banner
  • Totti5
    Gamer365

Azt mertem írni 1 db kommentbe tegnapi GT hír alá hogy: a karrier szánalmas, nevetséges, buta, nonszensz. Erre jött 15 hsz akik megint nekem esetek.

Azért kifejtettem, mert úgy éreztem, hogy ezek a dolgok csak engem zavarnak, ez volt a 2. hsz, amit nem terveztem, de kellett... :

Az aztán olyan hangnem hogy "szánalmas" mert az AI úgy van megcsinálva, avagy nincs hogy veszíteni sem lehet, mert ha vesztsre állsz akkor belassítanak, megvárnak átadják az első helyet. Ja nem, ez király!

Az aztán olyan hangnemm hogy nevetséges az arany kupák szintidejei, mert ELSŐRE fél - 1mpvel megy jobbat az ember bekötött szemmel ismeretken autóval és pályán. Ja nem, ez ószom!

Az aztán olyan hangnem, hogy béna az egész rendszer, mert 4szer erősebb autóval lehet kerülgetni a pályán a többi autót. Ja nem, ez fun!

Az aztán olyan hangnem, hogy nonszensz a szabályrendszer, ami nincs hisz 50re lassító sikánt 150el lehet átszántani a pálya mellett ezzel megelőzve 5 autót. Ja nem, ez korszakalkotó!

Ezzel valaki így szórakozik?

Szóval most akkor mi a gond? netán tapsikolnom kellene? vagy annyit írni, hogy vannak benne kevésbé jó elemek.

( igen minden igaz amit írtam, ez így működik, ez a GT6 2013-ban, ez lennne a real driving simulator )

Erre ezt kaptam ( pár mondat kiszedve ) :

belősz valami szuttyózást a játékra
    lehet kicsit válogatottabb szavakkal is, másokra tekintettel lévén ( mondjuk én max a jamaucsinak szóltam, hogy ez egy szemét, de minden GT fan magára veszi )
    Nem kell megvenni és nem kell játszani
    Direkt a hibákat keresni és felnagyítani ( ééérted, felnagyítani! :DD )
    ne hőbörögj

S jön a kedvencem...
    Ultimate érv hulladék karrier ellen / mellett :

Tudod mi a szánalmas?Az hogy a 21. században a 2. generációt éljük ahol nem kell buta al. ellen körözgetni hanem lehet online,intelligens vagy kevésbé inteligens emberekkel versenyezni,te és Nóri barátod még mindig offline vagytok.
    Irány a világháló és meg lehet mutatni milyen fasza gyerekek vagytok.
    menj egyenesen a GT Planetre vagy a hivatalos GT fórumokra panaszt tenni

S ez csak az ami most tornyosodott ki a karrierbe aminek a negyedét letoltam minden elsőre aranyra, és megnyerve! Disz iz dö expírinesz! A többiről nem is merek írni, mert egy A4 oldalt tele tudok lőni olyan orbiitális hibákkal amikkel soha az életbe nem találkoztam még másik autós játéba... de nem szabad, mert a GT az szent, imádd, vagy ne játszd. Köztes nincs...