banner
  • Macccy
    Háttööö ... namost én nem szoktam csakúgy fikázódni megminden ... deee ... öörmm ... ez milyen viszonyítási rendszerben tud "nem annyira elképesztően szar" lenni ?? Emlékeim fakulnak bár, de ahogy így visszagondolok milyen volt 1942-ben. Najó, annyira nem vagyok öreg, de a Battlefield 1942-ben milyen volt PC-n még 10 évvel ezelőtt ... Hát szerintem az is szebb volt, de legalábbis nem okozott ilyen csalódást!

Nem nagyon hiszek a Harlekin összeesküvés-elméletében (no offense Harli!) azt illetően, hogy szándékosan csinálnak ótvaros szart egyes fejlesztőcsapatok, azért hogy a NextZsen felé tereljék a népet, de ez olyan, mintha a DICE beleszart volna a jelen generációs pénztárgépbe! Ezt remélem így senki nem veszi meg innen! Há'hogynézezkii?!
    Pedig ez a "yeah" faszagyerek azt mondja egész addig a szarokat telepítgette, akkor azért a HD pakkot csak felcuppantotta már. Vagy az multiban nem aktív, hogy jusson erőforrás a ... de mire is? Itt semmi nincs szinte a képernyőn, de az is homályos másodpercekig. Ezt a pocomról bármelyik játék multija megeszi ... pedig az Alan Wake-ben nincs is multi, de az is megenné ha lenne!

Még jó hogy a BF3-at skippeltem, mert most lehet komolyan sérelmezném ezt ...