banner
  • Totti5
    TVt azt lecsekkoltam, h minden rendben e vele, aztán eltettem, majd Szteneste! Ahhoz is idő kell, hogy kitanulja az ember a temérdek lehetőséget. Ezt a két hetet még a GT6nak szánom teljes mértékben így meló után esti levezetésnek.

Dead Rising 3 - direkt közelről néztem az arcomba a TVvel. Legutóbbi Dead 2höz képest hatalmas, generációs az ugrás grafban. Nagyon szép, sok sok új effektel, amit 360 nem tud, nem bír + a textúrák java részt élesek magas felbontásúak és részletesek. Karakterek kimondottan kidolgozottak. Rendben van a cucc az irányítás is egyből kézreállt, élveztem, zombi hadsereg meg impresszív, főleg hogy még több mint eddig.

Fifa 14 - végre mindenhol csont folyamatos, az új grafikai megoldások látványosak ( nagyon részletes karakter modellek, ruhaanimáció ( nem csak gyűrődik, hanem mozog ), 3ds közönség, szebb 3Ds fű, szebb pálya. Kezdésnek, főleg hogy multiplat és szorgalomból csináltak egy nextgen verziót, ez kellően meggyőző volt mint annó a 08, s ezek után mi jön még a jövőben!!! Animációs motor érezhetően jobb, okosabb, ahogy az impact is. Pár sutaság azért van benne, főleg a nem előre leanimált átvezetőknél. S itt azért kissé zavaró az RB használata, amit mindenkép meg kell szokni, hogy hogy nyomja az ember és hol.

Amit nem találtam meg s nem jöttem rá hogy hol lehet a letöltési sorrendet megváltoztatni, ahogy elindítottam úgy tolja, de előre szerettem vonlna venni valamit, de sehogy sem jöttem rá miként lehet és hol van az activate downloads megfelelője... na ez egy rossz pont!

Meg az érintőgombos power gomb. Minek?! kétszer kapcsolt be amikor matattam a kábelekkel. Felesleges dolog, mert bármi hozzáér akár a ruhád mert ott pakolsz, már kapcsol is be.