.
Moby itt megkopogtatta az XO kontrollert valóban üres vékonyka hangot hallat magából.És leginkább ez miatt érti azt hogy gagyi.
(Példa gyanánt első siklóernyőmön a zsinórzat 1.5 mm vastag szálakból állt össze a következő pedig már 1 kevlár zsinórzatú 0.6 mm vastag zsinórzattal rendelkezett amikor megláttam azt mondtam ÉN ezzel nem repülök nincs az az isten 3 méterről nem látszottak a zsinórok.Pedig nagyobb volt a szakító szilárdságuk mint az előzőnek.Szimplán a vizualitás ezt váltotta ki elsőre...)
XO nál nem tudom,hogy ezt most spórolásból vagy csak a lekönnyítés miatt lett ilyen,de ettől számomra nem gagyi 1 eszköz,mert viszont nem recseg nem ropog.Majd a gagyi jelzőt akkor mondom ki rá,ha első agyfasz játéknál kicsit idegrohamba ketté tudom tekerni,mert ezt a 360 azért elég jól elviselte.