banner
  • Macccy
    Áhhhí-áhhhííí ... Románia-Magyarország focis sokkal sokkal jobb, de látod, abban egyetértek ezzel a muchachoval, hogy az 500 ezerre nincs szükség!

Hanem viszont ... Te Harlekin, meséld már el te, vagy ha más megtudta csinálni, akkor más is ... Hogy a bánatban lehet kihasználni ezt a bizonyos tőzsdei rivális cégek közti mérleghintázást?!? Hogyan?? Természetesen single story módra gondolok, főleg LCN Stocks!

SPOILER

Ott vagyok például északon Paleto Bay településen, szarrá robbantok több, mint egy tucat Cluckin\' Bell kamiont és trailert a csirkefeldolgozó gyár területén, füstbe mehetett több tonna cucc. Mégse mozdul sem a C\'Bell részvénye, sem a Taco Bomb részvény értéke (abba fektettem közel 100 milliót).
    Aztán próbáltam PostOp kocsikat robbantani a GoPost vagymi ellenében, nagyon minimális elmozdulás történt csak, lehet az is inkább mélypontról történő korrekció volt inkább.
    Aztán próbáltam amit sokan mondanak, LS International reptéren Fly US gépeket robbantottam, miközben AirEMU részvényekbe fektettem, amelyek ráadásul mélyponton vannak! Mégsem történt semmi változás az értékükben, úgy sem, hogy Franklinnel ráaludtam egy jó 8 órást!

Mi a bánat van?! Hogyan lehet ezt a módszert alkalmazni?