XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
ha jól értem, csak emailt akarsz cserélni a gamertagot (account) "mögött", így van?

ezesetben amire váltanál, azt az emailt kell elõtte felszabadítani, azaz amelyik gamertaghoz (accounthoz) az van rendelve, ott kell egy harmadik emailt beállítanod!

Forza.

orichalcos
"a mostan accountot át akarom váltani egy másik már létezõ Microsoft accountomra"

Felejtsd el, ilyen nincs.

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Ha migrálsz elméletileg régebben elvesztettél mindent, ha letörölted a tartalmakat migrálás után nem tudtad letölteni újra, tudtommal most is ez van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kérdés!

ha a mostan accountot át akarom váltani egy másik már létezõ Microsoft accountomra, akkor az MS pontokon kívül, amik áttöltõdnek, hozzá tudok majd férni a játékokhoz megvásárolt DLC-ékhez is? Mert ha nem, nem változtatom meg

a másik kérdésem, hogy már próbáltam a konzol menüjében megváltoztatni a Microsoft accountom, de nem engedi, mert mint kiderült avval az email címmel is xboxoztam már, nincs valami trükk, hogy lehetne megszüntetni az asszociációját az új emailemnek a xbox-al? mert akkor át tudnám cserélni, és akkor egy emalen lenne minden eszközöm.

orichalcos
Már elkezdtem 8as szintû vagyok.

Harlekin
Szerintem az nem frém probléma azzal valami gríz van.
Próbáld ki,hogy lenézel teljesen és a sticket csak félig tolod ki és úgy tartod ahogy nézel felfelé.Ha nálad nem csinálja akkor beszart a kontrollerem"idén a másidik"
Totti5
Nem vettem észre ilyet. Frémmel nem volt eddig gondom, stabil 30. Ep 2 elején vagyok...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Harlekin
Neked is akadva mozog a kamera?Tehát tartasz 1 irányt és belassulva megakad majd újra gyorsul többször is 1 kimozdítás alatt?Na nálam ez volt és ez baszottul zavart.Mivel Én nagyon sokat szarakodok a keresgéléssel"acsik miatt" így hatványozottan észrevehetõ.
A game nálam az elmegy+ os kategória lett ez is csak az "újítás" miatt a mem. baszakodás.
Elkezdtem a Hunter Modeba,de a 3 ep után átraktam csirkére,mert valahogy nem éreztem rá erre kombózásra és úgy haltam mintha szükségszerû lenne.
Totti5
Fraknó ez a Remember Me. Zene, grafika, város látképe az eléggé ott van a köbön. Még a harc is bejön, habár nekem ez a Batman style nem igen tetszik, de valahol érhetõ hogy át kellett mennie a mezei akció püffölõs játékoknak is egy evolúción, amit a Batman alkalmazott a legjobban ebben a genbe mások meg azt másolták. Minden esetre ha sok jó kombó lesz késõbb, akkor megbarátkozok vele. Memória kutatás, visszaktekerés/belekotnyleskedés is jópofa dologs nem mellesleges rettentõ látványos.

Ami viszont el lett cseszve, az az irányítás. Késik, pár tizedet, fél mpt? ( nem a harcoknál ), hanem a platofming és a sétálás ftás közben. Érezhetõ és nagyon zavaró, ráadásul átmenetek sem lettek jól megoldva. Ez mindenkép nagy baki. Egyik tesztelõ sem szólt és verte az asztalt hogy nem megfelelõ?

Minden esetre ez erõsen végigjátszom kategória. Sotry az elejétõl kezdve érdekes, a világa kreatív scifi, fõhõsnõ szimpatikus, harc élvezets.

arty
engem már csak egy dolog érdekelne: ez ennyi vagy újrakezded?

nekem nem lenne hozzá lelkierõm...

Forza.

Muttley
engem is érdekelt volna <#vigyor>
de ezek után... <#csodalk><#dumcsi>

Totti, azért a WRC egészen jó let
a tavalyi 😊

Just do it :)

Macccy
<#taps>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

orichalcos
Beszósz? 😄 Megyek dobom is ki, hívom a mentõket, hogy rehabilitáljanak a Nintendo felé. Már hallom is õket. ( WiiU, WiiU, WiiU )

Macccy
És ilyen kóklerek írnak cikkeket Xbox -ról .... <#vigyor><#papakacsint><#banplz>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Harlekin
az sux...
orichalcos
Bazz csak profilt szedtem le, szoval buktam egeszet...2. vegigjatszas negyedenel voltam...

arty
de azt recoverelhette is volna... szal profilt felesleges menteni (ha lájvos profil), ugyis mindenképp kell a licensz transzfer is

Forza.

arty
ezt se nekem kellett megnézni <#worship>

Forza.

teddymac
A heti akciókról tudd valaki nfo-t ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Renjike
kölcsön maximum 😄 de annyi pénzem tényleg nincsen 😄D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Harlekin
A játék mentést is leszedted?Mert ha nem akkor ennyi...Mert maga a profil nem tartalmazza a mentést,az csak arra jó hogy ne legyen corrupted a mentésed,ha vissza rakod.
DarkSector
Na leszophatsz, vedd már meg. D: Kiütöm a Boss-t és elviheted a játékot. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
ne is lássalak 😄

DarkSector
Akkor szevasz kb 2 év múlva...😄

orichalcos
Na talán vannak itt nálam okosabbak:

Regi gepemen jatszottam ugye Borderlands 2vel. Mikor az eladasra kerult lementettem egy pendrivera a teljes profilom. Most hogy lett masik gepem visszaraktam a pendriverol a gepre az accomat, meg leszedtem ujra a Border2-t. Mitol lehet hogy a jatekban ujra 1es szintu vagyok, miert vesztettem el az eddig elert szintemet?

Renjike
nincs annyi felesleges ezresem 😊 nekem az olcsó az 2-3 ezer forint 😄

DarkSector
Én eladom ha kell.

Mennyit adsz érte?

Meg ezek vannak eladók:

Forza 2
Assassins Creed 2
Dead Space
The Darkness
Castlevania LoS.

ár megegyezés szerint, ne nézd a jatekaim .hu-n az idegeneknek van beárazva. 😊

Seth
Szerintem Te vagy az egyetlen ,akit érdekelt 😊

PSN ID.: Beegabor

Totti5
MotoGP 13

Hol kezdjem, hogy alázzam?

Bélyeg jutub videón volt egy kis remény, vagyis szerettem volna hogy legyen.

Irtózatosan ronda. Egy F1 2012-höz képest ez a grafikai színvonal prevgen s igénytelen. Shéderek nincsenek, esõben az aszfalt szinte matt szürke, valami ordenáré paintban odahányt textúrával, akkor a nappaliról ne is beszéljünk. Szaggat! Olyan akadások vannak a kanyarokban, hogy az irányítás látja a kárát és ha éppen nem akad, akkor sem 30 frém, egy pillanatra sem. Pályák rondák, a motor és a versenyzõ úgy ahogy elmegy, csak közelrõl ne kelljen nézni.

Érdekes, hogy van benne fotomód, ahol lehet centikrõl vizsgálni az színvonalas kidolgozást, csak éppen képet nem lehet készíteni.<#fejvakaras>

Kamerakezelás nagyon gyenge, az is az irányítást hátráltatja, kontroller rezgés nincs benne, a fizika legnehezebb módba elmenne, de tele van rossz megoldásokkal, súlytalan a motor és versenyzõ.

Hírdették hogy milyen faszán mósön kepcsörölták, még inszájder videó is volt. Namost ebbõl alig látszik valami, esetlen, súlytalan, bugos. Még mindig képtelen voltak megoldani, hogy a gumifalba ne tünjön el az ember és a motor objektum nyakig beleolvadva... ( miközben a Codemasters külön valós fizikával látta el a gumibálákat, csak úgy a miheztartást képest, már a Dirt 1ben is!!! )

Motorhangok okésak, bár abba bele sem merek gondolni, hogy tûzcsóva a kipufogóból miért nem került bele... biztos a frém látta volna kárát.

Kár volt rá a verba, kerüljétek nagyon nagyon messzire, beszéljetek le róla mindenkit!!!. Középkategóriás WRC után megint erõteljesen lejtmenet a nagyon rossz kategóriába. Remélem megkapja majd a 6 pontokat a médiban<#levele>

Milestone monnyon le<#wave><#gunyos1>

Renjike
MGSR nem olcsó sajnos 😞 pedig azt szivesen nyomnám 😊

Totti5
Leghamarabb 2014 év végén jön, kizárólag nextgenre.

A halo 5 szerintetek megjelenik xbox 360-ra vagy csak one-ra?
davidka003
Amúgy én meg a game.co.uk-val jártam úgy, hogy kétszer vonták le az összeget, mert lefagyott a szar oldal.
Emailt leszarják. Chat-en meg nem lehet elérni õket, mert folyton túlterhelt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Semmi... nem is foglalkoztam vele már egy ideje, de elkezdem megint szpemmelni a zavvi supportot, hogy vagy mondják hogy konkrétan : leszarják a dolgot vagy ha nem akkor tegyenek már valamit.

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
"Tales of Vesperia"

Megérte 20 fontért. <#eplus2>
Még mindig nem lett belõle semmi?

Totti5
Asura's Wrath
Ace Combat 6: Fires of Liberation
Dead or Alive
Soul Calibur
Mortal Kombat
Injustice
Tekken
Virtua Fighter
Dead Rising
Top Spin
Fifa Street
SSX
Silent Hill Downpour
Battlefield: Bad Company
Bayonetta
Child of Eden
Crackdown
Deadly Premonition
El Shaddai: Ascension of the Metatron
Epic Mickey 2: The Power of Two
Lollipop Chainsaw
Metal Gear Rising: Revengeance
Midnight Club: Los Angeles
Nier
Shadows of the Damned
Skate
Vanquish

jrpg:

Blue Dragon
Eternal Sonata
Lost Odyssey
Final Fantasy XIII
Final Fantasy XIII-2
Infinite Undiscovery
MagnaCarta II
Resonance of Fate
Star ocean 4
Tales of Vesperia

davidka003
Halo: Reach
Halo 3
Halo: ODST
Gears of War 1-2-3
Forza 4
Red Dead Redemption
PGR 4
Battlefield: Bad company

Renjike
sorolnátok pár eléggé olcsón beszerezhetõ konzol exkluzív címet? Lehetõleg ne a leg retekebb címeket 😄D

Totti5
XOne - PS4 méretek

Totti5

Nem voltunk sokan tegnap, mert este 9es vetítés volt, de a végén csak pár ember rongyolt ki, amint jött az elsõ felirat, a többi nyugodtan meghallagatta a zenét is! Fanok😄

Totti5
Furcsak volt elõsre, hogy miért az õvé kellett, de ha belegondolsz, akkor érthetõ, mert:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Khan vérét tesztelték, megvoltak az adatok, vizsgálatok eredményei, az TUTI hogy mûködik

Aztán persze lehet hogy simán csak dramaturgiai szempontból, de ez volt a leg kézenfekvõbb szvsz.

davidka003
Doom 3 BFG eladó ha érdekelne valakit:

LINK

Abszolút megérte beszerezni. Fix 60 FPS az egész. Kontrolleres irányítás dob az élményen, mert gépfegyvernél keményen rezeg, plazmafegyvernél meg gyengéden. Ez nagyon tetszett.
Apróság de mégis PC-hez képest többet nyújtott.
Jatekaim.hu-n 6k-ért árulják, annyira azért nem akarok nyerészkedni. 😄

Seth

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tetszett a szerepcsere , hogy mist Kirk halt meg. Bár semmi feszültséget nem éreztem,mert kapásból vágja az ember, hogy majd Khan vérével újraélesztik. Mondjuk az nem volt világos,hogy a többi kapszulában lévõ csóka vére nem volt jó, muszáj volt Khan vére?

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Sajnos én sem találtam origi nyelvet😞

Volt benne 1-2 wtf jelenet, de tetszett a fõboss. Aki nem látta az nézze meg a Star Trek II: Khan haragját, hisz annak az újragondolása ezen az új idõsíkon ( ugye amikor felbukkan Leonard Nimoy és Spock kérdezi õt pl ).

Következõ a Man of Steel lesz, de azt mindenkép eredetiben akarom.

Renjike
egyetértek a film nagyon jó volt 😊

Sötétszektor : ezt a képet még nem is láttam , apánk szemét örökölted 😄

arty
( nem volt rossz, de az elsõ idõutazós sztorija szvsz jobb volt 😊 meg nekem fura volt a légiakrobata spock is 😉)
ami tragédia: szinkronnal kellett néznem, mert sehol nem vetítik felirattal 😞 most egy ideig megint nem látogatok magyarulbeszélõ filmet... kapjákbe!)

Forza.

Totti5
Amilyen szar lett a Star Trek játék, annyira odavágott a film!!!

DarkSector
Nekem ez a tablóképem. <#whatever>

Harlekin
Anyád te marha taknyon nyálam folyik a röhögéstõl beteg állat...<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>