heady#143321
De, most mar azert is :)
Jo volt, Waczkorral vegul is sikerult osszehozni a talalkat, szoval azzal sem volt gond. Viszonylag kevesen voltunk, maximum 50-60 ember, igy semmire sem kellett varni igazabol nehany percnel tobbet. Negativum, hogy fejhallgatok helyett a tv-k uvoltottek max hangeron, es amikor 10 tv-en megy a BF4 egymashoz kozel, az ugy eros tud lenni.
Ryse nekem tetszett, jol nezett ki, korrekt volt a harc, egymastol jol elkulonitheto ellenfelek stb. Viszonylag keves idot toltottunk vele, de majd egy video megy youtube-ra.
Forzaval en egy kort mentem kb, Waczkor is. Nem rossz, de nem tapasztaltam jelentos valtozast. Recek mindenutt voltak azert. A rezgos ravasz erdekes volt, de szvsz noveli a realitaserzetet.
Vitathatatlanul a Fifaval toltottuk a legtobb idot, remekul szorakoztunk, jo lett, frankon nez ki, elethubbek az animaciok. Egyszoval kiraly.
Battlefield 4-el is toltunk mindketten egy kort. Jol nezett ki (recek azert megvoltak) es boven 30fps folott futott erzesre. Ha nem lenne normalis gepem, habozas nelkul megvennem erre is, mert teljesen jo.
Dead Risinghoz en nem ultem le, tudtommal Waczkor sem, bocsesz.
Ezeken kivul volt Zoo Tycoon (allatmod szaggatott neha abban a fel percben, amikor neztem) meg Kinect Sports 2 illetve Killer Instinct. Ezeket mind kihagytuk.
Waczkornak sajna hamarabb el kellett mennie, en maradtam 17-ig, bar mivel a kovetkezo sessionre nem jottek sokan, mondtak, hogy aki akar, az maradhat meg, csak le kell cserelni a karszalagot. Gondolkoztam rajta, de inkabb eljottem, rohadt meleg is volt bent meg kezdett kifolyni a szemem.