XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jobb mint drone-okat irányítani nem?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Habár többen a Project Gotham Racing 5-re tippeltünk, az egykori Bizarre Creations-tagokból verbuvált Lucid Games egy free-to-play iOS-játékot készített 2K Drive címmel. Több, mint a semmi - ahogy mondani szokás.
Végre leleplezõdött a Lucid Games legújabb játéka, amely 2K Drive címmel landolt nemrégiben a hollandok és az Egyesült Arab Emírségek App Store-jában. Az egykori Bizarre Creations-tagokat felvonultató stúdió friss projektérõl már jó ideje szállingóztak szóbeszédek, sokan a Project Gotham Racing 5-re gondoltak, de a fejlesztõk most rácáfoltak mindenkire.
Forrás gamekapocs
Ez mi a jó büdös már megint baszod?Nem hiszem el...
Remélem csak valami vicc.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
gyanus h csak egyel alatta és ezért ilyen az öltözéked...
norvég hajónál voltam elakadva az utolso pecs elõttig - mindenhogy mindenhonnan észrevett mindenki, mert HC módban nincs cloak.
így is durván megszenvedtem, mire feljutottam...
Forza.
Nekem társaim nemhogy nem lövetik le magukat, de beõszültem attól amikor láttam, hogy az ellenséges katona elõtt három lépéssel elsunnyogott azzal a cloak álcával, amibõl én a butítottat kaphattam, mert hacsak nem kúszok (twf?!) elkezdenek észrevételezni.
Hol is tartok? Valami Norvég gecijagy hajó belsejébe lopóztunk be, ott lövöldöztünk.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Adversus solem ne loquitor
TESZT
My streams: https://beam.pro/oriic
A játék amúgy megy rendesen, és magyar is. 😊
Más:
Nem kell valakinek egy wireless joy, cserébe egy vezetékes joy-ért?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Meg is vettem. Ingyen elfér az acc-on. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
érthetetlen*, miért nem képesek szabvány bluetootht használni 😞
(*nyilván nagyon is érthetõ, csak eszement macera a pluszkütyü)
Forza.
Addig azt mondom, hogy a HW egy konzolos RTS, ebbõl adódóan perfekt gpados irányítással.
Egyébként ha lenne idõm, letolnám -> demo nagyon tetszett. Csak míg az extrém kedvenc COH egyik kiegjével évek óta adós vagyok magamnak, nem állok neki más stratégiának 😊 ( + rome total war, ahh.... kéne fél év munkanélküliség 😄DD )
Forza.
Forza.
Konkrétan vártam, hogy belassuljon a kép és lõdözhessek - erre semmi. Nekem hiányérzetem volt minden eset után.
Mióta a társainkat nem mi irányítjuk a játékokban, csak "ez marad", ami néha feldobja a játékmenetet.
(visszasírom az egyesek szerint már szintén végletekig butitott R6Vegas1-2 betöréseit... meg h GR-ben én irányíthassam a ZSÍRGYÖKÉR(!!!) AI társaim, hátha ugy nem lövetnék AGYON magukat - uj részben legnagyobb visszalépés eva' 😞(( )
Új MOHA-ban is igen élvezetes (és egyébként helyenként igencsak nehéz is) volt.
Forza.
Az elsõ 9/10.
A második 7,5/10
A harmadik a legrosszabb sokan mondják. 6/10
Persze ha nincs más akkor egyszer végig lehet vinni de én megbántam, hogy rászántam az idõt.
Ez ma éjfélkor lesz? Vagy holnap éjfélkor? Mert ea oldalon az van, hogy 10/01
Szóval az a D-pad az fura, nem lesz az gáz, hogy lesüllyesztették?
Szerintem gáz lesz. Szar, nemjó, elbaszták ...
Az XBOX golyó forma az itt már csak egy badge, nem gomb? Mert ha nem gomb akkor ez visszalépés!
<#idiota>#idiota>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tolom ezt a Ghost Recon Future Soldier -t, hát egyre több apróság van benne, ami elszomorít, tényleg bugos, pedig jó a kommandós téma. Nagyon nagyon remélem, hogy lesz co-op kampány ebben a CoD -ban, mert rákattantam a "szellemkedésre".
- miért irányítod a kutyát?
- miért lassított felvételben törnek be (ki) a kommandósok?
- nem-elég-eredeti
<#vigyor>#vigyor>
# 136989 Jerry! Ha idõben szólsz nekik, biztos lesz hozzá egy DLC, amiben kiveszik a lassításokat, csak ezt nem lehet betenni base verzióba, mert a hozzám hasonló vén szarok csak kapkodnák a fejüket, hogy miafaszomtörtént! Ja és a kutyát meg maximum úgy oldanák meg, hogy context menübõl kiválasztod neki a True Evil parancsot, aztán ülsz a kerítés lábazat tövében öt percig, hátha végzett a kuvasz. Ha közben a sarkon túl ráugrott egy szukára, vagy simán lelõtték, majd úgyis kiderül.
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>