banner
  • Moby
    Na akkor egy xbone first impression, a "másik oldalról":)
    -gép
    Kisebb és szebb mint vártam. Halk, az alapjárati hangereje kb ps4 szint, de ez játék közben sem változik, míg a ps4 killzone alatt néha hajszárító. Tetszik.
    -kontroller
    Viszonylag sokat vártam tőle, ehhez képest hatalmas csalódás. Egy retek. Az elmúlt 7 év legrosszabb kontrollere. Fogalmam sincs hogy baszhatták el ennyire. Kurvaszar a fogása, kicsi, szaranyag, 1 perc után fárasztó, és a vállgombokhoz csuklóból kell a kézfejemet felfelé feszíteni. Amennyit a ds4 fejlődött előre, annyit az ms vissza.
    -rendszer
    Félkész akárcsak az orbis. De az alapok jók, gördülékeny, stb. Tetszik de a hiányosságokat, akárcsak a ps4 esetében, pótolni kell.
    -kinekt
    Fogalmam sincs, leszarom :D
    -játékok
    Ez sajnos fájó pont, de nem sokat láttam. A deadrising egy kicsit felskálázott prevgenszar, ami szarul is fut, blöe. Kinekt valami (valami jetskis cucc), jól nézett ki, jól futott. Nájsz. Fifa14-ből pár mp-t láttam, az alapján nagyon korrektül nézett ki, és 60fps. Meghát Totti ryse videói odabasznak, ezt majd élőben kell látnom.
    Összességében tetszett, rendben van a cucc, DE valaki csináljon hozzá egy használható kontrollert (mondjuk másolják le a ds4-et), és ha egyszer lejártnak nyilvánítom a MS embargóm, nem kizárt, hogy bebaszok egyet a ps4 mellé :)