176898
banner
  • TomStorm
    Röviden igen ennyi.Pénz kell csak hozzá,magához a géphez.Játékokhoz már nem kell mert alig van rá valami:D
  • TaRka0107
    Nem tudom minek megy ezen a vita, azért csinálták az xbox one-t, hogy megvegye aki akarja. Ha van pénze valakinek, miért ne venné meg...
  • TomStorm
    Ok kösz.Forza melyik részt érdemes beszerezni vagyis a Horizon ezt tudnám cserélni.Sz.ted ez jó része?
  • arty
    szerintem pont te nem látod az összképet és csak a forza lebeg a szemeid előtt ;)

Tom: igen, "olyan"
  • tojas1
    Megoldva
  • gduck
    Szerintem Ő olyan mint én, hogy pl. csak a Forza5 kedvéért megvenné az XO-t ;)
    Valahogy úgy érzem elég sokan - köztük Te is - úgy viszonyulsz az XO-hoz, mintha egy moziban becsukott szemmel néznéd a filmet :) Nem látod az összképet ;) Ja és valaki tuti nem azért fog most venni, mert már rengeteg játék van rá.
  • TomStorm
    Üdv.
    Castlevania LoS ami hasonlít a God of War-hoz?
  • tojas1
    Sziasztok

Segítséget szeretnék kérni Tőletek!!

Meglévő MS pontomat szeretném átváltani forintra?????
    Most vásároltam 800 ill. 2100 Ms pontot a már régóta meglévő 530 pontomhoz,hogy BF4 prémimura költsem.
    Amint megadtam a 2 megvásárolt pontokra a kódot átváltotta forintra.
    De ez kevés ,kéne az 530 pont után a HUF,de ezt nem tudom átváltani és a gép sem váltja át automatikusan.
    Tudnátok ebben segíteni??köszönöm
  • Moby
    >ez a platform képviseli a gamer-történelem aranykorát

ROFL. Posztról-posztra megbízhatóan szállítod az őrületes bullshitet :DD
  • Totti5
    Nekem az már bőven megéri az új gépet hogy az AC4et úgy játszhassam mint ahogy PCn kinéz, s minden multiplatot. Semmi bajom a 360 grafikai szintjével ( COD Ghost frankó volt rajta ), a GTA5 állejtős, Last of Us még jönni fog valszeg a pofám leszakad majd a graftól és a játéktól, a Beyond dettó, de mivel PCn nem játszok csak ótósat, meg ritkán mást ( pedig bármi elfut maxon ), az egyetlen lehetőség a nextgen konzol.

Eladni nem fogom, nem is akarom, még rakat játék van rá amit vettem olcsón. Persze ezek már nem azok a mászthev címek, azokat már végigvittem.
  • Seth
    "ez a platform képviseli a gamer-történelem aranykorát"

pillanatra megállt a szívem :)
  • Muttley
    :))
    rosszul közelítünk
    az X360 és Ps3 tökéletes, kiforrott gépek lettek 2010-től egészen máig
    tonnányi játék és 2 polcnyi nagyon (!) jó játék - örök db-ok - jöttek ki rájuk 8 év alatt
    pont ezért én biztosan nem fogom eladni őket
    ez a platform képviseli a gamer-történelem aranykorát

X-one és PS4 tökéletes játékok - lesznek majd
    kb 2-3 év múlva
    - amikor kiforrott lesz a technika, javítják a jelen gyerekbetegségek hadát
    - excl. és JÓ (!) játékok lesznek rájuk, amelyeket valós (!) HD-ban írnak

ennyi a lényeg :)
  • bluesfool
    Át tudsz migrálni azzal a profillal a magyar live-ra , a gold tagság megmarad és letudod szedni a gearst
  • rastaman
    a 2007-es fat gépemet 75.ooo-ért vettem. még mindig ugyanazt használom.
    ha most beruházol egy XO-ba, ugyanúgy kihozhatsz belőle 6 évet, ha nem többet!
    ergo nem pénz érte az a 2oo.ooo. haszontalanabb dolgokra el lehet költeni ennél többet 6 év alatt.
  • arty
    ha valaki nem játszik pécén és konzolon akarja kihuzni a következő gent (ahogyan az előzővel is tette), akkor 5+ év távlatában ez nem akkora beruházás, ráadásul MINDEN játék SOKKAL szebb nextgenen, mint currgenen - tehát ezt azonnal "megnyeri"

a játékárak persze nagyon elszálltak, véglegesre venni (és nem eladni, elcserélni) mármár luxus kategória :(
  • Ricsi234
    Akkor basszák meg:DD Pedig már örültem hogy na végre tudok játszani egy normális játékkal..:D
  • davidka003
    Mert nem Indiában élsz lol
    Amúgy USA live-on is van 1 hónap ingyen szerintem.
    Persze azzal sem megy a Gears of War. Én se tudtam leszedni
  • Ricsi234
    Hali!
    Namost..Csináltam egy Indiai accountot, és ugye ott adnak ingyenes 1 hónapot..A free games with goldon most a Gears of War van...Leszertném tölteni de azt írja hogy this item is not avaible your location..Hiába változ Locatet akkor is ezt dobja ki..Miért?
  • Harlekin
    Nem szeretnélek megbántani,de ez 1 nagy marhaság így!

peace!
  • Örm
    [5] ssgt1981 ma 17:18 #802
    A one mennyire régió érzékeny? Jövő héten megyek az usa-ba és a walmart-ban 560 usd a gép + a bf4. Játék nélkül 500 usd. Mai árfolyamon ez kb. 125e ft, ennyi pénzért vétek lenne nem megvenni. A játékok is kijönnek 12e ft-ból. Ha megveszem, és a későbbiekben veszek hozzá itthon játékot akkor azok fognak menni?
  • Waczkor
    Ezt is toljuk majd online orrvérzésig,amikor a FIFA felbassza az agyunkat:)

Peggle 2:akcióban a karakterek
  • Totti5
    IMPULZUS? min. az E3 óta, de már előtte a tivi bemutató óta várom a gépet úgy hogy idén veszem azonnal, ez nem volt kérdés sosem.

A gépet nem a láncs címekért veszi az ember, hanem egy generációra arra ami fog jönni rá. Fog jönni a Forza 6, Halo 5, Quantum Break és még rakat minden valamikor. Ettől még a Ryse és a Forza 5 szórakoztatni fog és ad egy csipetet abból ami a következő generációban várható.

A felbontás nem érdekel ( COD Ghost 360on megint olyan volt hogy arról meg nem mondtam volna, hogy 720pnél jóval alacsonyabb... ). Grafikai minőség eltérés és a frém már inkább. 1080p úgy is meglesz ahogy haladunk előre sok játéknál mind a két gépen, de ha 900p lesz akkor sem megyek a kútnak. Ha olyan bazi nagy eltrés lenne rendre, akkor nem bírnám a multiplatokat, s valszeg PS4 lenne, ha ott lényegesen jobb eredményeket mutatna, de a láncs címek közt a csak 720/900/1080 különbség ( már ha van ), az engem a legkevésbé érdekel.
  • heady
    Ennyi faszsagot osszehordani... Ha nem kennel, ki kene talalni.
  • TomStorm
    Meg ki is kell próbálni olyan játékkal amit már láttam,hogy megy a jelenlegi gépen.
    Addig meg nem venném látatlanba.Ki tudja mit kapnék azért a pénzért..
  • TomStorm
    Ok,majd jövő tavasszal esetleg visszatérünk erre a next-gen vásárlásra:)
    Addig itt van most egy rakat játék X360-ra amit végig kell még vinni.
    Ennyi pénzt meg nem is biztos,hogy megér a gép
  • Muttley
    Totti,
    hogy mondjam, h levedd a szemellenzőt :)
    ha nem tudnám, h ki vagy, azt hinném MS v. Sony-bérenc vagy :)
    ha mindenáron költekezni akarsz, azaz rád jött az impulzus-vásárlás :)
    jobban jársz egy márkásabb órával
    vagy menj el egy komolyabb wellness hétvégére

az egyetlen piaci előnye a new gen-nek - a valós (!) HD graf
    szemben a x360 és ps3 felskálázott HD-jával
    lenne de (!) nem :))
    én ezt alapban telibe sz.rom - korábban írtam, miért
    na és itt jön a nagy LOL :))
    - nem tudják még a játékok a valós HD-t
    - és teli van gyerekbetegségekkel mindkét platform

TV-zhtesz, netezhetsz az új gépekről?
    most komolyan - ez ki a f.szt érdekel - de tényleg :))

az egyetlen piaci előnyét sem (!) tudja a gép, h olyan szintű legyen
    a graf, mint PC-n
    akkor miről beszélünk 170 meg 200-ért? :))

nekem nem fáj, ha arcoskodás miatt megveszik néhányan úttörő vásárlók
    viszont skkor nem kell csodálkozni, h 2 év alatt mire kijön kb. minden upgrade
    addigra a most kiadott new gen gépek kakát sem fognak érni
    mint ahogy a 2005-2007-es fehér "fat" gépek sem érnek manapság fabatkát sem

dehát mint tudjuk, mindenki saját cseresznyéjének pogácsa ;)
  • Dobronski
    170 ezer forint?
  • Muttley
    szaladj a CC-be :)
    170-ért van nekik PS4
    200-ért meg X1
    csak neked :)
  • TomStorm
    Hát én inkább összegyűjtöm a pénzt egy ilyen új gépre mint,hogy vásároljam az új játékokat.Tehát az újakat!amiknél olyan frame drop van,hogy rohadtul tud zavarni.Ezekhez már kell új gép szvsz
  • Totti5
    Balfaszok.

COD-ról leírja hogy nem nextgen. Nem is az, ettől még magasan a legszebb COD, sokat fejlesztettek rajta grafban, 2 éve csúcs PCn közel sem nézett
    ki így a COD, sem előtte sem előtte.

Amúgy meg miért nem a BF4et nézték meg?

Killzone-ra annyit írni hogy 1-2 effekt? jesszus, arra az ember ránéz már látja hogy odavág grafban. Mégis mit várt? Avatar szintű CGI gameplayt real time? -.-

AC4 - szintén nem nextgen, de több effekt és kidolgozás az, így látványban pl az erdők, a növényzet, tenger SOKKAL szebb.

Ne vegyél gépet. Én meg azt mondom, ne olvass origót, várj amíg nem tudatlanok firkálnak valamit.
  • vg
    Odáig olvastam, hogy a Ghost csúnya. Szerény véleményem szerint még 360-on kurva szép. A folyamatos, akadásmentes képről ne is beszéljünk.
  • Muttley
    Xbox One hírek - 2

http://www.origo.hu/techbazis/20131203-legyuri-az-uj-playstation-az-xboxot.html
  • Harlekin
    Neked szólni,minek látod az x360ról is lemaradtál!
    De van 1 nagyon jó egyedi pókerasztalom plusz 500 db zseton meg kártya keverő!Nem veszed meg karira valakinek
  • DarkSector
    Oksa, de ha több mint 1 havi fizetésem akkor 1 évvel előtte jelezd az eladásra való hajlandóságodat! :D

Lehet választani PS4-et is? vagy csak XBÓNT? :D
  • Harlekin
    Na ne igyunk előre a medve bőrére.Van pár ismeretlen még a dologba majd ha minden klappol beszélünk róla.
  • DarkSector
    Én erre csak annyit mondok hogy: "Többet ésszel, mint pénzzel!" :D
  • DarkSector
    Sikkasztottál. :D

Igen lesz egy eladó XBÓNOD? :D mennyiért? :D
  • DarkSector
    Bocs font akart lenni. :D az euro. :D
  • Harlekin
    Nem Én!
  • Harlekin
    Ja és ez a szerencse,hogy nem helyettem gondolkodsz!