XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát egy kis életet, hogy 20-30 évet kockult eddig? 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Harlekin:
No igen, ez azért valami. 😊
My streams: https://beam.pro/oriic
"de kap bármit is ezért?"
Gondolom sok mindenkinek lóg otthon ilyen a falon...<#nevetes1>#nevetes1>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
június 18.
Xbox LIVE Gold tagok ingyen letölthetik a nagyszerû Fable 3 címû játékot, június 30-ig! És ne feledjétek, júliusban pedig a Assassin's Creed II és a Halo 3 lesznek ingyenesen elérhetõk.
facebook linkeltem ,szóval lehet még reménykedni 😊
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Elõre is köszönöm, ja és a maxell dvd jó???
jelen pillanatban a LIVE halott vagy nálam van probléma hogy nem csatlakozik pedig van wifi jel?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
akárki akármit mond én szeretem , csak megvan mind gépen 😄D
+ valósabb megközelítés és képi világ , s karakter ábrázolások , mint az eddigi részekben
+ rettentõ jó vágások az egyes jelentek közt ( Cloud Atlas feeling )
+ bõdületes látvány
+ Clark kalandos életének a megközelítése, elmesélése jóra sikerült, habár valami hiányzott…
+ láthattuk a szülõbolygót, a technológiákat, a fajuk (primitív) konfliktusát, és a pusztulását
+ kriptoni technológiák nagyon ott voltak a szeren
+ 3D kimondottan jó volt
- elsõ percekben már zavaró volt a kamera folyamatos apró rángatása, elõször azt hittem a vetítõgép jár táncot, de sajnos nem… késõbb persze megszokja az ember szeme, de teljesen felesleges volt, és zavaró
- poénok… mi a f@sz volt ez? fogtuk a fejünket annyira odaerõltetett valamik voltak… inkább ne, nem kell poén, ha nem megy természetesen
- L. Lane karaktere elég felszínesre sikeredett, végig teljesen idegen volt, és hogy miért lett bele szerelmes azt nem érteni, csak mert a frencsájz a kettõjüket egymásnak teremtette itt is nyilvánvalóan dúlt a láv azonnal
- Clark ordibálásai… meghal valaki õ kiált. Mi ez valami KLINGON? 3adjára már vicces volt… hopp egy poén:I
- Akciók… értem én hogy repkedni kell ide oda, de komolyan… tényleg? 25 millió falon és épületen át 40 percen keresztül? oké hogy látványos csata, ami az elsõ 10ig még az is volt, utána már csak annak drukkoltam hogy valamelyik nagyon gyorsan dögöljön meg, mert még egy menetre nem akarok elmenni… de elmentünk és csak repkedtek, ütöttek, és a város összes épületébe benéztünk
- apropó épületek… bazmeg, minden jelentben összedõlt pár, megszámolni sem lehet hány… tucatjával. Egy idõ után már 0 reakcióval konstatáltam, hogy jé itt is egy bazi nagy toronyház ami éppen arccal elõre csókolja a földet… oda se vess rá, lesz még vagy 5… és lett is!
- No és a csodaszemüveg a végén… biztos a 13as raktárból van azért lesz tõle felismerhetetlen Clark....... kár volt érte.
- Zene… ha az volt a terv, hogy egyetlen fülbemászó dallam se kerüljön vászonra, akkor sikerrel jártak. Nagy 0-a volt. Már már zavart, hogy valami generikus rombolunk és van alatta valami zörej hallható zene címszón. Vártam egy visszatérõ hangzatos motívumot, de nem volt. Még a végén sem, a Superman theme sem csendült fel, a végefõcím alatt sem. :/
Azért jól szórakoztam, de messze nem annyira jól mint a Batman vagy mint az Avengers esetében. Egy ligával ez lejebb volt.
6.5/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kisöcsém valamelyik nap az xbox körül nyüzsgött és ment közben a bf3 mp. Lerántotta és húzott benne egy csíkot :/ Na most ez kuka? Nemlehet külsõ tárolóról indítani a játékot? Belép a menübe de a matcheket nem tölti be. Slim box, eredeti game. Ezt nembiztos, hogy kilehet polírozni.
Van haverom akin mutatkoznak a fanatizmus jelei mivel már most elõre bekészített acsiai vannak a nyaralására."de szimpla heteken is így van 3 napra elõre van bekészített acsi(akármi történik minden nap legyen nyitható acsi).
Értem ez alatt,hogy másnál lesz a profilja ameddig nyaral és minden nap az éppen aktuális játékot az aktuális mentéssel be kell tölteni majd az acsit kinyitni hogy a acsi streakje ne vesszen el.Ami a multkor valami miatt a 475. napon bukott meg tehát mondom még 1x a 475. napon bukott meg<#nevetes1>#nevetes1>Tehát 475 napon keresztül minden nap nyílt neki acsi.
Miben áll ez a bekészített acsi teszem azt el van mentve játék hogy nézd végig a szereplõ listát.Vagy ott áll az utolsó gyûjthetõ tárgynál és hasonló nyalánkságok.Na õ azt mondom kezdi súrolni a fanatizmust.Hol vagyok Én ettõl??
És akkor ha már szót ejtetünk Stalionrol Õ ezt iparággá fejlesztette,mert kizártnak tartom,hogy 1 ember 1 gépen napi 8-9 ezer gs-t szedjen ki cirka 5-6 gamából.Úgy hogy van olyan gama ami mind japán mind eu mind usaként külön kiszedett.Ezt másként nem tudom elképzelni mint van több gép ami mind a stalion profilhoz van társítva amin több ember is játszik.És az éppen aktuális amin az acsik nyílnak megy livére vagy nyílik offline és frissít liven tehát ezzel nincs mit versenyezni amúgy se...<#nevetes1>#nevetes1>
Én se,mert csak úgy történik.<#kacsint>#kacsint>Az eddigi 6x-nél is szintén így volt!<#nevetes1>#nevetes1>
Gondolkodtam,hogy abba hagyom az acsizást,de 5 év alatt így 270 gamával játszottam.Ha csak a gama érdekelne és csak az hogy eljussak a végére akkor cirka 6 óránként új gamát kezdhetnék.Ki gyõzné ezt...<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
"kell hozzzá egyfajta humorérzék hogy ezt értékelje az ember,nekem ez nem vicces😊"Jó nem mindenki van megáldva humorérzékkel Én a szerencsések között vagyok...<#nevetes1>#nevetes1>
"az egész "történet" egy hülyeség😊"Végül is így belegondolva,hogy ez 1 képregény adaptációs játék igen.Sokkal jobb lenne ha inkább a Ernest Hemingwaytõl az Az öreg halász és a tengert csinálták volna meg játéknak biztos sokkal tartalmasabb élvezetesebb és izgalmasabb lenne ja és lehet hogy humorosabb is.<#kacsint>#kacsint><#nevetes1>#nevetes1>
92 perc tömör gyönyör humorral fûszerezve parancsolj!
Max Payne 3 pl 90%-ban ilyen acsikból áll.
pl most Assassin's Creed 3-at nyomom, single acsikat megcsinálgatom de multizni biztos nem fogok csak azért.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A legutolsó platformon(20.perc a videoba) és ott se mind1 hogy mész oda,mert csak oldalról jó mivel ott mind a 2 oldalon van 2 erõs enemi amin tudsz csinálni 40 es combót majd át teleport a JÓ platformra smg lb+b a maradékot meg saigal kinyirni és 95 ös combo van tehát az amirõl a citadellára teleportálsz fel,azon adta csak meg.Mindenesetre a repedtsarkú édes anyára rávezethetné a tenyészbikát aki ezt így találta ki.Na mind 1 megvan így 1000 GS a gama.<#nevetes1>#nevetes1>
PSN ID.: Beegabor
Szerinted ez a platform ami 16:38 nál kezdõdik vagy ami utánna következik,mert elvileg a kettõ között beszélnek magneto megalomániájáról vagy ami 19:15 nél kezdõdik.
Átrakom veteránra,hogy bírják a gyûrõdést ezek a nyomorultak,de Én se szenvedjek.Így most pontosan nincs elõttem,hogy melyikre gondolnak figyelem a szöveget..
---"
lehet rossz helyre gondoltunk
Na Én oda arra a lépcsõre szórom le a medvecsapdákat és ahogy belelépnek a nagydarabok odamegyek és saisal agyon szurkálom õket ömlik a combo majd elugrok és belelépnek a második medvecsapdába és ott végük van azonnal,de ha még is kiszabadulnak elnyomom lb+b vagy y-t és az mindent visz 100 alatt nincs combó ott.Majd ugyan ezt eljátszom amikor sinistroék megérkeznek fõleg a második hullám ahol jön velük az a pajzsos.Na ott aztán lehet commbozni 1 helyben állok a lépcsõn körülöttem vergõdnek a medvecsapdába Én meg abriktolom õket.Kész vagyok tõle...
Megyek kipróbálom,hogy nem fogom meg medvecsapdával õket hanem csak a flashbangal operálok hátha...
Persze azért a grafikától nem kell lecummantani magad de azért vállalható az is.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑