XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Másik: Forza motorhangok. Nap mint nap hallom az Audim hangját, igaz szégyellnivaló kályha, nem benzines V8 de soha nem mondanám meg, hogy jól csinálták e meg a hangját egy játékban, mert 1) sosem ültem versenyautóban és 2) nem vagyok vájtfülû. Te az vagy? És sok Lotus Elise -t, Shelby Cobra -t vagy Ferrari F40 -et hallottál élõben? Ha igen szerencsés vagy, belátom. Ha nem akkor ez csak ízlés vita és equalizer kerdése, mert nem tudhatod, hogy ezek a hangok nem e lehetõ legtökéletesebb másai az eredetinek!
Ez olyan mint amikor a Rambo Pistik sírnak, hogy az aktuális CoD -ban nemjók azok a fránya fegyverhangok, mármegint. A rossebbe! Honnan tudja átlag Pisti, hogy milyen egy Steyr Aug ha lõsz vele? A Steven Seagal filmekbõl? ... Valóság <> Mozi
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Bárcsak minden nap közölhetnék ilyen híreket. <#wave>#wave>
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
És csak LIVE-on? ....nem hiszem el.<#wow2>#wow2>
"Ingyenessé váltak az EA játékok letölthetõ tartalmai
Miután az Electronic Arts bejelentette, hogy a továbbiakban nem alkalmazza az Online Pass-t, több játék DLC-jének árát is nullára csökkentette.
Pár hete volt szó róla, hogy az EA az Online Pass-rendszer megszüntetése mellett döntött. Nem titkolt szándékuk, hogy renoméjukon javítsanak, így azon túl, hogy a késõbbi játékokhoz már nem jár egyszerhasználatos kód, az Online Pass-szal feloldható DLC-k nagyrésze is ingyenessé vált.
A változás egyelõre csak az Xbox Live Marketplace-en szereplõ játékok letölthetõ tartalmait érinti, de nem kizárt, hogy késõbb a PC-s és a PlayStation 3-as játékosokat is megajándékozzák. Az érintett DLC-k a következõk (mellettük az egykori ár található):
Battlefield: Bad Company 2 VIP Pass - 800 MSP
Skate 3: Skate Share Pack - 800 MSP
Bulletstorm Online Pass - 800 MSP
Kingdoms of Amalur Online Pass - 800 MSP
Medal of Honor Online Pass - 800 MSP
Shift 2 Unleashed Online Pass - 800 MSP
Dragon Age: Origins The Stone Prisoner - 1200 MSP
Mass Effect 2 Cerberus Network Pass - 1200 MSP
Dragon Age 2 - Emporium DLC (Signature Editionhöz járt)
American McGee's Alice (az Alice: Madness Returns-höz járt, önmagában nem fut)
Ha rendelkeztek valamelyik játékkal, mindenképp töltsétek le a DLC-ket, hiszen némelyik több órányi szórakozást nyújt. Az EA újabb játékainak Online Pass-ai, mint a Tiger Woods 14-hez vagy az Army of Two: The Devil's Cartelhez tartozók, továbbra is fizetõsek maradtak. Egyelõre nem tudjuk, hogy ez a késõbbiekben változni fog-e, de hamár belekezdtek, nem érdemes itt megállni."
Horizon folytatásnak én is (jobban)örülnék,de nagyobb esélyt látok egy tdura mint egy horizonra.Nekem nem volt bajom a horzon fizikájával,szerintem pont megfelelt,jó ez így motorsport legyen a szimesebb.Viszont a motorhangokkal kezdjenek valamit,ez igaz a motorsportra is,illetve kérünk esõt is.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Egyes játékok online részét esetleg nem tudod elérni,ha aktiváló kódos és az elõzõ tulaj már azt felhasználta.
PSN ID.: Beegabor
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De ez a Forza 4 (és 3!) ezek sokkoltak mennyire jók!
Ha azt mondod nagyon beton a Horizon még a physics-light ellenére is és van benne húzóerõ, hogy játssz vele és ne tedd le pár nap után ... nos akkor lehet adok neki majd egy esélyt, de csak ha már 12 GBP lesz az ára. 😊
Ám én megkötöttem a kompromisszumot a lájt fizikára, s ezzel 2012 legjobb játékát tudhatom "végigjátszva" 😛
Ezt tudom neked is tanácsolni, tedd félre kicsit az FM4-et, pihenj rá pár hetet, majd indulás Colorádóba! Pár óra és a sutább fizika fel se tûnik!
(mondjuk nekem a TDU is gigakedvenc volt (nem a tdu2legaljamocsok!), ha neked az sem, akkor ... )
Forza.
Am az igaz hogy az Xfos One az Kinect nélkül nem megy, meg az is hogy meghatározza hogy hány ember lehet a szobába?:/
Ha lenne vmi ingyenes game mint pl amikor volt az assasins creed..szólnátok ha bakizna valaki kis kínai vagy valami?😄
horizon? <#ravasz1>#ravasz1>
hátha lesz folytatás... én inkább innen várnám a megváltást, nem az ex-tdu (tdu2???) csapattol ...
Forza.
A következõ majd az lesz, hogy "az Xbox One kémkedik utánunk"? <#duma>#duma>
A pletykák szerint The Crew névre hallgat a Driver-csapat új játéka, amit a Test Drive Unlimited-veteránokból alakult Ivory Towerrel együtt készít. A The Crew autóverseny, a Gran Turismo és a Forza ellenfelének szánják.
Ejha,ha jönne egy TDU gém de rendes fizikával az de baba lenne.
Én a Driver SF fizikával is beérném,máig elõveszem néha csapatni kicsit,annyira eltalált szerintem az irányítás,pont olyan ami kell hogy filmesen látványosan lehessen minden kanyart driftelni.
Remélem nem az lesz hogy ps4re dobják csak ki a kövi tdu-t ez meg egy másik különálló játék lesz,mert akkor ha jól sikerül a tdu,bizony mind2 konzolt be kell szereznem.
Totti készülj😄
Kedvenc mondatom:
He also stated that the “water was surely the best looking part of the game”. And yes, with their advanced AI, the fish actually swam away from the player.
Tehát a Super Mario 64 után a Gtaban is elúsznak a halak a játékos elõl.
Hirtelen most több játékot nem akarok felsorolni,de biztos volt még pár ahol ez történik.
Pedig ez új cod fícsörnek volt beharangozva<#taps>#taps>
Mindegy ez van pedik kontrollerrel próbáltam.
Hát nem mondok semmit inkább.
Csak kérdezném hogy itt boxon is béna a kormányzás?
Nekem nincs bajom a One dizájnjával de azért ez jópofa😊

Vagy értsd úgy hogy van mibe belekötni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
£16.98 Zavvin.
Ghost Recon: Future Soldier 1990 Ft
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Ha szerencséd van kibír(sz) még 200 napot...
Majd kuka(ha beszarik) és vegyél 1 új XBOX ONE-t!!!Mert vele eljõõõ a csoda a megváltó és a régen várt áhított Kánaán. <#worship>#worship><#kacsint>#kacsint><#nevetes1>#nevetes1>
Viccet félre téve használd majd kukázd ne költs rá semmi esetre se...
Nekem fagyár igazából 3led elõtt volt.
és 1-2 játékban, amik vagy beta-k voltak, vagy gyárilag patch nélkül voltak bugosak.
A tálcacsere, azt nem tudom mire volt, de elõfordulhta hogy köze lehet ehez, tudod telepíteni a játékokat, úgy sem tölti be rendesen?