banner
  • Harlekin
    Hi!Ma gta???A storytól ki vagyok borulva teljesen már.
    98.75%nál tartok.Pár stunt jump van még vissza.Tegnap nem meséltem elkezdtem szedegetni a hulladékot. Tengeralattjáróval,de baszott lassan ment.Gondoltam meggyorsítom a dolgot kimentem a reptéri kikötőhöz csónakér.Kiszálltam a tengeralattjáróból így rajtam maradt a búvárruha.Mondom fasza Go a hajóval,de nincs radar na mondom fasza akkor vissza 5 métert mentem el mire vissza fordultam elmerült a tengeralattjáró. bazd meg akkor tényleg marad a hajó guide alapján megérkezek a kb pontra merülés megtalálom feljövök csónak sehol elsodródott.Nézem merre visznek a hullámok megvan elindultam úszva abba az irányba már láttam a csónakot amikor ez az istenverte 1 zátony közelébe,de bent a mély vízbe úgy gondolta,hogy ott leér a lába és lépet rajta 1et mire búvár ruha leugrott róla.Bazzzzzd + öngyilkosság teló elő B terv kitalál...vettem 1 cargo bobot megjön hellipadra ki indulás a tengeralattjáróért fasza örömködök hogy megtakarítok 1 fél szigetkerülést gyök 2 vel. Megérkezek a submarinér kampó ki felvesz és abban a pillanatba eszement forgásba kezdett a cargobob kigyulladt subostul mindenestül és fantastic fouros Human Torchot megszégyenítő sebességgel megindult orbitális pályára.Baszná meg az egész story... ellenben a partyban lévők jót röhögtek a kínszenvedésemen.