-
Én nem szövök semmit objektíven értékelem amiket most így,hogy még next gen itt sincs,de már kapunk cur genre. Bf 4 re nincs mit mondani akinek van szeme az látja. Batman origins se üti azt a szintet amit az elődök hoztak és SAJNOS AC BF re is így,hogy összevetettem elődökkel ezt kell,hogy mondjam visszalépés.Apró dolgok,de ott vannak!!zizis az árnyék a textura,elődbe ha beleugrottál egy szénásszekérbe megszámolható volt a széna.Most csak van ott 1 széna utánzatú ponyva vagy pálmalevél rakat a víz tenger se hozza azt amit kell és stb.Nem szőrszálhasogatás,de ez nem az óvoda,hogy a gyerekem rajzára azt kell mondjam ami csak 1 fekete pont hogy szebb mint a ovistársa Boris Vallejot megszégyenítő alkotása.De tényleg mit is várnak sokan!?Van 1 kiadó aki párhuzamosan megjelentet 1 adott dolgot,ha csak azt veszem alapul,hogy game végén a stáb lista vetekszik 1 mozifilmessel.Akkor szerintük dupla annyi ember készíti és ugyan annyi törődéssel mind a 2 genre a cumot,hogy ugyan úgy nézzen ki!?Nem vagyok graf függő,de az ember 1 vizuális lény és az alapján ítél elsőre és másodikra is.A gamák mércéje ezért sajnos nagyon a graf ami ezért a legnagyobb törődést kel,hogy kapja és ha azt kapja akkor a legtöbb munkaórát is.Na erre mérget veszek,hogy ez nem lesz így párhuzamosan a 2 eszközön...
2 eshetőség van szerintem itt mindent valami szinten majd a next genből visszaszabják cur genre.Ami messze nem fogja azt a szintet hozni amit most gen végén vért izzadva kihoztak belőlük.Vagy a cur gent a készítő brigád eddigi szendvicsér,kévéért szaladgáló segédekre fogják rábízni akiknek a szendvicshordás ugyan úgy a feladatuk lesz a FŐ team felé, akik nyilvánvalóan a nextgent kalapálják majd.EZ A VAN!
De aki álmodozni akar szíve joga.
És akkor még az is meg ér 1 misét,hogy akiknek a gépén(MS) ezek a dolgok(gamák) használhatók NEKIK CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZ AZ ÉRDEKÜK,hogy a nextgen grafikonok(bevétel) az eget verdessék minden téren.