Tesvír, én nem véletlenül beszélek "optimalizálásról", bár éjszakások után aláírom szoktam félrebeszélni ... Arra célzok, hogy X360 és PC Medium-High videóknál is még mindenhol látni naggyon látványosan az orrod előtt 10 méterrel megjelenő kavicsokat, köveket, szemetet, újságpapírt, hát a props meg details. Na ezért megy marhajól, mert a kurvafontos 60 fps miatt cserébe 5-10 másodpercenként ocsmány. Azt látom, hogy nagyon feltolták mindenhova ezt a csillogó vizes effektet, azt is látom, hogy sok textúra nagyon szép PC ultrán, de sok meg még ott is elhanyagolt és sajnos látható helyeken hagyják, meg szögletes objektumok szintúgy. A mozdulásra blur amit a Crysis -ék óta igyekszik mindenki csinálni, meg ez a piszkos plexi effekt a szemem előtt ez csak ideig-óráig tud megtévesztő lenni, sajnos sok objektum és helyszín kibukik. Igénytelen. És akkor én még csak a látvány részekről beszélek, mert ugye nem próbáltam ... A számtalan súlyos bug, amiket Te és Harli mondtatok ... Az az eltűnt padló ott Shanghai-ban az is volt mindegyik videón, de nem gondoltam volna, hogy a te Ultra pécéd se tölti be ...
Nem jut eszembe, mi volt az a játék ami hasonlóan igénytelen volt, ilyen hogy az előzetes ultra full beharangozás után valami recska volt ...
Ja és hogy idevágóbb is legyen, a végére meg kell említenem, hogy a GTA V single is szebb ennél szerintem, ha nem is ilyen közeli kiragadott csúcs képek szintjén, de folyamatos összhatásban mindenképpen!