Rosszindulatú barom ide vagy oda!Eleve gondold végig xy betelefonál suporthoz ezzel az infóval,hogy ellopták a boxom tiltsák le.A visszakérdezés az lesz hogy ugye tett feljelentést,mert hát nyilvánvaló,hogy nem azonnal suporthoz megy senki elsőnek ha meglopják hanem a rendőrségre!!!
Tehát már itt fog bukni a dolog,mert önhatalmúlag nem fog MS tiltani semmit 1 tel hívásra,hanem ő is a hivatali feljelentés után fog bármit tenni!!
Ha csak azt veszem alapul,hogy a saját fiókom biztonságosabb tétele és a privacy elfogadása is jelenleg 1 hónap átfutási idővel zajlana.
És akkor még 1 adalék gondolom ismerős ez a kép
1 mozdulat a még el nem adott boxnak is megnézni a serial számát!!!
És akkor tessék ITT 1 játékot!!!!
Aki EZT A SERIALT letiltatja MS nél úgy,hogy ÉN nem tudom visszacsinálni annak odaadom ezt a boxot ÖRÖKRE!!!Tényleg az ővé lesz ha végleg kitiltja MS!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Viszont ha ÉN vissza tudom szerezni a jogot AZONNAL FELJELENTÉST TESZEK CSALÁS ÉS OKIRATTAL VALÓ VISSZAÉLÉS MIATT AZ ELLEN AKI MEGCSINÁLJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NA ADOTT A DOLOG VAGY LESZ KARIRA BOXA VALAKINEK VAGY KAP A NYAKÁBA 1 JÓ RENDŐRSÉGI ÜGYET!!!BIZTOSÍTHATOK MINDENKIT TÖKÉLETESEN TUDOM IGAZOLNI,HOGY EZ AZ ÉN BOXOM!!!!!!!