Mitől lesz ez pofon csapás itt az emberek többsége amúgy se venne day 1,mert nem is lehet kapni majd nálunk.A kisebbik fele,meg azért nem,mert nem bajlódott a kinti rendeléssel.Tehát akkor aki már majd day 2 veszi ezért nem csapja pofon!?Nem de pont úgy se ha netán day 1 venné.Eleve ha Magyarország teljes konzol vásárló erő nem venne se hatná meg nagyon MS-t.Ha csak PS 4 et veszem alapul hogy 24 óra alatt amcsiba több mint 1 millió darabot adtak el.Akkor Magyarország a teljes konzol élettartalom alatt se fog nagyon még a nyomukba se kullogni.
Értem hogy szar dolog ez nektek,de senki nem garantálta azt,hogy ez nem következik be.
Példa gyanánt mint ahogy nekem se azt amikor az előző autómra megvettem a borbet felniket fasza Goodyear gumikkal,hogy amit majd 3 Év múlva veszek pontosan ugyan olyan típust 0 KM erel nem megy majd rá,mert más az osztó köre más az ET értéke.
Sajnos ezeket a békákat le kell nyelni nincs értelme rajta agyalni,mert változni nem fog a dolog és csak magadat teszed tönkre az idegeskedéssel,és még mindig benne van a pakliba az hogy vannak csodák esetleg a ferdeszemüek gyártanak hozzá átalakítót.
Amúgy Én is elgondolkodtam,ha veszek rábaszok,mert nem tudok FPS-t játszani rajta bill + egérrel.Mivel nem lesz hozzá XFPs+SJfrag.