XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Szép mérete van. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha a pénz beszélne nem vettem volna konzolt.
A PC erõsebb hardver, hiszen tunningolhatod orrba szájba, a szoftverekkel lesz a különbség, mint egy Killzone 4 pl, amihez hasonló FPS-el egy ideig nem játszol PC-n, vagy a Halo mert az is tutira ütni fog.
Hiába teszel össze 2x akkora konfigot, ha a játékokból mondjuk a multiplatformokat kapod rá.
Egy optimalizált Exclusive játék tuti hogy 1-2-3 évig odaver majd, mert azokba rengeteg pénzt melot ölnek.
PC-re jön egy multiplatform cím, akkor abba max egy erõs jót alkotnak, nem fognak annyit foglalkozni mint a Sony-Microsoft a saját kis védett projektjeivel.
Gondolom értesz?
Nem akarok a PC ellen beszélni, felõlem maradhatsz PC-n, de azért nem egészen pikk-pakk annyiról szólnak a konzolok, amit írsz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
játszani konzolokkal, mint PC-vel... <#nevetes1>#nevetes1>
már pedig most ezt feszegetik
lemez ki, lemez be, net-on, net-off? - menjenek a f.szomba
nem adhatom el akárkinek a megunt, kijátszott, nem-jött-be játékomat - menjenek a f.szomba
mentésrendszer zavaros, vagy meglesz, vagy nem - menjenek a f.szomba
marha 1szerû a képlet
a konzolnak 2 nagy elõnye (van még most) - 1) insert game and play 2) olcsóbb, mint 1.5 évenként PC upgrade
ha ezt pofán sz.rják,
az értelmesebbje meg fogja találni az 1szerûbb megoldást
napi 2-3 órát vagyok neten, de azért, mert AKAROK lenni a neten
ha nem akarok, akkor lejövök - az én döntésem
ha én OFFline akarok játszani, engem ne kényszerítsenek, h X idõnként jelentkezzek be a netre ELLENÕRZÉSRE
azt nem akarják ellenõrizni esetleg, h mikor megyek pisi-kaki-fürcsi stb.?? <#nevetes1>#nevetes1>
ha nem finomítják és a PS4-nél megmarad az egyszerû felhasználás, akkor megyek SONY-ra át, PS4 beficcen
ha ott is játsszák a kemény péniszt, akkor marad a PC
mert hogy, ugye azt senki nem gondolja, h a PC ipar csak úgy annyiba fogja hagyni, h konzol oldalról lefölözzék a piacot? <#nevetes1>#nevetes1>
Just do it :)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
jöhet privátba.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ettõl függetlenül már kétszer kivertem rá, tehát mûködik a photoshopp is, csak mondom, hogy gyanús 😉
Csak az exclusiveok miatt vagyok rá kiváncsi de inkább , úgy vagyok vele ,hogy én az x360al is eljatszogatok még 1-2 évig aztán a köv. generáció arra ugyis olyan lesz ,hogy egyértelmûvé válik melyik oldal a kiforotabb és szimpatikusabb.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Szal erõsen tesztelem 😊))
(azt nem feltételezem, h játékfüggõ lenne)
Forza.
"Az Internet hatalmas ... Az életbõl árad, ezért nagy. Körülvesz valamamennyiünket. Összeköt és megvilágosít minket. Nem az izmaidban, magadban, magad körül kell érezned az Internetet. Mindenütt. Közted és köztem. A fákban, a kõben. Mindenütt. Igen." /Yoda 25:17/
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Ez egy kicsit nagy, meg merész is, ezért LINK de eléggé nájszos! 😊)
Megan Fox
szal buta emberi lenyek.. majd meglathatjak hogy kb ugyan ezek lesznek ps ben is csak nem ennyire kiforrottan mer 2 lepessel elottuk jar az xbox..
teny hogy a peltykak miatt en barati koromben is van aki valtani akar ps4 re.. de mire megjelennek kb mindenki rajon a tevhitekre..
szemely szerint leszarom ki it vesz.. en nem azert veszek majd boxot mert box fan vagyok, hanem mert volt ps3 egy ideig a birtokomban es valahogy nemjott be + sony ellenes vagyok.. (kiveve TV)
mondht barki barmit.. az is lehet hogy megjelenes utan par evvel veszek csak nextgent.. 360-nál is kibirtam 😄
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
A múltkor Batman Arkham City közben szembesültem ezzel, amikor a Calendar Man achievement miatt le kellett lépnem netrõl, hogy ne frissüljön az XBOX belsõ óráján a dátum (állítgatni kell 12 ünnepnapra, hogy megkapd az achievementet). Amikor azonban lelépett a box a netrõl és elindítottam a játékot, hiába mondtam neki, hogy Cloud Save, azt írta hogy ez nem elérhetõ XBOX Live nélkül. Ha viszont a Hard Drive -ot mondtam volna neki, akkor csinál egy új mentést a játék könyvtárába és kezdhetem az elejétõl a játékot. Kénytelen voltam fellépni Live -ra, lemásolni a felhõbõl a mentést a HDD -re és újra lehúzni a netet. Grrrr ...
nade mostantól királyság van! 😄 köszi! )
Forza.
(bezzeg az EA-s originen ..... volt már h buktam pár eventet shiftben mert valamit elkutyult az a hulladék rendszer)
Forza.
amugy remélem, ha lesz redeemelendõ serial, akkor azt QR kódként felrakják a játék dobozára és nem kell 2014-ben és utána SOHA többet gépelnem! (ha már ott a kinect!!!)
Forza.
- itt csak az van
- párom nekik dolgozik -> kapunk kedvezményt
röhej, h amióta kábelem van, azóta day1 óta szívok (volt egy pár éves hibamentes idõszak, de elõtte és utána halál)
elõtte adsl t-tõl kb 5 év alatt 1 hiba, azt is megcsinálták 1 óra alatt!
Forza.
Forza.
nem baszott ki velem, a VEVÕVEL!
Forza.
Szerintem itt valami kinect szkenn lesz. Most hogy jobban belegondoltam 5 sec alatt ki is agyaltam a családi hálózatot. Azok lesznek a családtagok akik a kinect elõtt veled! együtt tehát 2en odaálltok káz a kézben és elvégzitek a mûveltet. Ez lehet arc szkenn, hang felsimerés, amit egymáshoz köti a prfofilokat. Ha nincs fizikai kapcsolat, akkor az nem család megkötés, annak ilyen címszó alatt semmi értelme nem lenne.
(ha elmegy a netem, a box ált. nem kapcsolodik vissza rá - nemtom miért! a laptopom igen! - s ha másnap amikor lejár a 24 óra PONT megint nincs net, akkor cumi... várok.... 😊 )
Forza.
Nekem ilyen még nem volt. max 12 óra után visszajött a net, de fõleg inkább kevesebb, már amikor elment... 5 év alatt pár alkalom volt mondjuk.
# 136900 Totti: Az utolsó ember ezen a sárgolyón, aki offline játszott, az szerintem Bin Laden volt, de õ rá is baszott, mert a Microsoft és a CIA ráküldték a kommandósokat a pakisztáni kecójára, pont tegnap elõtt láttam filmen! (Zero Dark Thirty) Szóval ha valaki golyót akar, akkor csak kapcsolgassa a routert! <#violent>#violent>
Forza.
Forza.
én most is online vagyok, de van amikor elmegy a netem, ezért ha kötelezõ a neten lenni, az nekem SZAR, mert akkor nem tudnék játszani - holott valójában SEMMI nem igényli, hogy neten legyek. csak a tetves MS ... nekem ez a 24 óra sem tetszik igazán, anno pécén volt védelem, ami véletlenszerûen, néhány naponta nézett fel netre - lám, meg lehet így is oldani 😊 (pl random 3-5 naponta, de ha nincs net amikor épp csekkolna, akkor is ad mondjuk 2-4 óra türelmi idõt és "visszaszámol" )
Forza.