banner
  • Waczkor
    Na most hogy már második napja nyúzóm az új NFS-t,leírnám a véleményem:

Már értem Totti miért akadt ki az egész rendőrös dologra.Ez így jelen formájában értelmetlen,céltalan,kurva nagy böszmeség.
    Nem tudom melyik ostoba,génkezelt,seggidióta embernek a fejéből pattant ez így ki és melyik hasonló képességű bólintott rá hogy oké akkor ezt így adjuk ki.

Tehát rendben hogy versenyzők,rendőrök,de mi az hogy megkapok egy vadiúj autót,semmi körözöttségi szint nincs rajta,állok az út mellett és elkezdenek üldözni?
    Ja hogy nem én vagyok a célközönség és mekkora karaj hogy apu meg anyu előtt keménykedek hogy üldöznek a rendőrök nonstop.

Oké lerázom őket,sehol senki,mutatja hogy szépen mindjárt megléptem a rendőrök elől,erre egyszer csak folytatódik a körözés,rendőr sehol,majd kb 20mp után a játék berak mögém egy rendőrt.Jól van egy rendőr nem a vég,lezúzom az autóját,mert hogy az a minifeladat,erre eltűnik a lezúzott rendőr,majd a helyére a szemem láttára berak egy új rendőrt....

És ez megy folyamatosan,abból áll az üldözés,hogy ki be megyek a benzinkutakon,hogy megjavítsa a autómat és randomra néha meglépek a rendőrök elől.Nem is látnák már de néha az se kell,csak simán megint üldöznek.Elbújni nem lehet,nincs az mint régen hogy vannak bújós helyek,itt a garázsba a rendőrök szeme láttára bemegyek és minden ok vagy végtelen egyenes utakon nitró folyamatosan és turbo és meglépek.
    Az is jó amikor békésen megyek,előttem üldöznek egy másik versenyzőt,majd hirtelen engem is.

Versenyzőként kurva unalmas hogy minden versenyen megjelennek a rendőrök,versenyek szarok,semmi változatosság.

Megint hálát adok hogy meg van a flashelt boxom és nem kellett pénz kiadni erre a szarkupacra,(bár ha nem lenne akkor pécére szedtem volna le),megteszi helyettem elég apuka-anyuka mikor megveszik a kis lurkónak és gazdagítják a tetves EA-t.

Kurva sok bug van,eltűnik a pálya alólam,megáll minden,majd fél perc után folytatódik.Rendőrök eltűnnek majd visszarakja a játék őket.Versenyzők szintén,ide is belekerült hogy bárkit ki lehet hívni,csak értelme nincs mert ők is eltűnnek mögötted...
    Randomra megdobja az úton valami az autót.Karrier nincs,kurva nagy összevisszaság van.

Ha már muszáj ezt a rendőrös dolgot erőltetni,nem hiszem el hogy nem lehet egy normális játékkal előjönni.Tehát elvileg itt kreatív csapatok dolgoznak és ez a legjobb amit ki tudnak adni?Totálisan semmi eredeti ötlet,ötlettelen,nincs semmi karrier,story,HP-ban se volt de az normálisan volt körítve.
    Pedig annyira egyszerű lenne egy normális rendőrös-versenyzős nfst kiadni.
    Ha ennyire fingjuk sincs mi legyen a téma,adják ki külsősöknek vagy kérdezzék meg a közönséget mit szeretnének.

Kapja be a kurva EA,meg ez a fos Ghost csapat is,gondolom ezektől is elveszik az nfst miután csúfosan megbukik ez a rész is,aztán majd jön egy blackboxos fostenger utána,majd behoznak egy új csapatot.

Ami jó lett:irányítás,hangok,autók,térkép,időjárás.
    Simán jó lehetett volna.De nem....