Én naprról napra úgy vagyok vele hogy egyre jobban játszanám a Forza 5öt. Nézek videókat és annyira szmút és szép és annyira jól szólnak a hangok, hogy nyomnám. Kontrollerrel is... ha már nincs más. A karrier nyilván jól megvan csinálva, ellennék vele.
Közben akárhányszor nézek GT6 videót, csupán annyi a reakció, hogy ezt 2013-ben gen végén hogy engedhettik meg maguknak a japók és a Sony? hol siklott ki ez a csapat? ennnek elllenére holnap valszeg megveszem, mert helyben ( Esztergom ) is annyi mint pöstön, így hazafele melóból betoppanok érte, aztán meglátjuk mi lesz... megpróbálom megtalálni a jó oldalait, a szándék megvan, mert a kormánnyal nincs más amit játszani tudok jelenleg csak az F1 meg az AC, de az majd AIkkal lesz izgalmas.
Meg ma jön a Simbin DTM experiance, amiből kijött 2 napja egy új demó, full rajtrácsos AIval, de olyan buták hogy fájdalom, 1 körön belül 10szer tolnak le a pályáról + valami szörnyű mennyire szarul optimalizált... 30-40 fps közt akadozik a kép jó esetben, de nem mondtam rá semmi rosszat, mert valamelyik gémer365 arc meglátja és megint szent háborút indítanak ellenem, hogy én mindent csak leszólok...