-
Tegnap elkezdtem PCn. Állítólag ez a nextgen, földbe döngöli a hardweremmel a konzolokat és ettől lesz feelingem de nagyon!
Nos a single.
Első 30 perc egész jó volt, már kezdtem kedvelni, aztán kicsit nézegelődtem, mentem jobbra balra stb...
1, "az mindenit de jól suhan 60 fpsel közepes PCn" hát még szép. Maga a környezet és a kidolgozás úgy agyon van spórolva és trükközve ahogy illik. Crysis 3 ezt keresztbe ketté harapja teknóban.
Nézzük:
- rakat tereptárgyba bele lehet mászni, átmegy rajtad, nincs ott fizikailag...
- a víz. Statikus, átlagszint amit a generációban láttunk.
- eső... k jól trükköztek, látványos, de az is csak dísznek van. Egyrészt minden takony, de az eső fizikailag nem esik a földre, és ehhez effekt sincs hozzárendelve. Olyan nincs benne amit ne láttunk volna kurrens genen.
- fizika... a rombolhatóság tényleg jó, ez talán az egyetlen olyan elem ami kimagaslik, csak bugos. Amikor kilőnek egy beton valamit mellettem és a törmelék egy darabja ott lóg bennem, és remeg a földön az kiábrándító.
Én nem tudom hol van ebbe a nextgen, mert ez édes kevés ahhoz. Ennél lényegesen többet várok. Ez egy jó optimalizált játék PCre, ami nem fekteti meg az átlag gémer PCt, sőt elég jól suhan mindenen, de ez azért van mert nincs mögötte az a teknó ami pl egy Crysis 3 esetében ott volt.
Szó se róla nagyon szép és látványos dolgok vannak benne. Karakterek azok baromi szépek, az arcok is, a fények, színek azok nagyon el vannak találva, a csillogó, takony textúrák remekül festenek.
Nade a single... AI. B.O.R.Z.A.L.O.M. Nyomorékok, agyilag 0-ák, nincsenek ott. Nevetséges.
Aztán olyan dolgokról nem is beszélve, hogy autókázás megint dísznek van, mert még mindig rettenet gagyi. Ha már van belső nézet, akkor miért más az animáció, mint ahogy az ember nyomja eki az irányokat?! aztán volt egy résza hol ótóval kellett menekülni és az út menti sziklák lélekben nincsnek ott. Átmész rajtuk, nem borul fel, nem lesz vége a pályának akármit csinálsz... förtelmes.
Multiba biztos jó lesz 10 peccs múlva, de ez jelen formában és a single az a szokásos DICE minőség. Ez sem jött össze nekik.