banner
  • Totti5
    Ennyi, már nem írhatok autós játékhoz, mert 10en esnek nekem és hordanak le. Gamer365.

Ezt írtam: ( WRC 4) s visszafogott és tömör voltam a játékkal kapcsolatban, mert ekkora szeméttel ritkán találkozik az ember, de nem csoda hogy Milestone még mindig sikeres, mert senkit nem érdekel a minőség, elég egy liszensz, ronda graffal, szar hangokkal, trágya fizikával és máris jó a játék. Kíváncsi lennék hogy egy WRC4 vs F1 2013 kivesézésbe hogy egy liszenszet hogy lehet és hogy kell felhasználni 2013 mi lenne. Valszeg semmi, mert érdemi dolgok helyett személyeskedés és Totti sárba tiprása mint autós gémer:((( komolyan mondom fájdalmas amit művelnek...

Ezt írtam: bármivel, mindennel alá tudom támasztani, bármihez mérve, csak a valóság:

Pocsék a vezetési élmény. Minden típusu felületen tapad mint állat. Fanatec CSR kormányommal egyszerűen borzalmas volt, a beállítás, az ffb a szenvedés amit leműveltem mire leglább kormányként kezelte, de fényévekre volt úgy is a Dirt 3 kormány és FFB-től

Nem csillog mert randa.

Nem szól jól mert gyengék a hangok.

Ezeket olyan dolgok, hogy nem szabad a Dirtet belekeverni, önmagában gyenge, a Dirt mellé téve meg kínos, hogy a Milestonenak csak ennyire tellett egy generáció után. Rettentő kevés.

Azért nézzük meg hogy használ fel egy liszenszet a Codie az F1nél és hogy a Milestone egy játékánál. Ég és föld.

Erre megint ezt kaptam:

Kedves barátom!
    Minden áron be akarod bizonyítani nekem,hogy hülye vagyok?rossz a szemem?
    Tudjuk!Neked fanatec kormányod van!1000000 szor leírtad már mindenhol!És?
    Hajbókoljunk előtted?Vagy mit vársz?Mindenhol megírod a frankót mindenről,mintha te lennél az atyaúristen,mert van egy Fanatec kormányod!Állandóan a codit dícséred,mint ha fizetnének érte!
    Gondolom nehéz megértened,hogy nem mindenki azzal szeret játszani ami szerinted helyén való.Pl:A codis F 1 játékba konkrétan belevertem kb 5 órát és le is töröltem,mert egy okádék!Egy szépen kivitelezett szar-mint a forma 1 önmagában!
    Persze majd most írsz,hogy Te aztán húde nagy autóversenyző vagy,meg mennyi minden játékkal versenyeztél már a fantasztikus kormányoddal és hozzád képest mindenki laikus...ismerjük már.
    De kérlek szépen,legalább hagyd már meg nekünk azt,hogy saját véleményünk legyen...Ez a stílus pedig távol áll tőlem,de neked mindig sikerül előcsalogatni...
    Jó kinlódást a Fanateceddel majd az X box 1 odhoz!

Nem érdemes leírni a valóságot, mert keresztes hadjáratot indítanak az ember ellen...