banner
  • Totti5
    Kontroller

- fogása kézre cuppanósabb mint a 360as, kisebb, formásabb igen, de nem kicsi
    - ravaszok össze sem hasonlíthatóak ( sem a 360al, sem a DS3al ( ami ugye használhatalan volt ) ( DS4et nem tudom, de képről nem változott, persze ha használható már akkor az óriási előrelépés ), annyira minőségiek X1en. Nem csak pihe puhán mennek és ütköznek, nesztelenek, de még ergonómiailag és kézre állnak mert nem "egyenforma" + a feedback rezgések.
    - gombáknak nincs holtjátéka, a pereme pedig segít és biztos fogáspontot ad ( azt hogy mikor kopik el, mennyire senki nem tudja... egyenlőre a DS4-ről tudni hogy ott minőségre nagyon gyenge a borítás )
    - d-pad okés, a 360aséval szemben ez használható, de pl a VITA d-padja más minőség és más szint... mivel nem használom semmire nekem mindegy milyen
    - ami nem jó az az RB-LB gombok, nagyon a szélén van a mikrokapcsoló így csak ott lehet nyomni
    - az elemtartó eltünt, már teljesen beleépül a kontrollerbe
    - start gomb ami már nem start, a back ami már nem back rendben vannak, most már nem PRESS START van hanem PRESS "A"
    - ja igen az akciógombok ugyan olyanok
    - Xbox gomb pedig szintén igényesebb, nem csak a fehér világítás miatt, de nyomása és a kidolgozása is

Mit hagytam ki? semmit:)