banner
  • Totti5
    De könyörgöm, azt hogy ronda a játék és a Dirt 1 szebb volt ennél teknóban azt a VAK is látja. Azt hogy a hangok nem élethűek és a Dirt 2 is fényéveket ver rá azt a SÜKET is hallja. Azt hogy neki kontrollerrel ez élete fizikája egy dolog, de azt egy gémer ÉRZI hogy murván úgy tapad mint az aszfalton.

Én nem értem és akkor kussoljak, csak éljenezzek, és szidjam a Dirtet, meg az F1-et meg a Codie játékokat, amik grafban, hangokban a legjobbak és fizikában máig a legjobb motor, ami nem direktbe szim alá készült, hanem ilyen tömegjátékhoz. Galád módon a kormányokat is tökéletesen támogatja és az FFB is ki van dolgozva, ÉLVEZETES.

És akkor megint ide jutottunk, hogy nézzük meg hogy kell egy liszenszet a legapróbb részleteiben felhasználni és kihasználni lásd F1 sorozat évről évre és hogy van kihasználva felületesen rosszúl a WRC esetében...

Nem kell ehhez prónak lenni hogy ezeket lássa az ember... én nem vagyok pró, csak a kedvenc játékaim az autósok és ezekkel játszok a legtöbbet, így teljes és átfogó képem van, de amiket írok azok tök álltalános dolgok, nem a setupolásokat és a rugó állítások kihatásait kezdem feszegetni...