NFS Rivals: Feltelepítem a lemezet. Indít: akarod telepíteni a HD kontentet? hát nem, mert már feltelepítettem az egész lemezt. Olyan nincs hogy nem, akarod? akarom, mert ettő lesz HÁDÉ, az MW nem volt HÁDÉ, de ez már HÁDÉ, mert kátszer kell installálni. 2 lemezes játéknál OK, elfogadom, de 1 lemezesnél????
Én értem, vagyis nem.
Kipróbáltam. Ez egy rendőrös őrület, nem ótóverseny. Követni nem tudom mi történik, az ótózás élményének szikrája sincs meg benne. Idegesítő a felvezetés, érdektelen az egész hú te vagy a egér, hú az meg a macska, hú de nagy csata lesz itt és ezt pofázza egy gépi hang totál érdektelen és rossz körítéssel, villogó képeket mutogatva amit el sem nyomhatok. MW egy fasza ótóka, ez meg egy akció ótóka ahol a rendőrótó az ánuszodat maszturbálja és próbál beléd hatolni minden méteren. Én ótózni akarok egy ótós játékban nem pedig harcolni. Popup van, grafikai bugok vannak dögivel hamisítatlan frosbite. Jól néz ki, jól is fut, csak igénytelen egy Forza Horizonhoz képest. Kamera zavaró, olyanokat mozog hogy a kanyart nem láttam és a falba mentem egyenesen. Nem az én játékom, talán majd a következő, rendőrök nélkül.
+ #144057 Waczkor bejegyzése, amiben ugyan ezt leírja, amit nem hitt el nekem elsőre:D