XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"amúgy meg mi van beszart a klíma mobybá?"
megtaláltam a tabló képed<#eplus2>#eplus2>

Az ott mellettem Harlekin, amint épp a ganyén bazseválunk. Nálunk nem ritka ez. Ha nagyon nyavajog, majd leszedem.
Adversus solem ne loquitor
a kérdésedre pedig : régen azok voltunk de eladtuk egy tevéért meg egy terítõért
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Nem. Nemvagyok. De ha a "kussoltál volna" olyan mélyen érzõ szívedbe vájt vón', hát ... elnézésedet kérem.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Amúgy télleg érdekes egy stílusod van meg kell hagyni, nem paraszt stílus, csak egyszerûen durva vagy kicsit, mintha mindenkit a seggedbõl rángattál volna ki.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Most már értem,hogy amikor oviba jártunk miért permetezõ volt a jeled.
Geci beszarok és most mond azt,hogy nem éri meg itt lenni az SG-n.<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Az említett szavakat ebben a kontextusban csak vidéken használják, ahol is a parasztok élnek. Én is csak akkor használom, amikor nyári estéken felolvasóestet tartok a gulyának. Persze néha kiesek a szerepembõl, mint ahogy az elõbbi példán is helyesen rámutattál. Köszönöm az észrevételt a vidéki parasztok nevében is!
/:ASSADASFFFAAASSD tegyétek már ki a totyikot a fõoldalra! A gumi ehhez képest kiskutyafasza! LOÁLLDHDGDGDHDH
Renjike! Amúgy neked nem testvéred/barátod/osztálytársad Darksector?
Nekem volt itthon FreeTrack és TrackIR is, semmi gondom nem volt vele, fõleg repszimekben használtam, ott azért nagyon nagy elõny, de kipróbáltam pár autószimben és ARMA-ban is, és ott is nagyon jó volt.
Mondjuk tökölni kell vele, mire rendesen beállítja magának az ember, az tény 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
még egyszer : no offense
vagy nem vetted észre a nagy hévben, h te kezdted a 'kussolást'? 😊 😉
Just do it :)
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Te másról beszélsz mint én.
Ok, megpróbálom totyikkompatiblissá tenni. Ezek a játékok nemvalamiféle öncélú teknóbuzulás miatt szépek. Van egy csomó olyan cucc, ami teknóban kurvára oké, a végeredmény mégis fos/középszerû. A nóti (vagy a 343 hogy ontopic legyek) nem teknót akar csinálni, hanem van egy szint, designvan, amiit elterveztek, kigondoltak, megcsináltak, az alá nem mennek, és a teknót ehhez csinálják, csak ehhez, kizárólag ehhez,csakis ehhez. Tehát itt a teknó nem cél, hanem egy nagyon alárendelt eszköz, amit viszont ugyanazzal a profizmussal csináznak, mint minden mást. Nem ettõl szép, hanem a teknó és az art szimbiózisától.
A Kinect 1 ezt nem tudta, de az új elvileg képes ezt is lekövetni, ami FPS-ekben és Szimekben qrvajó lehet. (Példaként az ARMA pl. használja, valamint az összes normális autó és repülõgépszimulátor ...) Lehet hogy az MS kihagyja ezt a ziccert, de az bizony roppant nagy öngól lenne.
És akkor nem csak a Dance Central rajongók használnák ki a Kinectet.
Lehetõség az van benne millió, kérdés, hogy ki fogják-e majd használni!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Én sem azt mondtam hogy egy csúcs pc technikailag nem vinné el, én arról beszéáltem hogy pl xboxon nem tudnák megoldani mások állítása szerint, mert annyit ad hozzá ez a megoldás, meg valami extra élsimítási eljárásról is szó volt, ami a másik gépen a vga önnmagában nem elég.
Vagyis nemtudom másképpen írni, a processzort bírják rá hogy besegítsen a videó chipnek, nem tudom ez mit eredményez, nem is érdekel különösebben, réágebben a sony is dobálozott hogy a God of War-ban van valami élsimítási eljárás, ami másik gépen nem menne, mégha átvinnék másik platformra is.
Bár lehet azóta már változott a dolog, akkor ezt mondták.
Bár lehet ez is olyan mint az EA-nál most ez az Ignite.
Amúgy meg mi faszt csináltok?Gyertek ki fürdeni 27 fokos a víz a medencébe...<#kacsint>#kacsint>
Forza.
Az a gamepad még mindig a boxos mögött van, kétségtelen.
Igen, a tapi miatt is - basszus, hát telefonon se jó, erre kapjuk oda is, ahol nem vagyunk rákényszerülve... nooormális???
Nemond, hogy kitalálnak rá valami jót, mert nem lehet, ott a mobilos tapasztalat.
Szerintem a move se lesz jobb ps4-en: nem oldották meg a folyamatos tévére kalibrálódást, így sose lesz az igazi.
Kinectre se lehet mit kitalálni, ott a Kinect 1.0-s tapasztalat.
Dance Centralra vszeg jobb lesz, de amire eddig nem volt jó, arra most se lesz. Nem lesz jobb integetni a lapozáshoz, sem beszédirányítással szórakozni, ha ott a lényegesen gyorsabb és megbizhatobban mûködõ kontroller.
Forza.
Szóval nem megetetni senkit 😉
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Nem várom, hogy megértsd a kettõ közti különbséget.
És velem pl day1 vevõt buktak. Nyilván túlélik, nem errõl van szö. Ez rólam szól, nem róluk.
A ps4-et elõrendeltem.
Engem ez az egész vásárlóként érint. Fizetõképes, szándékkal rendelkezõ, day1, early adopterként. Nekem ezt a maga valójàban kell végiggondolnom, nem ködös majdok, meg háthák alapján. Nem véletlenül írtam tegnap este a posztot. És ez áll most is. Aki szerint itt minden rendben van, az legyen már annyira legény a gáton, hogy ideposztoja az xbone számlát day1.
Mer ingyen, vagy pláne más kontójára én is osztom az eszet bárhol, bármikor, szívesen 😊
pörög a topic 😄
kb egyetértünk a lényegi szempontból
a többi meg adja majd magát 😄
Just do it :)
Bár amint mondtam, venni se fogok egyiket sem még jó darabig ... 😊
Vagyis ez volt a legfontosabb. Ez egyik platformon sem technikai kérdés.
mai napid a kedvenc játékom,és most is épp ezzel játszok^^ hátha valaki ismeri,am jön az új boxra az új része
Ettõl függetlenül elég szép szerintem is, meg is fogom venni magamnak.
Azaz, ha képesek bevezetni a valaha volt legecibb drm rencert kizárólag a maguk, és a kiadók hasznának maximalizálása okán, akkor ebbõl hogy következik, hogy a játék viszont olcsóbb lesz?
Mibõl? Miért? Miért nem mondták? Miért nem ezzel vették el a dolog élét?
Vagy csak könnyebb azt gondolni, hogy ilyen kecik nem lehetnek? Hápedigde. Ezek ilyen gecik.
Ráadásul következõben írtam, hogy exkluzívokkal még egyet is értünk. Write only??!
B+