-
Számomra érthetetlen mit lehet ott 2 órát eltölteni???Szerintem még kevesebb idő alatt megcsinálható,ha nem lennének benne azok a semmitmondó beszélgetős részek,meg az időbeni ugrások rávezető értelmetlen videók skipelhetőség hiányával.És akkor azokról a dolgokról nem is beszélve amikor a haladást érthetetlen módon azzal lassítják,hogy a féleszű csapatom lassan jön.És képtelenség az ajtókat kinyitni ameddig nem érnek oda.Mintapélda a hajó!Elindulok megyek 5 métert jé 1 kabinajtó bemegyek áá mégse(X nem nyomható) mert ezek gyök 2 vel jönnek mögöttem na itt biztos lesz akkor valami odaérnek nyomni X jééé itt nincs semmi na megint 5 méter ismét kabin ajtó a tömeg mögöttem ismét sehol na majd akkor talán itt lesz balhé,ha ideérnek nyomni X hát itt sincs semmi.De a csúcs a mindent elsöprő fenomenális megoldás a VIP terem üvegajtón átjutás amivel jaszkari faszagyerek 5 percet szarakodik(persze nálunk van C4,gránátvető,baszott erős fegyverek,plazmavágó,minitengeralatjáró,a millenium falcon,fagyiskocsi és még az isten tudja mi nem),hogy át jussunk természetese heli enemi minden van +ba amik mindent millió apró darabra szétlőnek csak kimondottan az üveget nem!Na ha ezeket a semmi értelme időhúzásokat leszámítom akkor nagyon erős 3 óra gameplayt adok neki nagyon nagy JÓ indulattal.De olvass nyugodtan utána guide fórumokon mindenki max 4-5 órásra teszi a végigjátszást.
És akkor bizonyíték gyanánt cirka 260 perc végigjátszás videó mintakép
És szegény ezeket a hozzászólásokat kapta a videóhoz!
"Omg its like watching my grandma playing battlefield."
Én tényleg örülök annak,hogy neked tetszik minden cinizmus nélkül!
De számomra ez egy 10x12 es méretű 3 rétegű papírlapnak sem felel meg aminek viszont a reggeli kávé megivása után sokkal nagyobb örömmel veszem hasznát.