XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Macccy
Elõre tudom, és a QTE -kért, a béna irányításért, a jégsapkák olvadásáért és a Golf áramlat lassulásáért valamint a szén-dioxid szint folyamatos emelkedéséért is a konzolok tehetnek. Az írógép pedig a legjobb játékra ... 😄

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

TDC Geronimo
Mostani is illett volna, ha legalább gen végére eléri natív 720p-t, de nem tette :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Remélem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Macccy
Illene neki, különben nem veszik a hardvert a pistikák! 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

TDC Geronimo
Honnan tudod, hogy 1080p lesz? Erre nem mernék egy nagyobb összegben fogadni.

Totti5
1080P 60 fps kezdõcímnek? állam a földön lesz. Aztán ugyis generéciós különbség lesz a következõ részek és ezen részközt. Ugyan úgy mint a Call Of Duty 3 és mondjuk az MW/Black Ops esetében.

Mennyi különbség lehet egy VGA kábel 1080p között és egy HDMI 1080p között?
Elõbbi is elég szép, de azért 1-2 dolog nem olyan ahogy kéne.
Pl: körvonalazódások, fehér jobban rikít ilyesmi.

grebber
Ezzel az új nextgen vs pc dologról hamarosan lesz egy cikk Abu85 részérõl,melyben kifejti miért is kell majd PC-re butítani a game-eket.

Next PC upgrade: 2022

Moby
Ezeknek az elbaszott projekteknek megvan a saját meséjük. Mindnek.
Szart sem segít rajtuk. Elbaszni bármit el lehet, a kiadó mindig bele fog ugatni, ésatöbbi.
Néhányan ugyanilyen feltételek mellett is tudnak idõre, kiemelkedõen teljesíteni.

Adversus solem ne loquitor

Macccy
Mármiért néztem volna PC (?!) alkatrészekre hokizó geek tesztelõk mit szenvednek nemtommilyen titán-gólem-vérfarkas vagy vipera kódnevû dupla kártyákkal. Lassan maghasadást idéznek elõ azokkal a szarokkal aztán nézhetnek, de akkor sem érdekelne mert PéCé. Azzal meg táblázatkezelni és szövegszerkeszteni szokás. 😊

Na sebaj, úgyis elméleti vita az egész. A jelenlegi konzolok alaposan túlteljesítették amit bárki elvárt volna 6 évvel ezelõtt és ha annyira gémingre csinálták a következõket is mint ezeket, akkor nem lennék meglepve, ha bejönne a 4K support játékban úgy 2015-ben amikor jön a Gears of War 7 - Revenge of the Returns 😉

Így van, én se. Igazad van.
TDC Geronimo
De te se ha azt hiszed, hogy az a HW alkalmas 4k gémingre lehet ott bármilyen architektúra...

Te sem érted az egészet, lehet abban 10 darab titán is, akkor is szar lesz!
Mr Manson
Pontokért lehet venni "gold"ot?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

TDC Geronimo
Gondolkozz már. Megnézted az eurogamer 4k gaming tesztjét? 2db 1000 dolláros titan kártyán se megy zökkenõmentesen. 4K gaming nem lesz köv gen konzolokon, de amúgy is semmi értelme sincs. Még videónak se, mert mire az elterjedne jön az újabb gen...

Macccy
Hú hát nemis tudtam, hogy ide informatikai mérnök végzettségû jósok járnak fórumozni ... A PC hardver erejének nagy részét kukába baszhatod a fölötte seggelõ rendszer miatt, még mindíg nem tanultál semmit, halló, McFly! 😊 2006 elején lefogadom ugyanígy kiröhögted volna a PS3-at és a Box-ot ha valaki azt mondta volna ez egyszer Metro LL és FarCry3 szintû motyót fog mozgatni ... One never learn ...

Szóval a jóslást hagyd meg az ezoTV-nek és egyelõre maradjon a sajtóközlemény, mely szerint "nincs hardveres akadálya a 4K felbontáson futtatható játékoknak"! És ha ez késõbb kiderül, hogy Limbo 3-at és Rayman 8-at jelent, akkor sincs semmi ...

Lehet 20x erõsebb is erõbõl a nagy pc-d, amíg a szar pci express buszon keresztül éri el a rendszermemóriát addig a apu-s cucc 40x gyorsabb lesz mindenben. Szóval simán megoldható a 4k.
arty
... mközben pécén a 3x erõsebb hw sem képes rá?

jah, várjuk a csodát, mint a birkák a nyírást 😊)

Forza.

Macccy
Látod ez így van, énis folyton emiatt szipogok. De én picit másképp állok hozzá, nem vagyok vérbeli gémer : én úgy vagyok vele, hogy erre a dzsumbizásra legyen felkészítve az AI és slussz, multiban mások ellen meg vagy fûnyíróMod activated, vagy ami valószínûbb, hogy úgyse játszok mások ellen, mert béna vagyok ... just like that

😊

Macccy
Abban az öt évben a Microsoft is ugyanúgy sáros volt, legalább 2x újraírták a forgatókönyvet is, de az engine-nel is bajlódtak a Windows+Intel négymagos lófasz fényezésére ... akkorra már MS volt a tulajdonos. Nem tudjuk mennyi volt benne tehát a kiadó akadékoskodása, ami szintén késéseket okozhatott. Plusz ott volt az is amikor már elmondásuk szerint majdnem kész volt az Alan Wake és a Microsoft úgy döntött, legyen a cím Games for Windows helyett Xbox exkluzív cím! Na akkor ugyebár megint ment a móka, hogy átírják ....

Én ekkor vettem Xboxot, AW miatt 😊

Macccy
Megint elõre vagy okos és érzelembõl kommentelsz. NEM tudhatod. Lehet, hogy valóban lesz, honnét tudod most mit fog bírni az a nyócmagos meg nemtommilyen GPU-s doboz. ... Eehh

Harlekin
Mivel ott TE nem közvetlen azt a tartalmat veszed ,sõt azt se tudod,hogy mire fizeted ki így értelmes amit leírnak.Ha lesz 5.dlc azt már nem fedezi a passod így azt már nem ingyenesen szeded le...A jogot veszed meg,hogy leszedheted az "elsõ" 4 dlc-t "olcsóbban"
Harlekin
bolgár nem bulgár<#nevetes1>
Harlekin
Kurva szép kurva jó pont mint 1 festmény vagy nem is pont mint az igazi.
De ezzel nekem mindig csak 1 rohadt nagy bajom van éspedig az,hogy ez rohadtul nem a natgeo esõerdõ ism.ter. film vagy 1 bulgár kertészetet bemutató rész.Mert itt a 2. fûcsomó után(ami 5 cm látótávolságot eredményez) kb 10 bulgár kertész akar HARD fokozaton kinyírni amibõl Én baszottul semmit nem látok.<#kacsint>
arty
q3 engine = quake1 engine on steroids = wold3d engine on steroids^3

Forza.

arty
És mindez 60fps-el. Vállalhatatlan!

(én abszolut elvagyok a mostani codok grafjával is, csak a játékmenetet untam el az MW2 után)

Forza.

Moby
A remedy az xbox GSC-je. 5 évig készült valami, ami egész másnak indult, alig tudni hányszor változott a koncepció a színfalak mögött, soha senki nem fogja bevallani mennyi pénzt emésztett fel, és a végén megszületett valami, ami ugyan teljesen rendben van, de ha mindezt beleveszem, akkor egy zsíros kenyeret nem bíznék mégegyszer a remedyre. Csak szigorú õrizettel, folyamatos ellenõrzéssel, stb.
Nem volt annyira durva, mint mondjuk a DNF, de ezek M-I-N-D-I-G halálra ítélt projektek. És tonképp teljesen rendben van ez így, ilyenre dolgokra nincs szükség. Legyen egy erõs koncepció, legyen egy tartható timeline, egy kalkulálható budget.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
4k gaming azon a HWn? Max videózás lesz nem gaming.

Macccy
FYI ... Xbox One Can Do 4K Gaming + néhány dolog, az indiai csávó szerint sem kell netkapcsolat a single játszáshoz: link

Totti5
"Metro: Last Light season passt: a bérlet megvásárlása (14.99 euró / 1200 MS pont) ingyenes letöltést biztosít a közelgõ négy letölthetõ tartalomhoz"

Most komolyan, én vagyok értetlen vagy tényleg baromság leírni közvetlen egymás mellé hogy ennyibe kerül, és ha kifizetted akkor INGYEN van? mert le vaqgyok hordva idiótának, hogy ez így értelmes és kussoljak. Ezek szerint most hogy megvettem a Split/Second-ot, akkor ha bekapcsolom holnap a boxot INGYEN letöthetem? akkor minden ingyen van amiért fizettem? mert miközben töltöm le akkor már nem fizetek. <#fejvakaras>

DarkSector
Persze hallottad itt is mindenki megmondta a frankót.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Persze ez quake 3 engine és a 360on is simán elfutna. Úton útfélen ezt olvassa az ember. Mindenki meghülyült???

Totti5
COD

DarkSector
PC-n a portolásról volt szó tudtommal hogy a portolás ára jött vissza hamar, semmiféle támogatást nem hallottam. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Ne is monddbazmeg ... Meghallom hogy valaki lewarezolta, küldöm a Pitbullt!!

Macccy
Ezt szajkóztam bazmeg, akkor is amikor a nagyarcú PéCések (tisztelet a kivételnek) jöttek azzal a dumával, hogy "igen mi most megmentettük a Steames vásárlásunkkal a játékot mer a boxon nemvették" ... Meg. Megmentették. Fõleg azzal az akciós 25-30% eladott példánnyal ... De mindegy, ez semmin se változtat csak morgok itt.

Remedy olyan mint a Chris Nolan. Remélem a Kvantumlófasz ütni fog és utána kapnak zsetont a saját AW2-re!

Totti5
Remélem ha már az AWt nem kérte a nép, akkor ez az új Remedy játék sikeresebb lesz, mert ha nem akkor kezdem õket félteni...

Totti5
Ezt a játékosok baszták el, nem az MSen múlott.

DarkSector
Megint elgurult a tabbletta? 😄

Gondolod 100 méternél közelebb tudsz jutni bármelyik Microsoft-oshoz is? 😄

Macccy
Megbasz az ideg, BASSZAMEG! Csóri faszi meg a Remedy pedig nagyon elkapta a Wake-et! Holnap megyek Redmondba és addig fogok egy száraz baseball ütõt ki-be tolni ennek a buzeráns Don Mattricknek a seggébe amíg alá nem írja a folytatásra a csekket!!
Aztán elmegyek visszafelé Helsinkibe vagy a télapóhoz, bánjaafaszom és leverem a lakatot arról a ládáról!

Totti5
COD

BF4

DarkSector
""Xbox One-on és PS4-en a FIFA 14 már támogatni fogja az EA Sports Ignite engine-jét, de a PC-sek egy kevésbé szép játékot kapnak. 2D-s közönséggel.

Az Ignite engine az Xbox One-nak hála tízszer annyi animációt tud feldolgozni és négyszer annyi mozgási kalkulációt végez el, ezzel lehetõvé téve a „valódi mozgásélményt” és a 3D-s közönség megjelenítését is."

davidka003
Nem értem a problémát. Megveszi az ember õket ólcsón. Aztán letolja és lehet eladni a boxot.
Sok játékban úgyis csak egyszeri végigjátszás van.
Azt várom már mikor lesz nagy XBLA akciózás. Jó lenne ilyen 40-50 játék féláron. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Felõlem akár már 100 Ft-ra is akciózhatják a játékokat, akkor sem veszek egyet se, mivel nem lehet majd átvinni õket One-ra.. Legalább a digitális tartalmakra vonatkozóan bíztam a "backward compatibility-ben", de ha nem, hát nem. Ahhoz valami überextrajóságot kell bejelenteniük X360-ra az E3-on, hogy megtartsam One mellett.

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

davidka003
990-ért kéne. Megvolt a F1 2011. Annál meg nem sokkal jobb, hogy megérje.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
_nagyon_ beindult a lájvakció! (csak épp forzát nem áraznak... mert az nekik "fájna" ?? 😞 )

Forza.

arty
Nem értem mit nem értessz a fikán?

Forza.

Totti5

DarkSector
Ha ilyen jópofa játékokkal rukkolnak elõ pl mint az a QB, akkor naná hogy én is.
Engem ilyen TPS játékokkal megvehetnek kilóra. 😊

Mr Manson
Nem értem a fikát most sem. E3at megvárom de szerintem egy ONE-t veszek ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN