XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Basszus itt az ideje, hogy bepótoljam Geralt történetét!

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Renjike
A Witcher eredeti történetében Geralt is mindig a kisebb rosszra hivatkozott és azt is választotta 😊 Ezt tõlem vedd dicséretnek! 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

most nem tudom el dönteni, hogy be akarsz szólni vagy csak nem értem a humorod... 😊

Renjike
örülök hogy a kisebbik rosszat választottad valaki most nagyon büszke rád 😊 (ha még idén kijönne a 3.rész instant GOTY)

De mennyivel rosszabb lett volna, ha a "hülye" társad miatt vesznek észre és ön hibádon kívül állandóan észre vesznek lopakodás közben. Nem a játékot védem, mert konkrétan ez amit írtál engem is zavart. Szimplán megpróbáltam elfogadni, hogy ez a kisebbik rossz 😊. Kicsit alkalmazkodhatott volna jobban az AI a lopakodós részekhez.

Seth
Ha egyedül mennél akkor fel se tûnne,mert téged azért jól be tudnak cserkészni, élvezetes a harc velük nagyon. Csak ne lenne ott melletted egy szellem,akit csak te "látsz"

PSN ID.: Beegabor

Renjike
pont errõl beszéltem hogy sík hülye 😄 csak nem írtam le hogy mit is tud pontosan 😄

Renjike
mert filmszerû az egész 😄D egyéni véleményt mondok csak és megosztom én láttam személyesen neten meg itt ott baszottjó de film érzetem van . nagyon is! Bioshockban meg elmerültem és magáhozfogott (a harc egyáltalán nem töltelék elem 😄DD ez buta kijelentés szerintem 😄DDD) mert nekem jobban videójáték mint a last of us. Persze iszonyatjó lehet meg a történetet elhiszem hogy szuper és a karakterekrõl meg süt a törõdés már nézve is de akkor is biztos vagyok benne hogy nem nyújtana nagyobb élményt mint a Bioshock.

Idén eddig alig jelent meg valami értelmes cím... Crysis 3 közelében sincs a kettõnek Dead Space 3 közelében sincs a kettõnek Aliens Colonial Marines game of the year

Tomb Raider na innentõl kezdõdnek az értelmes címek , Bioshock kedvenc eddig , Devil May Cry kötelezõ vétel ha lesz pénzem dlcvel együtt , Metro Last Light értelmes cím 4

illetve várnak még magukra :
Remember Me
Metal Gear Rising
Company Of heroes (bár ez pcn van csak)
év végén meg AC Black Flags és GTA 5(ami engem annyira nem érdekel warez lesz belõle :/ )

Seth
Ha már AI meg Last of Us. Totti nehogy nekiállj ,mert agyfaszt kapsz biztos 😄 Az ellenfelek kb téged látnak csak. A barátságos NPC-k ott csattognak meg csacsognak melletted,miközben te néma csendben lopakodsz a Clicker-ek mellett 😊 De az emberi ellenfelekre is igaz ez, nem csak a "begombásodott" ellenfelekre.
Hányszor volt hogy Ellie a minket keresõ ellenfél elõtt guggolt az meg elnézett felette
Szóval hagyd ki inkább. Igaz,hogy a generáció egyik legjobb,leghangulatosabb,legszívmelengetõbb játékától fosztod meg magad, de nehogymá az AI szar legyen.
Ha kicsit cinikusnak hangzik, akkor az azért van mert az is 😄

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Tény még nem vittem végig a TLOU-t de sokat olvastam róla, illetve spoilereztem, és a TLOU inkább egy komolyabb játék, a Bio egy fantasy mese, ez persze önnmagában semmit nem jelent, de azt jelenti hogy odafigyelésben is ez érvényesül.

Bocs de ahogy Totti mondta a Bioshock fasza kikapcsolódás, de ez az év játka meg hiper-hype egy nagy lufi ennyire nem nagy játék...vagy ha igen akkor minden második játék év játéka lehetne.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
last of us mitõl jobban film, mint a bioshock?

Nekem mindkettõ nagyon tetszett, de last of us nálam ver minden magasan.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Pedig eléggé az. 😄

TLOU-ban eleve van buhera, még ha nem is gigászi Borderlands méretekben.
Mármint fegyóknál.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
azért nem mondanám a harcot töltelékelemnek 😄D

DarkSector
Hát de Bioshockban a harc az töltelékelem...vagyis ott is egy interaktiv történet....ja és mutatja is hogy merre menj, mit csinálj.

Renjike
mind kettõben sík hülye az AI a látvány sokkal jobban tetszett a Bioshockban (láttam már elõben is a Last of Ust) kiemelem hogy én PCn játszottam , a sztori igazi remekmû volt . Ott a karakterek érzései stb stb sokkal kisebb részben volt szerepben mert nem minden karakter volt kidolgozva csak Elizabeth és Booker. Last of Us inkább egy film mint videojáték és ez nem csak erre igaz !

DarkSector
Nem tök más, mert a TLOU mindenben jobb, látvány, story, bugtalanság, játékhossz.
Persze szubjektíven akinek az FPS jön be az más, de Biosock-tól agyfaszt lehet kapni már elnézést.

1x oké de hogy év játéka?
Mitõl? Ronda mint a bûn, max az tetszetõs hogy fantasy világban játszódik, a harok unalmasak, monotonok.
Neked semmi feladatod nincs amit meg kéne oldanod...most max a story amitõl jó a játék.

Bio 1-2 szerintem jobb volt.

AnuluWork
Tök más a kettõ. Nem is lehet összehasonlítani õket. Ráadásul a TLoU PS3 only.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

DarkSector
Bio-tól már az Intro-ja is jobb a TLOU-nak.

AnuluWork
Ez is elhangzott:

Ni No Kuni

... méghozzá nagyon helyesen. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

DarkSector
"Érdekes ez is hogy megy a rinya hogy csak a grafika, csak a filmszerûség, csak a csilli villi, erre sorra jönnek a játékmechanikában irtózatosan gyange játékok és azok akik ezek miatt sírnak, kétpofára zabálják s a sajtó is."

Kõbe vésetném. <#eljen>

Totti5
Bio Inf azért túl lett értékelve. Story adta, az kimagasló volt, de a játékélmény az pöcegödör. Érdekes ez is hogy megy a rinya hogy csak a grafika, csak a filmszerûség, csak a csilli villi, erre sorra jönnek a játékmechanikában irtózatosan gyange játékok és azok akik ezek miatt sírnak, kétpofára zabálják s a sajtó is. Aki egy kicsit is reálisan nézi az hányna a Bio Inf gameplaytól. Végtelenségig primitív unalmas darálda ( igen tiszta COD a mechanika ), teljesen 0a AIval.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Ha kell Renjike kölcsönkérte ha lenyomta átdobja neked.

DarkSector
Csak mert többet nem adnék érte!

Játszani kell vele, néhány videó nem fogja átadni az élményt. Nagyon jó lett! Amúgy , meg össze sem hasonlítható a 2 játék, teljesen más stílus.

Mr Manson
800MS ... de mondom az a gáz, hogy a játék menüjébõl töltöttem le.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Renjike
Goty : Last of Us game of the year ... hááááát azért amennyit néztem róla videót nem olyan csoda hogy megverje a Bioshock Infinitet...

arty
és mennyit vontak le?

ahogy nézem van avgy 3-4 ilyen free compatibility pack (nemtom MS miért engedi, h 5 ugyan olyan nevû pakk legyen)

Forza.

Totti5
Eh... akkor ezzel kell reklamálni a supportnál. Le kell nekik írni nézzék meg hogy megvan a season pass és véletlen rányomott mégegyszer. Remélhetõleg visszacsinálják.

davidka003
Szerintem lesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

A figyelmeztetést olvastad-e a DLC-nél? "Ha már Borderlands 2 Pass birtokában vagy, NE vedd meg a tartalmat, mert újra fizetned kell érte."

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

DarkSector
Dark Souls nem lesz majd 495FT-ért?????<#nezze>

Renjike
Borderlands 2 berántva 😊

Mr Manson
Season Pass-al elõre kifizetted, amugy 800MS.

Totti5
Nem töltöttem még le.

Ha minden igaz és ahogy látom ez ugyan olyan free dlc, mint a Forza autó pakkok. vagyis DLC demója. Leszeded az egészet. Lehet valami félre lett nyomva ott és meg lett véve.

arty
mivel azt írtad, hogy a játékban, így sajna nem tudom megnézni - nincs meg a b2 nekem 😞

esetleg valaki megnézhetné neked... totti? te ugytudom megvetted... ?

Forza.

Mr Manson
Borderlands 2 - Magyar profil

arty
De melyik játék? Mert esetleg mi is megnéznénk, h nálunk minek látszik....

(ezekszerint angliában élsz, UK accal?)

Forza.

Mr Manson
Megjelent az utolsó DLC, játékban ott fityegett a FREE. Letöltöttem onnan és jatszottam. Erre most megjelent a vásárlási listán és elment rá 800MS pont.
Beszéltem velük - angol ügyfélszolgálat. Nem értették meg, de utánna néznek.

Totti5
Annyiért jöhetne, amúgy kimarad örökre.

arty
Valamit biztos (esetleg konkrétumok???) ... 😉

Forza.

arty
arty
már csak 72 😄DDDDDDDDDDD

Forza.

arty
online pass vs. nemadhatodel/nemadhatodkölcsön/semmitseszabad

pláne h QR kóddal még gépelned se kell 😛

Forza.

arty
egy horizon rally pakk -75%-ban reménykedek 😄

Forza.

Totti5
Magyar. Nem kell gold. Beírod xbox.com keresõbe és kiadja mindegyiket.

Macccy
Totti! Ezek az árak a magyar live-on érvényesek? És csak Gold tagsággal? UK -n többe kerül pl a Crysis és magyaron free accal pedig egyáltalán nem is találtam a Crysis -t

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Mr Manson
Valami anomália van nálam, mert egy Season Pass-os dolog kiszámlázásra került, holott csak letöltöttem a játékból.
Igy buktam a pontokat, nem tudom lehet-e bármit tenni.

Van: +36 80 01 85 90

Néz szét osztrák, vagy német ebayen.

Renjike
gyorsan kérném a választ ha lehet 😄D