XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Tiedét szorozd be 2-vel.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah, persze.
Na hagyjuk, ne zavarjon hogy ezt Totti-nak poénból írtam, de tényleg ez volt, mondták hogy egy PS4 teljesítményû PC-n futottak a játékok.
De hagyjuk, itt nem szabad ilyeneket mondani.

Semmi gond ezekután te is tartsd meg magadnak a sok fals rémhireidet, meg gúnyos kommenteket, ennyi.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Én csak tényeket közlök kérlek <#nezze>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Ezen nevetsz mi a te baromságaidat meg tényként húzod rá másra.

amugy te hany eves vagy, ha nem titok?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

TDC Geronimo
"nyomatnak pc-rõl pár trailer-t vagy demo-t"

DarkSector
Sony-ról nem maradsz le, már most tudni lehet, nyomatnak pc-rõl pár trailer-t vagy demo-t, meg mindenek az ellenkezõjét mondják majd mint a Microsoft.

Totti5
MS ideális idõpont. Sonyt meg nem megint nem fogom nézni, mert reggel meló... hülye japánok.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Myselor
tales of vesperiát végigjátszottam😊 az nagyon tetszett a többi nem nagyon fog meg az a baj,a lost odysseyben tetszik a harcrendszer a régi körökre osztott dolog,az újak már nem jók.viszont ott meg a karakterek és a helyszínek annyira nem fognak meg,nemtudom mivel játszak.😊
Muttley
a teljes cikk elolvasása után
a csávó, egy többszörösen ellentmondásos logikára építõ,
közveszélyes, értelmi fogyatékos bércikk író

Just do it :)

TDC Geronimo
Nintendo direct lesz 11én 16:00kor. Ott lesznek a játékok

davidka003
Osztom ezt a véleményt.
Illetve Lost Odyssey után tehet egy próbát a Tales of Vesparia-val és a Resonance of Fate-el is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Myselor
oh értem köszönöm,amúgy totálisan ez jött le a videókból nekem is,annyira nem tudni hogy mikor mit,meglesem mert nem ismerem a lost odysseyt-t😊 köszi mégegyszer
Seth
10 óra után eluntam, úgyhogy sztoriról,karakterekrõl nem tudnék sokmindent mondani,de addig egy nagy nulla,kliséhegy
A harcrendszert nagyon nem bírtam,bár nem is volt minden tiszta vele kapcsolatban 😊 Nem szeretem amikor nem tudom mikor fejlõdik egy karakter, itt semmi nem mutatja hogy mit kell adni neki, meg mennyit,hogy szintet lépjen. El lehet vinni különbözõ irányokba a karaktereket,attól függõen mit adsz neki, de nem tudod leírás nélkül,hogy merre fejlõdik. Szar ez a rendszer,elvette a kedvemet a további próbálkozástól. Játsz inkább Lost Odyssey-vel,ha még nem tetted

PSN ID.: Beegabor

Seth

Konami pre-E3 show - június 6. (csütörtök), 19:00

Microsoft - június 10. (hétfõ), 18:30

Ubisoft - június 10. (hétfõ), 22:00

EA - június 11. (kedd), 00:00

Sony - június 11. (kedd), 03:00

Meg mintha SquareEnix is tartana valamit,ami az eddigiekkel ellentétben élõben nézhetõ, nem valami zártkörû orgia lesz 😊Ennek az idõpontját nem tudom.

Nameg Nintendóék ,akik ugyan hagyományos konferenciát idén nem tartanak,de biztos lesz külön blokk nekik is valahol

Myselor
the last remnantrol kinek mi a véleménye?😊
én már túlléptem e3-on, azért e4
6-án lesz konami pre-e4 is, sok jóval, itt
Seth
10.-én ,hétfõn lesz a 0day

teddymac
kiváncsi vagyok a héten mit adnak akcióba marketen .

Vasárnap lesz a Microsoft konferencia ? (0nap E3 )

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Macccy
Neeemszabad továbbadni, hát rosszabb vagy mint a drogbárók, fegyver- és szervkereskedõk együtt véve! 😊 Amúgy hol vagy helyileg? Írd meg privibe pls ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Bár még az utolsó(általam nagyon várt) ûrben játszódó pálya hátra van, nekem nagyon tetszik a Fuse. Nem értem miért írták páran, hogy gagyi... egyáltalán nem az. Ami nem jó benne, az az irányítás. Mintha direkt lassú lenne a kamerakezelés és a karakter irányítása, pedig a maximumon van az érzékenység. Ez nagyon nem tetszik, idegesítõ. Zene az nagyon állat, vagyis az a zeneszerû hanghatás ami állandóan van. Grafika is jó. Szóval sci-fi témát kedvelõknek ajánlott.
davidka003
Ghost Recon: Future Soldier nem kell valakinek 3k-ért a dobozos verzió? Nincs felhasználva az online pass/tökéletes állapot.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Myselor
nagyon jók,kivéve a bioshock az valami nagyon béna.az utolsó az tetszik a legjobban,nem kell mondanom miért xd am bírom a csajt,jó cosplayer^^
Totti5
Portal

FF

Kratosné

FF

Bioshock Inf

Big boobs akarom mondani Unchartedné

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem lehet, biztos! 😄

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Moby
Jól hangzik! Kösz a tippet!
Lesz mit nézzek 2018-ban. 😄

Adversus solem ne loquitor

Macccy
Moby! Tudom le vagy maradva a filmekkel meg minden, én is ... De hallod nézd meg az END OF WATCH c. filmet! Nagyon nagyon jó! Fél dokus LAPD buddy-cop movie a Kiképzés (Training Day) és a Nehéz idõk (Harsh times) írójától.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

arty
nekem akkor sincs 😞 ha kuszok, akkor sincs. ha gugolva lopakodok, azonnal elmulik, ahogy elmozdulok álló helyzetbõl.
lehet, hogy a hardcore fokozat miatt? (legnehezebb)

Forza.

DarkSector
Akkor elnézést
😄

Myselor
én nem😊
DarkSector
Nem te kérdezted 1x hogy megéri-e? 😄

Myselor
nekem biztos nem,úgy általánosságban esetleg😄D
DarkSector
ezt mondtuk neked. 😄

Seth
Ha lassan haladsz csak akkor van álca. Ha sietsz,futsz ,akkor deaktiválódik. Nem ez a gond?

Myselor
nincs mit xd am nemtudom mi lehet nállad a gond,de megértem,nagyon zavaró tud lenni az ilyen
arty
fejbelövöm magam 😄 (thx az infot)

Forza.

Myselor
igen nekünk jó az álca kuszás és guggolásnál is.😊
szerintem nagyon klassz,totál megérte az árát
amúgy az elõzõt nem ismerem sajna😊
arty
kiváncsi vagyok: neket az álca marad, ha kuszol vagy guggolva lopakodsz?

videokban van álca, ha lopakodsz, nekem meg nincs - ez egyszer meg is akasztott, de jött egy patch és valami változhatott, mert átjutottam
tényleg nem rossz game, persze nekem GRAW1-2 marad a favorit 😊

Forza.

Myselor
srácok jó ez a future soldier simán megérte a 600ms pontot😊)
arty
nekem nem fura, hogy a FIZETÕ vásárló olyan szolgáltatást vár el a PÉNZÉÉRT, ami nem szopatja - ha már megvette... dee, ez csak én vagyok 😉

Forza.

Közben megtaláltam a tévé menüjében a gaming módot, így már jó. Megjegyzem jól el volt dugva. Köszi a segítséget!
Moby
"Játék mód"-ot kapcsold be a tévén

Adversus solem ne loquitor

davidka003
Magas az input lagja a TV-dnek. Van ilyen.
A TV-den a beállításokban kapcsolj ki minden képjavító hatást vagy keress GAMER módot szintén a beállításokban.
Ha így se jó akkor ez ilyen lesz. Vásárlás elõtt kellett volna megnézni, hogy milyet veszel.
20-30 ms-es input lag még oké afelett már zavaró lehet.

Macccy
XBOX ONE warez miatt már nem nagyon szipognak, ha megnézed már itt sem sûrûn van warez melldobolás. Szerintem a látásmód is tisztul, az emberek is öregszenek ... (és szívbõl remélem, hogy a személyes gazdasági helyzet is emelkedõbe váltott már) De ha ilyen fene büszke Verba-huszárok hülyeségét keresed, biztosan találnánk hamar ... <#kacsint>

Macccy
Az elsõ három mondatoddal tökéletesen egyetértek! Tökéletesen! El nem tudom mondani mennyire csalódott és egyszerre mérges voltam a mellüket csapkodó Steam akciós vásárló Pistikéken (aki csöndben megvette és nem arcoskodott azt nem is bántom!), akik hangoztatták tavaly márciusban, hogy kihúzzák a szarból az Alan Wake -et ... <#gonosz3>

Viszont a használt piacot nem sorolnám feketébe, szürke az inkább, egy legális velejáró lehetõség. Ha olyan játékok készülnek, amik borzasztóan nagyon kellenek, kellõen jól vannak trailer-ezve, demózva, jók a kritikák, akkor a vásárlók elsõ vonala azonnal rácsap 0day és teljes áron a termékre, mert kell, mert megér annyit! Ekkor a használtan vásárlók szerintem nagyobb eséllyel az kevésbé érdekelt, vagy szûkebb pénztárcájú rétegek, de legalább õk is megvásárolják és élvezik a jogtiszta terméket. A gond az, ha fel akarják fújni a problémát és a rossz játékok sikertelenségét is a használt játékra vezetik le ...

De az eddigieken nem változtat: szemétre ezzel a cikkel és az ilyen hülye felfogással!

# 136704 Moby: Ez sajnos így van. De a legrosszabb most szerintem az ilyen sérült cikkíró és a bégetõ olvasói! 400+ komment már ... <#falbav>

DarkSector
Hát az a baj hogy az elsõ rész után sokat vártam, erre kaptam egy DÖRT+MOST WANTED+BORNOUT keresztezést.
Mindenbõl a szar részeket. Amit egyedül pozitívumként meg tudok említeni az az hogy nem fizettem érte.

Ja és kurvaéletbe miért ilyen világos fakó-ocsmány szar minden autó?
Komolyan nem tudom milyen engine, milyen efektek vannak a játékban de a szép luxusautók is kb ps2 szinten vannak sokszor.

DarkSector
Érdekes, ilyen nem létezik hogy CSAK FPS-ekenél, az nem függ össze a játékkategóriával, ha technikai akkor mindenhol jelentkeznie kéne. 😄
Szerintem ha valóban zavaró akkor a géppel lesz valami, vagy kontrollerrel.

Macccy
PONT ilyen volt a hûdepécén is hûdekormánnyal-pedállal ... Árkéd. Ráadásul már ebben is poros a kamera lencséje, ó hogy törne el a keze az ilyen Frostbite-demó majmoló designereknek!

Üdv! Biztos elõfordult már a téma, amiben segítséget kérnék. Nemrég vettem egy smart tvt, és néhány játék (jellemzõen az fps-ek) csak késéssel futnak, egészen pontosan azt tapasztalom, hogy a kontrolleren ha nyomom a kart, vagy gombot stb. akkor a játékban kb fél másodperc késéssel történik meg a mozdulat. Eddig is "lapostévém" volt, de ezt nem tapasztaltam, gondolom valami beállítás lesz a megoldás. A mostani tévém egy 46"-os Samsung. Esetleg tud valaki segíteni?