XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ha ez alapján te Xone-t fogsz venni
meg is érdemled <#nevetes1>#nevetes1>
lefordítom, h eljusson a koponyádba 😄
van 2 kib.szott jó nõ
mindkettõt megszúrhatod, ahogy csak akarod
a különbség annyi, h az egyikre normál szinten kell költeni
a másik meg 24 óránként nyûglõdik, bizonyos pózokba nem akar veled
álmos, fáradt
körülményes mire felizgul
tükröt kér a szobába, h orgazmusa lehessen
na, te melyiket fogod választani, mackó tesó?
ne feledd, mindkettõvel ugyanolyan jó b.szni 😄 😄
ja és mielõtt kitalálod: mindkettõ tud olyan EXclusive dolgot, amit a másik nem
de az egyiknél az excl. tudása, kínálata k.rvára hidegen hagy
így máááá érted, B+ ??
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Just do it :)
Vagy akkor most hogy van ez?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Adversus solem ne loquitor
Na látod, hogy tudsz te negatív általánosítás nélkül is véleményt írni.
na de : Gamer365ön egy srác:
"Sziasztok!
Beszéltem az xbox ügyfélszolgálattal és azt mondták, hogy lehet majd itthonról használni a gépet,
Venus: Do you already have an existing account?
Norbert: yes i have
Norbert: a Hungarian profile
Venus: Is that an offline profile?
Norbert: no that is a profile with xbox live gold
Venus: Oh, really?
Norbert: on Xbox360 xbox live is supported in Hungary
Venus: Well, if that is the case you can always use the same profile for your XBox One.
Venus: It's not necessary to create a new one.
Norbert: so i can use xbox live on the xbox one even its not coming to Hungary in 2013?
Venus: Yes, you should be able to."
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ahogy elnézem itt a környezetet
a warez él és virul - köszöni szépen jól van
könnyen elõfordulhat, h lelkes csapatok nekiveselkednek
és debütálást követõ 1-2 éven belül
kiütik a g.cibe gépekbõl a
- kötelezõ 24 h-s online ellenõrzést
- játékok gépregisztrációját, azaz normális üzemmódban mehet a használt game adás-vétel-csere
- kötelezõ kamera használatot
egyébként meg így 1. blikkre, ami engem érdekelhet az elõirányzott játékokból,
az mind multiplatform
azaz telibe sz.rom az Xbox exclusive játékokat
egyelõre 😊
Miért?
benzin helyett nem tudsz mit tölteni a tankba
ezért kénytelen vagy megvenni
plusz szállításban, közlekedésben sokaknak nélkülözhetetlen
és nem tudja sem a tömegközlekedés sem az emberi által hajtott alternatív eszközök helyettesíteni
ha ez így marad, a lenti ábra alapján, nálam eldõlt a dolog
mazochisták, meg Microsoft sznobok azt csinálnak amit akarnak <#nevetes1>#nevetes1>

Várja ki mindenki mi a fene lesz decemberben. Ennyi! A játékok (egy forrás szerint) olcsóbbak lesznek rá. Ha mégse akkor mégse. Kész.
Amúgy mi szükség van a tapipadra, fénylõ múv utánaztra a PS3 kontrollerben? ettõl nyilván NEM LESZ OLCSÓBB, sem ugyan annyi az ára mint az elõzõé, hanem drágább. Mi szükség volt Blúréjre anno? plusz költség volt, de kellett hogy a technológia elterjedjen. Csak így lehet egy technológiát sikerrel célbe juttatni. Mindenki ezt csinálja mindenhol.
Persze nem kell egyetérteni, ha a te szemszögedbõl nézem akkor neked is igazad van, de a világ máshogy mûködik.
Számtalan dolog ami manapság kényelmi funkció pl a konzolozás terén, ha az egyén választhatta volna ki, akkor még mindig PS2es idõket írnánk. Egyén nem akar semmi újat, az jó neki amit megszokott. Ezért kell hogy az új dolgokat rákényszerítsék, amik idõvel a gyártókat igazolják javarészt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Itt egy jelentéktelen különbség adódik: nem adnak nekem, csak elvesznek.
A 200ft-os fagyi, a benzin, vagy akár a live esetén mérlegelhetem, hogy ez jóe, drágae, kelle.
A drm szopásért, az eladhatatlan játékért, az onlány kényszerért pontosan mit kapok? Olcsóbb lett a konzol tõle? Vagy a játékok? Nem sajnos semmit. lófaszt. a 200-ért legalább kaptam egy kibaszott gombóc fagyit. Vagy milyen mikromnyi érdekemet szolgálja ez? Ha már fizetnem kéne érte. Vagy ha már meg lesztek rakva giantdildoval, az az ideológia, hogy nem akkora baj, mert óvatosan csinálják, így nem fáj annyira?
Mikor jöttök le a szerrõl? Ideje lenne.
/nyugika, akár a sony, akár más csinálja ezt meg, ugyanígy szemköztcsulázom, és ugyanekkora nyugalommal fogok elsétálni a szarjuk mellett. Sajnálom, én dolgozom a pénzemért, méghozzá sokat, nem áll módomban mindenféle kéregetõ érdekcsoportoknak adományozni. Ennyi erõvel beléphetek a scientológia egyházába is.
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Az lenne a kérdésem, hogy miért írja ki az xboxom a játék(FIFA 13)indításánál ezt: Disc is not supported ?
A válaszokat elõre is köszönöm!
Üdv.: Koncsihancsi
És lett változás?NEM!vagyis de mert 3x anyíba kerül.
Több embert érintett?IGEN!Na akkor mi ehhez képest a box
Mi marad?A piacos példa kell vagy nem kell!
<#nevetes1>#nevetes1>
Pécé - driver. Konzolon van driver?
Egyszerüsítek: meg tudod ugy tuningolni az opel astrát, hogy legyorsuljon egy ferrarit?
És ha mondjuk igen, a ferrarit nem lehet tovább tuningolni? 😉
pár kellemetlenséget 😊)))
nem tudni mit jelent, h az egyik erõsebb 😊))))
ezekre már nem reagálnék ujra.
Forza.
Neked a kilós kenyér is félkilós kenyér, mert le se szarod a másik fél kilót, kenyér - kenyér csak drágább?
A PC driver annak szemléltetése lett volna, hogy lehetséges a fizikailag gyengébb HW-en gyorsabban és szebben futtatni ugyanazt, SW-ek (driverek) kérdése.
Semmit nem tudunk csak pár kellemetlenséget meg pár számot. Ezek SEMMIT nem jelentenek. Majd mikor pár ezer júzer leírja a véleményét megjelenés után, majd akkor lehet agyalni ezeken.
Az hogy ugyanolyan architektúra a két doboz, de az egyik erõsebb, az még semmit nem jelent. Majd kdierül mit hoz ez élõben.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
(amugy a drága benya miatt volt már nem egy tüntetés, taxisblokád, stb - kit mi érint jobban, ugye 😉 )
Forza.
Gondold azt hogy kint vagy 1 piacon elõtted 2 stand 1iken répát árulnak 400 ft-ér a másikon szintén répát de hozzá csomagolnak 1 fehér répát is 500-ér.
Döntesz odalépsz és megveszed ami kell és nem kezdesz el meditálni azon,hogy vajon az miért adta 100 al többér és miért csomagolt hozzá fehér répát.Majd aki mögötted állt a sorba az megveszi a fehérrépás csomagot mert levest akar fõzni as szüksége van a fehérrépára is.Ennyi kész snit...<#nevetes1>#nevetes1>
lehet h a kinect miatt? oké, de akkor miért nem lehet ezt kommunikálni?
inkább megy a bullshit a nextgen irányítási módokról, amit természetesen élõben nem mernek demozni, mert nyilván ez is annyira jól mûködik majd, mint az elõdben... nem azt mondom, hogy a pódiumon kell elmondani a helyzetet, de nemigaz h nem lehet elküldeni egy píárost azzal az utasítással az eurogamerhez, hogy õszintén beszélj a prevgenek financiális problémájárol, h az a modell nem mûködik, de a kinekt igen és ez egy kiut lehet, blablabla.
Forza.
Viszont láttam demo-zni az Infamous 3-at tegnap (régebbi videó de csak tegnap néztem meg), és az keményen fest mint sandbox, mondjuk úgy hogy meglepõen néz ki, ahoz képest hogy nyílt világú játék, annyira durva a környezet minõsége és bevilágítása, meg az effectek, hogy elismerésem a készítõknek.
A Watch Dogs, és Dead Rising amik ilyen openworld jellegûek szerintem elmaradtak jócskán látványban....illetve rombolhatóságban.
Elnézve a totyikot tökéletesen mûködik a számítás.
Szerintem ez így történne.
Meg említik nekik ha ps 4 en szebben fog kinézni akkor az õ platformjukra NEM kell.Nem kell ide pénz és mennyivel humánusabban el lehet a célt érni,hogy mind a 2 platformon ugyan úgy nézzen ki.Az biztos,hogy a fejlesztõk nem fogják hagyni az xbox one szegmenst veszni csak 1 ilyen aprócska orvosolandó dolog miatt.<#nevetes1>#nevetes1>
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ha nem találtál a millio tipusbol olyan laptopot, ami a ~ te igényeid fedi le, akkor nem néztél eléggé körül 😉
Itt most nincs akkora választék, ezért a rinya.
ps3 esetén a cellel kompenzálgatták a gpu gyengeségét, néha sikerült néha nem.
itt nincs errõl szó! ugyan az van a két konzolban, csak az egyikben jelentõsen erõsebb változatban!
(pécédriver nemtom hogy jön ide, de ha arra gondolsz h az ms lefizeti a fejlesztõket h ne nézzen ki jobban a game ps4-en akkor értelek 😉))))) 😄DDD viccelek! )
Forza.
Amúgy nem értem ami itt folyik. Se pro,se kontra. Akit torkonszartak emessék, az ugyis eltolja a biceklit. Akit meg nem bánt, annak tökmindegy. De ez az ideológigyártás ez kurvagáz. Tessesenek majd szépen elballagni az üzletbe, leszurkolni a motyóér a jelentéktelen száznyócvanat, hazavinni néhány el-nem-adható játékot, tehát inkább kétszázat, és akkor otthon, használatban már meg lehet mérni, hogy megéri-e, meg mennyire gáz, vagy nem mindaz, ami változott a currgenhez képest. Mer ez így csak lelátóról egymásnak üvöltözés, ami vérciki. Ha mán az ideológia ilyen perfektül megvan, fel köll húzni a csukát, ki köll menni a pályára, ott kell ám okosnak meg ügyesnek lenni.
Értem, hogy SZÁMODRA értéktelen és NEKED nem kell de ettõl még egy PLUSZ a csomagban, egy PLUSZ szolgáltatás és PLUSZ HW, ami PLUSZ pénzbe kerül ... és amivel TÖBB mint az alap PS4 csomag. Emiatt nem fair az árak összehasonlítása.
A laptopomban van webkamera, szerintem még drivert sem tettem fel hozzá, számomra értéktelen, + van benne egy valag olyan cucc, ami számomra értéktelen ... Viszont kifizettették velem. Lázadjak? A telefonomban is van, a mikróban is van, a sütõben is van ... A rendszer része volt. kifizettem, mert azt a típust szerettem volna megvenni és kész.
Nem védem, csak nem harcolok ellene. Kicsi az esélye hogy Xbox One vagy PS4 tulaj legyek a közeljövõben, csak nem értem a hiszit.
Az hogy a PS4-ben erõsebb HW lesz attól még korántsem biztos, hogy az AC4 jobban fog kinézni és jobban fog futni mint Boxon ... (Láttunk erre példát PS3-360 ügyben ugye ...)
Az "oprendszer" is egy SW ...
PC-re vetítve a hajadra kenheted az I7-et és a quad SLI / CF rendszert, ha mondjuk Linux fut rajta ...
Vagy élõ-saját példa: Szimulátorok nagy része SZEBB régebbi nVidia kártyákon mint a mostani Atikon, mert nemes egyszerûséggel a driverek szarok és nem kezelnek bizonyos dolgokat normálisan.
Majd kiderül az elsõ pár hónap után (Vagy pár év, ki tudja ...), hogy mennyire van szükség a PS4 erõsebb HW-ére. Vagy hogy ki fogják-e tudni használni a programozók. Addig viszont csak üres számok és SEMMIT sem jelentenek.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ne röhögtess, mert sírok!
Forza.
Szvsz másodszor kizárt, hogy akár a felét is eladták volna...
Forza.
Ezzel magadnak mondasz ellent.
Tehát ha az AssCreed4 jobban néz ki, jobban fut ps4-en akkor számitott a jobb HW vagy sem?
Forza.
Tedd össze a két kezed, hogy ilyen kurva rendes veled az MS, de....
...ha egy mellszívót, egy kerti csapot, egy atomtengeralattjárót kapnál az xboxhoz, akkor is védenéd?
Vagy akkor leesne, hogy mire értem, hogy számomra értéktelen?
Forza.
A többit meg majd összegitározom az aluljáróban, szerencsére elég idõm van még rá.
Amúgy jó ajánlat. 😊
Kihagyhatatlan ajánlat, az MS által is javasolt offline játék megoldásra!
Vegyétek, vigyétek!