XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Na hagyjuk, ne zavarjon hogy ezt Totti-nak poénból írtam, de tényleg ez volt, mondták hogy egy PS4 teljesítményû PC-n futottak a játékok.
De hagyjuk, itt nem szabad ilyeneket mondani.
Semmi gond ezekután te is tartsd meg magadnak a sok fals rémhireidet, meg gúnyos kommenteket, ennyi.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
a csávó, egy többszörösen ellentmondásos logikára építõ,
közveszélyes, értelmi fogyatékos bércikk író
Just do it :)
Illetve Lost Odyssey után tehet egy próbát a Tales of Vesparia-val és a Resonance of Fate-el is.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A harcrendszert nagyon nem bírtam,bár nem is volt minden tiszta vele kapcsolatban 😊 Nem szeretem amikor nem tudom mikor fejlõdik egy karakter, itt semmi nem mutatja hogy mit kell adni neki, meg mennyit,hogy szintet lépjen. El lehet vinni különbözõ irányokba a karaktereket,attól függõen mit adsz neki, de nem tudod leírás nélkül,hogy merre fejlõdik. Szar ez a rendszer,elvette a kedvemet a további próbálkozástól. Játsz inkább Lost Odyssey-vel,ha még nem tetted
PSN ID.: Beegabor
Konami pre-E3 show - június 6. (csütörtök), 19:00
Microsoft - június 10. (hétfõ), 18:30
Ubisoft - június 10. (hétfõ), 22:00
EA - június 11. (kedd), 00:00
Sony - június 11. (kedd), 03:00
Meg mintha SquareEnix is tartana valamit,ami az eddigiekkel ellentétben élõben nézhetõ, nem valami zártkörû orgia lesz 😊Ennek az idõpontját nem tudom.
Nameg Nintendóék ,akik ugyan hagyományos konferenciát idén nem tartanak,de biztos lesz külön blokk nekik is valahol
Vasárnap lesz a Microsoft konferencia ? (0nap E3 )
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
FF
Kratosné
FF
Bioshock Inf
Big boobs akarom mondani Unchartedné

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
lehet, hogy a hardcore fokozat miatt? (legnehezebb)
Forza.
😄
szerintem nagyon klassz,totál megérte az árát
amúgy az elõzõt nem ismerem sajna😊
videokban van álca, ha lopakodsz, nekem meg nincs - ez egyszer meg is akasztott, de jött egy patch és valami változhatott, mert átjutottam
tényleg nem rossz game, persze nekem GRAW1-2 marad a favorit 😊
Forza.
Forza.
A TV-den a beállításokban kapcsolj ki minden képjavító hatást vagy keress GAMER módot szintén a beállításokban.
Ha így se jó akkor ez ilyen lesz. Vásárlás elõtt kellett volna megnézni, hogy milyet veszel.
20-30 ms-es input lag még oké afelett már zavaró lehet.
Viszont a használt piacot nem sorolnám feketébe, szürke az inkább, egy legális velejáró lehetõség. Ha olyan játékok készülnek, amik borzasztóan nagyon kellenek, kellõen jól vannak trailer-ezve, demózva, jók a kritikák, akkor a vásárlók elsõ vonala azonnal rácsap 0day és teljes áron a termékre, mert kell, mert megér annyit! Ekkor a használtan vásárlók szerintem nagyobb eséllyel az kevésbé érdekelt, vagy szûkebb pénztárcájú rétegek, de legalább õk is megvásárolják és élvezik a jogtiszta terméket. A gond az, ha fel akarják fújni a problémát és a rossz játékok sikertelenségét is a használt játékra vezetik le ...
De az eddigieken nem változtat: szemétre ezzel a cikkel és az ilyen hülye felfogással!
# 136704 Moby: Ez sajnos így van. De a legrosszabb most szerintem az ilyen sérült cikkíró és a bégetõ olvasói! 400+ komment már ... <#falbav>#falbav>
Mindenbõl a szar részeket. Amit egyedül pozitívumként meg tudok említeni az az hogy nem fizettem érte.
Ja és kurvaéletbe miért ilyen világos fakó-ocsmány szar minden autó?
Komolyan nem tudom milyen engine, milyen efektek vannak a játékban de a szép luxusautók is kb ps2 szinten vannak sokszor.
Szerintem ha valóban zavaró akkor a géppel lesz valami, vagy kontrollerrel.