-
Nem bírom magamba tartani!!!!!!
Rávettek a BF4 re hogy multizunk legyen.Oké hogy szarul néz ki leszarom,de élvezhetetlen attól,hogy minden textura villog ezt senki nem nézte át az biztos ez a game kész lett és dobták piacra.Borzasztó és akkor ha már ennyire belemerültem akkor mondom folyt köv single.Na ez a vicc kategóriát sem éri el. Egyszerűen a tököm tele ezzel a kamera effektes nézéssel minden fénylik villog és semmit nem lehet látni,mert olyan mintha 1 karcos plexin keresztül néznék.A játék 1 bug tenger nincs 5 perc ahol ne lenne valami bődületes szarság.Azon már meg se lepődök amikor az enemi átszalad a beton falon,mert arra van dolga számtalanszor.De olyan hibák amik képtelenség hogy legyenek és mégis vannak.Nem akarok spoilerezni,de azon a pályán ahol csónakkal menekülünk és ránk repül 1 vadászgép amit szétlőnek.Mindenkinek ajánlom,hogy előtte nézzen balra,mert ott 1 másik vadászgép függőlegesen leszáll a víz alá úgy hogy a pilóta széttárt karokkal áll a gépen 4 szer mentem vissza megnézni mindig ez volt!(láttam tankot is hasonló összetételben)köv. reptérre haladás valamiért az istenverte csapattársak nem jöttek és Én nagyon előre haladtam,Nézem is megyek előre és guggolnak az enemik és várják a szerencsét ugrálok a várakozó tankok előtt és semmi na mondom most mi van. Visszanézek ja,hogy a nyomik ott maradtak és ezek nem fosnak tőlem így egyedül,jó visszamegyek fél úton eszükbe jutott,hogy még is csak ott vagyok igaz azért,mert közbe a csapatom,már elém teleportálódott.Na mondom ez jó persze azonnal minden rám rontott"hardon nyomom" az eddig kávézó tankok is.Felmenekültem 1 felüljáróra ahol dekkolt 1 széttárt karú enemi "szerintem ikrek" nézem semmi hát mondom meglövöm.Ahogy ez megtörtént elkezdett osztódni,de tényleg mint az amőba így vált ki belőle a többi.Na de a legjobb amin sikítva rohantam ki!enemi közé rontok és leguggolok mellé néz rám majd gondolt 1 et és elkezdet szaladni a tenger felé.Meg se állt beszaladt a vízbe,de mint a nyúl és a víz alatt meg került a parton félig elmerült hajót és a túloldalon kiszaladt ahol gondolom megszáradás gyanánt beleállt fedezék gyanánt 1 lángoló tankba!
És volt számtalan hasonló bődületes szarság tehát mindenki megnyugodhat ennek a BF4 nek a legkisebb baja az,hogy nem úgy néz ki mint ahogy azt sokan várták.Na megyek is vissza nyomni,mert szenzációs ez így.